Smulis

Idag har Smulis kommit till Katthimlen. Vi åkte till djursjukhuset imorse och han var helt lugn trots att han under sina 14år hatat att åka bil. Jag mamma och matilda var med när han somnade in och det var riktigt hemsk. Mamma började böla innan veterinären ens gett honom sprutan och jag och matilda var inte sena att haka på.

Jag höll honom i famnen hela vägen hem till Brunflo och vi begravde honom på baksidan vid en stor gran. Han har verkligen levt ett bra liv men det kommer kännas väldigt tomt när jag kommer hem nästa gång och han inte kommer och möter mig i hallen.

Det mesta är lite tråkigt just nu. Igår gjorde jag inte ett smack, bara jobb och sen somnade jag och i helgen väntas jobb både i natt och imorron natt.

Bläääääääääääääää

Tårta...

Idag har min älsklingsmatilda varit hos mig hela dagen. Vi har varit på stan med Hanna och shoppat. Det blev ett par glajjor, en tröja och en present till Kattis som fyller 21 år idag! GRATTIS =)

Jag och Hanna har lite planer på en resa framöver. Det är nånting jag har velat gjort väldigt länge men det har inte blivit av beroende på olika anledningar men nu är jag ju fri som en fågel och jag tänker inte gå miste om fler chanser. Hoppas bara att Micke släpper iväg Hanna =)

Igår efter jobbet gick jag Kattis och Anna-Maria och åt tacobuffé och umgicks lite. Ät hur mycket du orkar för 70kr! Passade oss perfekt. Mycket god gucca hade dom också!

Och nu väntar jag på att Anna-Maria ska ringa. Vi ska gå och uppvakta Kattis på hennes dag och äta hennes otroligt goda smörgåstårta!

Over and out.

Jaha

så igår var det dags för sommarens första brännbollsmatch! Det var superkul även fast jag tror att jag a-m, marie och patrik förlorade =) Och myggigt var det men är man med rätt sällskap funkar allt. Lite träningsvärk har jag idag och det är fan pinsamt hur dålig kondis man har! Ser verkligen fram emot nästa match.

Min älsklingsmatilda kom till mig i lördags kväll efter att hon varit på pyjamasparty hos en kompis. Vi somnade rätt fort och igår gick vi och pantade burkar som vi nästan alltid gör när hon kommer till mig och köpte bugg och automattuggummin för hela slanten =) Sen gick vi ner till badhusparken och satt och solade lite. Träffade Martina och Chrille som också solade på stortorget. Sedan gick vi och köpte korv och glass och gick hem och fixade käk.

Så idag var första arbetsdagen efter en veckas "semester". Jag och Martina funderade på allvar om vi skulle ta livet av oss båda och hur tusan ska vi palla hela sommaren?! Som tur fick jag en timmes lunch så det räddade väl dagen en aning.

Idag efter jobbet var jag och fikade med en väldigt fin människa. Min fd svärmor som är helt underbar. Vi drack kaffe och skvallrade som aldrig förr. Det är sjukt vad man egentligen kan fästa sig vid en människa som sedan bara rycks ur ens liv. Hon är en sån person som kan få vem som helst på bra humör bara av att befinna sig i samma rum. Vi pratade mycket om hur saker och ting har varit och allt som hänt och vi blev båda ganska rörda men sen slog det mig...Att jag är lycklig! Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Det händer saker hela tiden och sommaren har precis börjat. Jag skulle aldrig i mitt liv vilja byta allt som hänt och jag skulle definitivt inte vilja ha tillbaka det jag "förlorat".
För ca ett år sedan var jag inte speciellt glad. Jag tyckte synd om mig själv, kände mig ratad och lämnad av den person som stod mig närmast men jag gjorde inget åt det. Jag bara fann mig i sitationen och trodde att det var så det skulle vara. OM jag vet bättre nu..

Nu ska jag skriva ett långt mail till min kära vän Johanna som var tvungen att flytta till Kina precis när säsongen här hemma bara börjat =)


Ta ingen skiiiiit! Lägger upp några bilder från en svunnen tid då man inte visste bättre och livet handlade om att mingla  =)


Midsommar

blev en låååååång fylla. Och det började såhär.

Pappa skjutsade mig till stan vid halv tio igår morse. Skyndade mig att packa min väska och fixade lite käk till kvällen. Kattis hämtade upp mig vid elva och så åkte vi på Konsum på Frösön. Handlade mer käk och tilltugg och sen åkte vi hem till henne och gjorde sallad som vi skulle ha med oss. Kändes lite skumt att komma hem till Kattis eftersom det är min gamla lägenhet och det var första gången jag var där sedan jag flyttade. Men hon hade det jättefint så det känns bra att det var hon som tog över min allra första lägenhet.

Anneli anslöt vid tolv och sen bar det av ner till båthamnen där den fina Albertina stod och kluckade. Första ölen knäcktes och sen tuffade vi till Andersön. Färden tog ca 1,5 timme och när vi kom fram började det dukas upp för sill och nubbe. Hur många nubbar det blev för min del har jag ingen aning om och jag är ju verkligen inte den spottar i glaset heller =) Många öl och nubbar senare blev det dags för lite grillning och kubbspel.

Sedan kom även Peter J och co med hans båt och hämtade upp oss brudar och så åkte vi till stan. Det var både en och annan som trillade av båten mitt på storsjön och det var riktigt otäckt. Sjöfylla på hög nivå men vi tog oss iaf hem levande. Vi klev av på Frösön hos Peter och jag plockade pliktskyldigt mina sju sorters blommor som jag skulle lägga under kudden och förhoppningsvis drömma om min framtida drömprins. Vilket jag säkerligen gjorde men bara det att jag var nog för packad för att komma ihåg =)

Sammanfattningsvis så var det en väldigt lyckad midsommarafton med nya sköna människor och bra stämmning.

Ikväll blir det en lugn kväll. Kanske en film och sen kommer min älsklingsMatilda.

Lägger upp en och annan bild från igår.

Skepp o hoj


Sundsvall

Jahopp så var shoppingdagen slut! Det blev en hel del kläder. Mest klänningar och lite annat krafs. Jag hittade ett par superfiiina skor som jag föll för direkt och som jag lade undan för jag orkade inte gå och bära på dom hela dagen. Så när vi gick tillbaka och jag skulle köpa dom hittade dom inte den andra skon! Den fanns ingenstans så jag fick åka från Sundsvall utan nya skor =(

Jag har semester! Hela veckan lång. Imorron ska jag tvätta, städa och vara huslig. Sen väntar en förhoppningsvis mysig tisdag kväll och på onsdag åker jag hem till Brunflo för att vila upp mig innan midsommarfästen drar igång.

Byebye baby.

Vad?

Fredagen började med afterwork på O´Learys med kattis jobb men jag och anneli kände oss lite för nyktra och tråkiga så vi gick hem till mig och sen blev det bio istället. Oceans 13, mycket bra och rolig för den delen!

Jobbade till kvart över åtta igår kväll och efter det bar det iväg till martina på Fääst. Stressigt värre och jag drog i mig en vinare snabbt som attan. Det blev nog ett nytt rekord. Efter många skratt och lekar letade vi oss ner på Marinan för lite mer fääst. Och erhhhmmmm ja sen vet ju ni alla vad som hände haha

Idag väntade ännu en dag på eniro. Började vid ett så det var inte så farligt tidigt och jag var konstigt nog inte bakis heller. Timmarna tickade på och jag fick äntligen gå hem kl åtta.

Har precis varit hos Annica på midsommarmöte med tjejerna. Och imorgon väntar en heldag med Hanna i Sundsvall. Men nu är det dags för cirkus prinsessan att sova...ZzZzZzZz


Skrattar bäst som skrattar sist.


Bitterljuv känsla

Igår åkte jag hem till Brunflo för att hälsa på och gå på Matildas skolavslutning. Hon har nu gått ut tredje klass. Min lilla söta älsklingssyster. Hon är så stor nu men jag vill att hon alltid ska vara liten! Hon var finast i kyrkan och töntig storasyster som jag är tog jag massor av bilder på henne och hennes klass när dom stod och sjöng.

Det var ju inte längesen jag själv stod där och sjöng jämtlandssången och den blomstertid nu kommer med mina klasskompisar och vänner. Sommaren väntade och man var ledig hela sommaren. Inget jobb, inga bekymmer man fick bara vara. Det är en bitterljuv känsla. Jag hatar verkligen när saker och ting förändras. Jag kan verkligen inte se något postitivt i det. Jag har grym separationsångest när det gäller människor och även allt annat. Jag tänker fortfarande på den där lila tröj/koftan som jag glömde när jag var på språkresa i England. Jag fick den när jag skulle börja sexan på Kastal och den var så fiiin. Mamma och jag hade varit och shoppat innan skolstarten och jag fick ett par mörkblå crocker jeans och en lila kofta från Henrik och Sandra. Sommaren därefter glömde jag den på ett staket i England medan vi väntade på bussen.

Och för att inte tala om när jag flyttade hemifrån! Den ångesten var då inte att leka med. Mest för att jag inte skulle få träffa Matilda varje dag och att inte ha liv och rörelse runt omkring. Nu ska ev vårat hus också säljas. Inget bestämt än men jag hoppas det dröjer. Jag ska försöka vara hemma så mycket som möjligt i sommar.

Nu till nånting mega jobbigt. Min älsklingskatt Smulis är sjuk. Han är 14år och världens snällaste och goaste. Hans mage har svält helt enormt mycket och han orkar inte gå. Han lägger sig och vilar på väg till matskålen och det är inte likt honom. Vi ska ringa djursjukhuset och jag tror vi kommer avliva honom inom dom närmsta veckorna. Jag kommer lipa ihjäl mig.

Varför måste allt förändras?

Folkilsk!

Sedan jag började jobba på nummerupplysningen har jag blivit folkilsk! Visst visste jag innan att folk kunde vara otrevliga och jävligt fräcka ibland men nu vet jag sanningen. Jag börjar bli mer och mer som Johanna som tror det värsta om folk innan dom visar motsatsen.

Man har ju varit med om många som ringer och runkar och tror att man jobbar på nån jävla sexlinje men igår natt blev jag så ställd när en turk kvinna (jag kallar alla utlänningar turkar) skriker åt mig OCH kallar mig en svensk jävla hora! Jag försökte hjälpa henne med ett nummer som hon sa var fel men som jag visste inte var fel. Det var bara hon som slog fel. Ja det är tacken det! Jag blev så ställd att jag inte ens kom på något att säga tillbaka. Och vad skulle jag säga, men du då din jävla bidragskrävande turkjävel? Det är väl hon redan medveten om att hon är.

Efter några samtal till så kommer det en förvirrad man som påstår att jag är polisen och jag måste hjälpa honom. Jag förklarar att han har ringt 118118 och inte 112 men då tappar han tålamodet, höjer rösten och säger "Du kan ju fan inte ditt jobb. Gå hem och stämpla istället"  Jaja

Som tur var hade jag en väldigt mysig kväll innan jobbet =)

Nu ska jag på stan med anneli och sen väntar ännu en helvetes natt på eniro. Jag måste byta jobb!

BLÄÄÄ, jag är förresten inte rasist.

Goodbye my lover, goodbye my friend.

 Jag är en dålig bloggare. Jag vet! Men det har varit en helt knasig vecka för min del. Men nu har jag tagit mig på fötter igen och det var bara en tillfällig svacka.

Helgen bjöd på fest. Jag slutade jobba kvart i två i fredags och då möttes jag anneli upp på stan och gick och tittade på studenterna. För första året sedan jag själv tog studenten så var jag inte avundsjuk. Jag unnar dom verkligen deras dag. Sedan gick vi och satte oss på Bishop arms och åt lite och drack.

Senare på kvällen satt jag och anneli hemma hos mig och jag satt väl mest och beklagade mig men hon fick på bättre humör och vi blev ganska fulla. Kattis kom förbi och sen gick vi på bishop arms igen. Vi mötte upp några jobbarkompisar till henne och tur var väl det =) Kvällen slutade för min del på en båt med hemlig gäst.

Lördagen hade vi tänkt spendera på travet men jag ville inte träffa på ev sektmedlemmar så det blev en lugn dag med sovmorgon. På kvällen var vi hemma hos anna-maria och sen blev det lite mer båtåkning för mig och annica.

Nu blir det en dusch och sen väntar en härlig jobbarnatt på eniro 118118.



Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer but when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bear my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.
I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.

Grattis Sverige

Kom precis hem efter en rolig kväll i goda vänners lag. Grillning och fotboll hos Malin och Tony. Längtar till helgen och att få vara ledig igen och umgås med mina kära.


Zlatan är heeet.


ejn fin en dikt.

Att vara stark är inte att aldrig falla,
att alltid veta eller att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta,
att hoppa högst eller att vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst,
att komma längst eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att se livet som det är,
att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att falla till botten,
slå sig hårt men alltid komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas
när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit.

Av Marie Fredriksson

Soool

Idag har det varit en superhärlig dag! Vaknade av mig själv vid halv elva. Åt lite frulle och sen kom anneli och vi gick ner till badhusparken och solade. Låg där och svettades i solen och jag som redan brände mig igår typ överallt visste inte riktigt hur jag skulle ligga för att inte bli ännu mer brändskadad =)

Efter ett par timmar gick vi hem till mig och åt smörgåstårta och satt och solade lite mer ute på min balle. Anneli åkte hem och jag somnade i soffan tills Elin ringde och väckte mig som tur var annars hade jag kunnat sova hur länge som helst! Jag duschade, klädde på mig sen gick jag Anneli och Johanna och försökte hitta nånstans att sitta på bishops uteservering, men det var helt kört. Vi gick bort på brunkullan och det var det kö för att ens komma in! Så vi gick förbi news och satte oss där. Beställde in en kall cider..mmmmm Kattis och Annica anslöt vid nio tiden och det blev mycket skratt och skvaller som alltid =)

Kom precis hem så nu blir det sängen. Måste ta och städa upp här imorron. Sån jäkla svinstia. Jag vill möblera om men flyttar jag soffan till väggen som jag har teven så kan jag inte ligga i sängen och kolla på teve. Så jag får se. Jag vill bara ändra och göra om här hemma så det blir lite nytt och fräscht igen. Ut med gamla skitminnen och in med ny härlig och positiv känsla.

Heja Sverige!

Godnatt

Efter en ganska..

omvälvande helg har jag varit hemma i Brunflo och återhämtat mig.

I lördags bjöds det upp till fest. Först var jag på förfest med Emma och hennes kompisar men jag tänkte att det skulle bli en lugn kväll eftersom jag skulle upp och jobba kvart i sju. Men icke! Vi gick på en annan fest uppe vid brandstationen men den var ganska loj så jag och Susanne bestämde oss för att gå ner på Mark Twain och titta på hennes kompis Mike från Örebro som skulle gästjobba i baren och sen uppträda. Jag blev lite slirig men vi gick hem vid ett. Ganska duktigt förutom att när vi kom hem till min "svinstia" satt vi och surrade och sen var jag ju tvungen att städa upp lite eftersom vi skulle få killbesök =) Vi gick och lade oss och jag slumrade till en stund men sen ringde Mike och undrade vägen och när han väl kom kunde jag inte somna så det blev kanske en sömn på 6 timmar den här helgen.

Igår kväll kom Veronica och hämtade mig och vi åkte till henne i Brunflo. Vi var ut på en promenad och sen satt vi bara och pratade och umgicks hela kvällen. Jag sov över hos henne i världens skönaste soffa! Och idag har vi umgåtts ännu mer ,solat och tagit det lugnt.

Jag Anneli och Susanne åt middag hemma hos Anneli. Hamburgare med tillbehör och tsatsiki med vitlöksbröd till efterrätt =) Mycket gott!

Jag har dom bästa vännerna någon kan önska sig. Dom lyssnar alltid på mina tankar, funderingar och ältande och det har den här helgens Mikaela verkligen behövt! Och jag har verkligen insett ett par vettiga saker under dom här dagarna. Bla att jag har varit alldeles för snäll och egentligen inte tänkt så mycket på vad JAG vill. Jag har tänkt alldeles för mycket på hur saker och ting kan tolkas och hur jag skall bete mig på bästa sätt för att vara bra och inte såra. Men nu är det verkligen slut på min hänssynsfullhet och hänssynslösheten kan träda i kraft.




Dagen D

Igår kom dagen som jag har fasat för i närmare ett år. Djungeltrumman satte igång och jag fick veta saker som jag både ville och inte ville veta. Jag kan fortfarande inte fatta ,vill inte vill inte vill inte! Chocken har fortfarande inte lagt sig. Sov två timmar inatt så det känns fortfarande som igår är idag. Total ångest när jag insåg att den lilla tanken som fortfarande legat och pyrt nånstans i mitt huvud men som jag förgäves velat begrava,        är faktiskt död nu.
Det kommer aldrig bli.



Gammal kärlek rostar, vittrar sönder och försvinner ut i tomma intet.


Jag är guld värd.

Ännu en dag...

på eniro. Hade medlyssning idag med Stig och fick IG. Jag ser dock inte det som ett större nederlag för jag kommer snart lämna eniro för gott och när jag gör det ska jag lämna stället med det största leendet som jag kan åstadkomma och aldrig mer se tillbaka...Ja det ska jag!

Igår innan jag jobbet satt jag hemma och kollade olika utbildningar och tror att jag äntligen har funnit mitt kall. Det är en 2-årig KY utbildning i Örebro som jag tror skulle passa mig. Det är ju för sent att söka till hösten så det får bli till våren, men då kommer det krocka med Brasilien resan. Så jag får se hur det blir. Men jag tror faktiskt att jag skulle kunna trivas där. Trots förra sommarens missöde när jag och susanne besökte Örebro och jag blev både påkörd av en turk på cykel och stungen av ett bi på en och samma dag! hehe

Nu ska jag vänta på att Hanna ringer efter hennes och mickes fin middag, så ska vi ut på promenad.

Mycket kärlek


RSS 2.0