Lila tov

Idag har jag varit krasslig och passat på att göra viktiga saker som att deklarera. Handlat nyttig mat för över femhundralappen och promenerat med Elin, Gabi och söta Lotta.

Idag när jag satte mig framför tv:n och svor över alla dessa jävla ordleksprogram zappade jag vidare och hamnade på UR. Jag hörde den välbekanta hebreiskan och en kvinna pratade om Israels självständighetsdag och hur kluvna vissa judar är när det handlar om utdrivningen av Palestina.

Jag saknar att vara i ett land där jag inte fattar ett jota av vad folk runt omkring mig säger. Då får man bara vara i sin egna värld utan att höra fragment av meningslösa konversationer människor emellan. Sen finns det givetvis gånger man vet att folk pratar om en och skulle mer är gärna vilja förstå, och då dra av en kaxig replik tillbaka.

Ibland önskar jag att jag inte var så svensk som jag är. Jag tar inte för mig som jag ibland borde göra. Jag säger inte vad jag tycker och tänker i vissa situationer för att jag är konflikträdd. Jag tackar för mig alldeles för mycket..tack för senast, nä men tack själv. Och tack för god mat, ja men tack för gott sällskap nä men tack tack du och tack tack själv. Självklart ska man tacka för sig, det tycker iallafall vi svenskar men det finns ju inget stop på det hela.

När vi köar tycker jag också är så roligt för man vill gärna stå en meter bakom personen framför så det knappt ser ut som att man står i kö. Jag vet själv hur irriterad jag blir när någon står och flåsar mig i nacken på ica och försöker smygkolla på min kod.

Jag är och förblir en riktig svenne trots mitt finska påbrå som endast gör sig påmind när det kommer till snapps och att basta.

Imorron är det sista april.

Baj




Demonerna har fortfarande inte lämnat mig.

Helgen i Vemdalen var galen i vanlig ordning. Det som drog ner humöret en aning var att vi bodde i pro-byn. Inge drag varken dag eller natt och det var bara att inse att Sörgårdarna is the place to be. Kommande höstforum om vi nu kommer iväg vilket jag hoppas måste vi vara ute i bättre tid med boende.

Jag fyllde ju år i lördags och mamma hade bakat en tårta som jag tagit med mig. Konstigt nog var ingen direkt sugen på tårta efter två dagars fylla inklusive mig själv så den fick hamna i soporna med resten av helgens överbliven mat.

Skandalerna som inträffade låter jag vara osagda men dom var inte många den här gången. Jag har blivit två erfarenheter rikare och det ena är att jag rent ut sagt suger på att följa mina egna regler. Och det andra är att jag behöver inget tröstpris för att må bättre.

Igår när jag kom hem kände jag mig som en nerbankad säl och bänkade mig i soffan. Kände demonerna innanför ögonlocken som gav mig mardrömmar, svettningar och ångest. Snozade i säkert två timmar imorse men behövde inte gå på jobbet förrens kl två. Hoppas innerligt att jag kan sova bättre inatt.

Hej, jag heter Mikaela och är 24 år gammal. Fyfaan vad det inte känns som jag.



image169image168image167image166image165image164image163image162image161image160

Ville lägga in mer bilder men den här skitsidan vill inte samarbeta med mig.

Ursäkta min inaktivitet

dom senaste dagarna men det har varit lite mycket.

Jag hade ett nytt besökar rekord häromdagen, 22 unika visningar wihoo. Vilka är ni egentligen?

Nu åker jag till Vemdalen and i am ready do dance and shagg.

Hejdå.

Efter sex oliiiiidligt

långa timmar på eniro var jag äntligen fri. Fyfaan vilken lång dag! Kändes som att det aldrig nånsin skulle ta slut.

En tripp till ÖB var tänkt för jag ville inhandla ett stycke party tillbehör. Hittade jättesöta röda konfettihjärtan (någon förvånad?) men dom var av trä så det fick vara. Men hattar, pipor, guldserpentiner och ballonger gick jag loss på.


Snart så och vad kul det ska bli!!




När Elin skjutsade hem mig glömde hon att jag skulle ta ut matkassen ur skuffen så fot min fot var en millimeter från en rejäl påbackning. Reaktionsförmågan var inte på topp så istället för att egentligen flytta på mig började jag våldsknacka på bakrutan och ta små steg bakåt i takten hon backade. Och som jag trodde garvade hon, dock ingen skada skedd.

Jag vill verkligen göra min blogg mer personlig för alla andras bloggar är så fina och jag vill också! Ska försöka googla mig till nånting men konstigt nog efter att ha spenderat tre år på mediaprogrammet så fattar jag inte mycket av htlm koder och sånt tjafs.

Om jag orkar diska ska jag göra en provomgång med muffins.

Det är fan fortfarande ljust ute!

Jag tittar ut genom ironirofängelsets fönster och det ser fortfarande ut som dag ute.

Det är trots allt lite omväxlande att jobba helgdag/eftermiddag än vardagar. Mer bowlinghallar, simhallar och aktivitetsgrejer och folk har tro det eller ej varit trevliga hittills.

Nyss ringde det en liten kille och frågade varför Simpsons figurerna var gula. Och då eftersom jag hatar den serien, vissa tycker att jag inte har någon humor men jag slutade faktiskt se på tecknat när jag var 10. Så svarade jag, därför att gult är fult! Varpå han och hans fem kompisar fnittrar och jag tyckte vi nådde ungefär samma nivå.

Nu ska jag äta lite fruktsallad.

later...

Utan dig är jag halv

Nu fungerar mitt internet igen. Som om jag har gjort något vettigt när jag inte har kunnat surfa, nej. Jag har beklagat mig över att inte ha en teknisk karl i huset som kan tillföra något annat är kroppslig kontakt. Inte för att jag har nått av det men nu har jag iallafall internet. Det är viktigt för mig.

Igår var jag hos frissan och spenderade 600kr på mitt hår. 50% av självförtroendet sitter i håret, eller var det kanske 80%? Det hade iallafall Josefin Crafoord hört i någon reklam på 80-talet. Jag tycker det låter vettigt och alla pengar jag lägger på mitt hår är värt det.

Förra året exakt vi den här tiden var jag och klippte mig på samma salong men hos en annan frisör och hon stympade mig totalt! Min vanliga frisör var mammaledig och jag hade blivit tipsad om att gå på Studio Lila så jag gjorde det. Det första hon säger till mig (frisörskan på studio lila) Jag tycker att det är lite passé så som du har håret nu så jag vill förvandla det till något fräscht och göra en häftig frisyr! Jag svarar som om jag är lamast i stan att okej men klipp inte för kort! Det skulle jag snart ångra.

Jag gick därifrån fruktansvärt missnöjd och arg på mig själv. Varför ska det vara så svårt att stå upp för sig själv?! Håret som sagt gör ju väldigt mycket och när det väl är klippt är det svårt att komma tillbaka två dagar senare med kvittot och säga "Det var väl öppet köp?"

Jag grät i några dagar och blev lika förvånad varje morgon när jag tittade mig i spegeln, nä det har inte växt ut igen. Som om!

Jag gick iallafall tillbaka till samma salong men till en annan frisör och blev supernöjd. Jag har gått dit senaste året och tänker fortsätta göra detsamma. När man vill sträcka på sig lite extra och sätta näsan i vädret -då är man mer än bara nöjd.

Nästa lördag fyller jag år och funderar på att baka en tårta men vi är ju i Vemdaln då så det kan eventuellt bli lite bökigt med ingredienser. Någon som har ett bra och enkelt tårtrecept som man kanske kan förbereda?

Hej

One week to go

Idag om en vecka då fär ma te fjälls för en redig weekend med brudarna. Jag måste skirva en att-göra-lista annars kommer det bli stressigt på torsdag.

Är nu inne på tredje och sista jobbnatten innan två dagar ledigt. Igår när jag kom på jobbet och såg på listan att det bara var jag och Magnus som skulle jobba på hela natten höll jag på att krevera. Nog för att det var vardagsnatt men dårar och idioter existerar även då.

Idag ska jag till frissan och fixa burret. Sen hem och röja upp lite. Har varit mer död än levande de senaste dagarna och det märks.

Fick ett paket med kläder fårn H&M idag men undrar om jag kanske måste skicka tillbaka scarfen jag beställde för den ser ut som en fejk Palestinasjal fast utan fransar. Har lite svårt för sånt.



eller?



Nu är jag så fullkomligt uttråkad, trött och har ingenting att göra på internet. Jag är för trött för att skriva något ettrigt och bra. Att söka påhittade namn på systembolagets hemsida är vad jag gör just nu för att hålla mig vaken. Gud nåde den som får för sig att trilskas med mig före 05.45 idag.

kokkobello..knack knack

Svt.se har en ypperligt bra tjänst på sin hemsida som heter svtplay där man kan se alla repriser eller vad man nu önskar. Så jag tog och såg reprisen av Så ska det låta och jag måste ju såklart kommentera Magnus Bäck nånting från Fame Factory. Han såg helt kokkobello ut och irrade med blicken och gjorde konstiga utspel och grimaser.

Han ligger tätt bakom Patrik Isaksson på min lista över omanliga män som jag inte vill ligga med. Han är alldeles för smal för sitt eget bästa och borde klippa sig till råge på det. Till hans fördel kan jag dock medge att håret på mina armar reste sig en aning när han avfyrade I want to lay you down on a bed of roses med Bon Jovi.

Sov till ett idag, ganska okej men skulle behöva ett par timmar till innan nattens jobb men prioriterar inte det med tanke på kvällens tv tablå. Dubbel avsnitt med dom desperata..hello!!

Jobba natt är ungefär som att vara gravid kan jag tro. Jag får konstiga cravings och idag var jag bara tvungen att ha en kopp kaffe med grädde. Jag har ju inte druckit en enda kopp tror jag sen jag kom hem från Israel utan mer lutat åt te hållet helt och hållet, men idag då jävlar satte kaffesuget in. Tur jag hade en skvätt vispgrädde kvar sedan jag och Matilda åt våfflor i lördags. Och en ostmacka till = fulländat.



Inatt läste jag varenda blogg det finns att läsa i universum och en grej som jag inte fattar på alla dessa präktiga mammabloggar är svärord. På dom flesta (ca 8 av 10) så förkortas dom tex h-vete, f**n, eller j*vla. Vad är grejen? Vad finns det att dölja? Varenda läskunnig mänsklig varelse kan väl lista ut dessa simpla och vardagliga svärord.

Vaa?

Mikaela jobbar natt...

och humöret är inte på topp. Jag bokade säkert 60 väckningar innan första rasten! Och jag hatar väckningar, vilken tid? vilket nr? och vilket namn? Men ändå är jag så trevlig som jag bara kan. För jag är ju faktiskt företagets ansikte utåt. Sen att jag tjänar lika mycket pengar som en skåpråtta det gör mig ingenting, för jag är bara så glad att få vara här och ta del av alla underbara kunder.

Första samtalet idag kl 21.30. (ung kille ca 15år)
Hej, kan du koppla mig på ett nr?
Nej, jag kan inte koppla din operatör tyvärr.
Men skit i de rå JÄVLA KÄRRING!! klick

Ha en underbar kväll du också idiotungjävel!

Har suttit och kollat runt lite på helgens vimmelbilder. Jag mår psykiskt dåligt av hur vissa personer väljer att ställa upp på bild.

Top 3 på min kräklista.
3. Finniga 18 åringar som inte har upptäckt värdet av en riktigt bra concealer. Fula miner med tungor här och där.
2. Gubbar (oftast) som höjer bägaren med bers i en skål framför sina ansikten. Känns säkert nytänkande och fyndigt för stunden.
1. Det abolut värsta är dock hångel! Jag vill INTE se Bert och Hjördis 50+ hångla. Jag vill inte heller se Anna och Per 25 dela saliv. Ålder spelar ingen roll, slemm som slemm.

Så var det med den saken.

Nu hade jag ett givande samtal till. (tjej ca 25)
Säg ett stort hotel.
Ehh okej, scandic?
Nej ett annat..
Hilton?
Koppla mig till Grand hotel.
(då var vi återigen där) jag kan inte koppla din operatör.
VAA?? Så du skiter i att jag tänker ta livet av mig?
Ehh nej det gör jag väl inte.
Men koppla mig då.
Det är tekniskt omöjligt.
Sluta jiddra nu och koppla mig.
Men tror du på allvar att jag säger att jag INTE kan koppla dig om jag KAN koppla dig?!
Jaja skit samma, nu hoppar jag ha ett bra liv.


Har jag dåligt samvete på nått sätt? Inte ett jävla dugg.



Äntligen fredag

Det här kommer bli ett tråkigt blogg inlägg så vill du inte fylla din hjärna med onyttig information sluta läs nu.

Idag kom städrycket, jag har fejjat, donat och tvättat hejle dan. Klev ur badet för en stund sedan och sitter här nu med en lermask i ansiktet, min sidenpyjamas med hjärtan på och en fruktsallad framför mig.

Ibland är just detta vad som gör en fredag så härlig. Afterwork i all ära men ikväll vinner pyjamasen.

Imorron kommer min älskligs Matilda och ska sova över hos mig. Vi ska panta alla mina per flaskor enligt tradition och sen köpa tuggummikulor i tuggummi automaten på ICA också enligt tradition.

Peace out.

Hoffmaestro



Är inte denna bra så säg?

Rensa

Jag får alltid städryck på nätterna och mina grannar må ju tro att jag är en aning galen. Inte så att jag ställer mig och damsuger klockan två på natten men diska kan jag göra och igår blev det även fyra (!) vändor ner till förrådet.

Har bara pulat in allting onödigt i klädkammaren sen jag flyttade in igen så dörren har knappt gått att stänga men nu kan jag njuta av min walk-in closet igen.

Jag känner att jag skulle vilja rensa ut så mycket. Inte bara saker men också jobbiga funderingar. Kan man rensa hjärnan? Eller hjärtat? Isåfall skulle jag vilja göra det. Av allt som händer så antar jag att man blir starkare och kanske en bättre människa av att göra vissa misstag. Fast å andra sidan tror jag man skulle må minst lika bra av att slippa hälften.

Igår läste jag en av mina favoritbloggar men som jag mer och mer börjar irritera mig på. Den är så sockersöt och präktig att jag numera nästan bara mår illa av den men ändå fortsätter jag besöka den typ fem gånger om dagen. Personen skriver i pricip hur hon inte kan förstå hur man kan vilja leva sitt liv som singel och "supa bort" sitt liv när man kan få det ultimata istället, dvs familjeliv.

Jag tillhör isåfall i kategorin som gör det. Jag lever livet och super bort mitt liv i hennes och kanske många andra människors ögon också. Såklart vill jag inte vara singel i hela mitt liv men kan inte förstå denna blindhet.

Jag förstår att livet förändras drastiskt när man skaffar barn men glömmer man då genast bort att man hade ett liv innan också som inte var fyllt med amning och bajs.

Jag kommer bli en asbra mamma en vacker dag när jag har landat i mig själv. Då kommer jag inte svära över andra barnvagnar mitt i ingången på H&M och mammor som säger "Meeeeen åååååååå vad längesen, så stor han har blivit!!!!"

Men som det ser ut framöver tänker jag fortsätta slösa bort mitt liv, ligga runt och vara allmänt ung för dagen när jag inte kan det längre är inte långt borta.


Jaha ja

Helgen gick fort trots jobb och Högskoleprov. Lyckades inte speciellt bra med det sistnämnda men tänker inte sura för det. Det sägs att första gången kan man få rätt dåligt resultat men att man höjer sig för varje gång.

Hursomhelst så tycker jag att det är skönt att ha det gjort.



Imorron är jag ledig och eftermiddagen ska spenderas med Gunnel. Hon är en av dom finaste människorna jag känner och det ska bli kul att få skvallra lite med henne. Vi ska gå hem till mig och kolla på alla mina bilder från Israel och Brasilien. Tror jag måste gå igenom och plocka bort ev hångelbilder. Jag är ju inte ihop med hennes son längre men nån måtta får det ändå vara.

Jag borde städa men vart faan är orken?


baj

Inte ett dugg nervös

Imorgon ska jag göra Högskoleprovet för första gången. Jag ser inte fram emot det och har inga som helst förväntningar. Jag är inte nervös vilket jag önskar att jag var så jag kunde få känna mig lite taggad.

Sist jag gjorde ett papper och penna prov var när jag och Susanne gick en bartenderutbildning på Gran Canaria. Då hade jag självklart en gigantisk fusklapp likaså på gymnasiet. Vi gjorde tre delprov har jag för mig och sen efter lunchen var det dags för "vattenbaren" provet.

Vattenbaren var en riktig bar fast med vatten i alla flaskor. Vi gick in en och en och Susanne gick iväg och spydde innan det var hennes tur. Fyfan vad hemskt det var och jag var så helvetesnervös att göra bort mig där inne framför lärarna och några andra som var där och kollade.

Så var det min tur och jag gick fram till vattenbaren där det stod en shot. Niklas som var "chef" frågade om jag ville ha den -Ja förhelvete sa jag och svepte. Lite värme i magen gjorde att nervositeten släppte lite. Så pekar han på sex tomma shots glas och säger -Där häller du 2,5cl, i den 3cl ,4cl, 8cl, 1,5cl och 7cl. Jag såg ut som ett stort miffo frågetecken och fattade ingenting. Vi hade visserligen fått träna på 4, 6 och 8cl på fri hand och det hade jag skaplig koll på om jag räknade tyst för mig själv.

Men men du måste skämta sa jag lite försiktigt och då började alla asgarva. Såklart var det ett skämt men jag var så upp i årra och kunde inte riktigt stämma in i skrattet.

Jag blev godkänd iallafall.



Tvivlar på att jag kommer kunna somna nu. Har inte somnat en enda natt den här veckan före tre och igår var jag uppe ända till klockan fem(!)

Ikväll har Hanna varit här och jag bjöd henne på middag. Tacopaj blev det och jag lyckades utmärkt med att få till en saftig och kryddstark paj med mycket jalapenos.

Trevlig helg på er mina fina vänner.


Gamla bilder från bartenderutbildningen. Som jag för övrigt INTE rekommenderar.

En öde strand

Vem har inte faniserat om att sova på en öde strand nångång. Titta på solnedgången tillsammans och bara chilla.

Jag har gjort det och såhär såg det ut.



Ser det mysigt ut kanske? Det var det INTE kan jag lova. Döda havet, inte ens sanden var levande så vi sov på stenunderlag. Jag har aldrig i hela mitt liv frusit så mycket och jag har aldrig uppskattat skedställningen så mycket som just då -med hanna.

Resten av dagen såg dock ut såhär med en liten bergsvandring och bad i laguner.



Kom att tänka på lite Israel minnen när jag lyssnade på The Eagles och Hotel California. Den låten kommer jag för alltid förknippa med Israel och den sköna mentaliteten på kibbutzen trots att jag hört låten hundra gången innan.

Ang Kramis killen så blev det inget. Känner att det är slöseri med tid att jamsa på fram och tillbaka med en kille som inte ger mig nånting. Jag tror han blev lite förvånad över mitt nej så nu har vi bytt msn så vi kunde "prata" lite.

Summan av kardemumman är att det är bra att säga nej ibland och att det inte är så mysigt som man kan tro att sova på en strand.

Sms dilemma

Kramis killen har hört av sig och är verkligen på hugget. Han är i stan och "vill gärna hinna ses". Jag tror inte riktigt jag känner för det och svarade att jag jobbar kväll hela veckan. Då skriver han att han är flexibel och kan titta förbi på dan istället. Jaha! Titta förbi, det betyder inte te och mackor direkt.

Slampan i mig säger kör hårt plus att han är snygg och är "pokerproffs" som han själv uttryckte sig, men som jag har lite svårt att bli imponerad över. Sen är han väldigt mysig och närhet är jag inte direkt bortskämd med.

Mjukisen i mig säger glöm inte bort att han är faktiskt är killen som avslutar alla sms med Kramis. Sen orkar jag fan inte städa och göra mig till bara för att han vill titta förbi.

Jag har inte bestämt mig än...


image144

O.B.S det är inte tjejen på bilden som skrivit texten.

Prosit

Inatt har jag sovit i soffan trots att jag har en prima säng på 160cm en meter bort. I sommar när säsongen drar igång rejält här på Mickans B&B så kan det ju vara bra att veta vad man lovar så att säga. Fyra stjärnor är soffan värd enligt mig.

Röfejset gör mig galen! Halv tre inatt stängde han äntligen av datorn och vi somnade. Känns som vi har nåt slags förhållande han och jag förutom att vi är grannar. Jag somnar inte så länge han är vaken, när han vaknar så vaknar jag. Han styr och ställer med mig helt enkelt och det är det som gör mig så irriterad för INGEN styr och ställer över mig.

Han måste iallafall ha blivit arbetslös eller börjat jobba skift eller nåt för annars sitter man inte och spelar dataspel till halv tre på natten. Fast vad vet jag hur bönder funkar.

Jag hade ju tänkt att dregla lite över Ryan igår men fastnade framför Andra Avenyn istället. (inser att jag kanske är en aning tjatig om det serien, men jag kan helt enkelt inte låta bli)

Tittade över till Martinas blogg för en stund sedan och har suttit och fnittrat för mig själv i några minuter. Jag har nog aldrig sett mig själv så nöjd över att sitta på en säng och krama om en mans arm förut. Som ett barn på julafton ungefär.

Jaja ha en bra dag mina vänner ♥

Alla fåglar hör hemma i skogen

Jag har fått två kusinbarn inom en vecka som ska heta Axel och Sanja. Axel är ett väldigt fint namn tycker jag och skulle personligen kunna döpa min egen son till det någon dag. Lite lustigt dock att det är en kroppsdel. Jag skulle ju inte gärna ropa "Handen, nu är middagen klar" eller "Benet, nu är det kvällsdags" Men just Axel gillar jag.

Tre veckor kvar till Forum och det betyder minst tre omgångar i solariet och ett besök hos frissan. Det kommer bli så jävla kul!

Förkylningen jag kände i söndags är nu ett faktum. Jag snorar och snörvlar och var nära att gå hem från jobbet men så kom schemat om två veckor framåt och jag har fått tre nattpass, katshing katshing! Då blev jag så nöjd att jag bestämde mig för att härda ut även denna kväll.

Igår såg jag 27 dresses som jag hade laddat hem, precis en sån film som jag älskar och lipen var nära under hela filmen. Så bra!

Nu ska jag se Lars and the real girl med hunken Ryan och sedan drömma våta drömmar.

image143


1:a april

Sådär nu går det att blogga igen, som jag har svurit över detta plattformsbyte som jag inte tror gick igenom för allt ser då exakt likadant ut.

I lördags var jag och Hanna på vad som skulle vara en bloggmiddag hos Elin men folk droppade av så det slutade med att det bara var vi tre men trevligt var det ändå. Som Elin sa "det betyder mera vin till oss".

Kom hem runt kvart i två och la mig i sängen och tittade på Andra Avenyn. Orkade bara ett avsnitt men det var så jävla kul. Lotta och Roland fick skabb som även smittade deras dotter så dom gick omkring där hemma med skoskydd på huvudet och skabbkräm över hela kroppen. Dom är helt klart mitt favoritpar i den serien.

Söndagen spenderades i soffan och jag blev varse om att jag blivit förkyld. Har dock inte råd att vara sjuk så ironiro kunderna får hålla till godo.

Nu är det bara 23 dagar till Vår Forum i Vemdalen!!!!



Igår när jag gick hem från jobbet gjorde jag nåt som jag inte gjort sedan jag jag var ihop med C. Ni vet när man gör slut och för första gången gör nånting utan den personen så kommer man ihåg sist man kanske gjorde det tillsammans. I början var det tufft och jag tänkte för varje gång att ja sist jag var i Stockholm så var jag ihop med C, eller här har jag inte varit sedan jag var ihop med C.

Jag är en väldigt sentimental person men inte åt liphållet utan jag funderar mycket istället. Men så igår när jag gick hem från jobbet var jag så hungrig och Hemköp hade stängt så jag gick förbi shell och köpte en frencha. Vi brukade ofta göra det på shell i Brunflo och han fick alltid bita av toppen på min korv för den är äcklig tycker jag och när jag nu skulle bita av min egen topp så kunde jag exakt känna lukten i hans lilla golf och ett litet sting i hjärtat infann sig men jag blev mest irriterad.
 
Jag har knappt sett honom på ett år och när jag sist såg honom var det med lilla familjen på stan. Det var faktiskt inte så farligt och så blir jag sentimental över en korv?! Det kanske är jag som borde gå på terapi. Eller så var det helt enkelt så att det där var det absolut sista att bli sentimental över och sista spiken i kistan så att säga.

Har lite hjärtklappning just nu för Anneli aprilskämtade och grundlurade mig totalt över msn om att hon inte ska med till Forum!! Jag tänkte imorse att jag ska inte gå på nånting konstigt idag men hon lyckas ändå..!

Solen skiner idag och jag tror jag ska gå en sväng på stan innan jobbet.

Kram

RSS 2.0