Demonerna har fortfarande inte lämnat mig.

Helgen i Vemdalen var galen i vanlig ordning. Det som drog ner humöret en aning var att vi bodde i pro-byn. Inge drag varken dag eller natt och det var bara att inse att Sörgårdarna is the place to be. Kommande höstforum om vi nu kommer iväg vilket jag hoppas måste vi vara ute i bättre tid med boende.

Jag fyllde ju år i lördags och mamma hade bakat en tårta som jag tagit med mig. Konstigt nog var ingen direkt sugen på tårta efter två dagars fylla inklusive mig själv så den fick hamna i soporna med resten av helgens överbliven mat.

Skandalerna som inträffade låter jag vara osagda men dom var inte många den här gången. Jag har blivit två erfarenheter rikare och det ena är att jag rent ut sagt suger på att följa mina egna regler. Och det andra är att jag behöver inget tröstpris för att må bättre.

Igår när jag kom hem kände jag mig som en nerbankad säl och bänkade mig i soffan. Kände demonerna innanför ögonlocken som gav mig mardrömmar, svettningar och ångest. Snozade i säkert två timmar imorse men behövde inte gå på jobbet förrens kl två. Hoppas innerligt att jag kan sova bättre inatt.

Hej, jag heter Mikaela och är 24 år gammal. Fyfaan vad det inte känns som jag.



image169image168image167image166image165image164image163image162image161image160

Ville lägga in mer bilder men den här skitsidan vill inte samarbeta med mig.

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag tänker skvallra för Stig att du var på traktören idag! Haha!

2008-04-29 @ 22:10:49
URL: http://enpiggelin.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0