Bölo

Idag är det ett år sedan jag mamma och Matilda åkte till djursjukhuset och avlivade Smulis. Min söta snuttande kissemisse. Jag kommer aldrig glömma hur jag kände att han visste att nu är slutet nära. Han brukade aldrig vara så lugn när han var tvungen att åka bil. Det hände inte så ofta så han var inte van.

Veterinären kom in och gav honom en spruta rätt in i hjärtat och jag fick hålla i honom. Han ryckte till men ville inte släppa taget och somna in. Efter ännu en dos slutade han andas.



Helgen har varit relativt lugn. Fredagen skulle jag spendera i Brunflo men mamma åkte till Ö-vik och brorsan skulle ha festiviteter hemma. Så jag stannade i stan och donade lite och tog det lugnt. Fick ett litet bootycall vid ett och tänkte när jag låg där i min pyjamas, håret i en knut på huvudet, fetaste finnen min kind någonsin skådat som jag förgäves försökt torka ut med diverse preparat och orakad på de nedre regionerna. Orkar jag? Man har ju svirat om förut på mindre än fem minuter inklusive en raggardusch samt trimmning. Men jag avböjde, hur kommer det sig? JO jag har blivit FÖR bekväm och tråkig.

Igår var det Fääst i Brunflo för Veronica som fyller år på tisdag. Det fanns mat till lätt femton personer trots att vi var bara fyra men riktigt gött var det och med ananaspaj till efterrätt.

Hittade till G3 där jag fann en återuppstånden vän. Det kändes oerhört skönt att få prata ut och ställa honom mot väggen litegrann. Jag behövde verkligen få säga vissa saker och nu känns det som en rejäl tyngd lyfts från mina axlar.

Har precis sett klart på filmen Ps i love you. Men vilken bölfilm?! Jag är helt svullen runt ögonen men den var så fin. Jag gillar egentligen inte filmer som inte slutar lyckligt men det blev ändå lyckligt på sätt och vis.

Godnatt ♥

Vadå creepy?



Hur creepy såg inte denna kvinna ut? Fan värre än Snövits hemska styrmor.

<3


Flingeling

Jag var på extremt pissigt humör när jag kom till jobbet ikväll. Säger till Martina att jag känner mig deprimerad och allmänt pissig. Hon lyssnar, skrattar åt mina konstighter (som jag snart ska berätta om) och sen kändes allt så mycket bättre.

Vänner är bra att ha och jag anser att jag har ganska många. Vissa kommer och går i perioder och andra finns alltid där.



Jo det jag har kommit på mig själv med att göra är en sorts inbillningsflirt. Jag har inte haft någon kille som jag hörts med på sms och sånt på ett tag nu och det är lite tråkigt måste jag medge. Inget är väl så kul som när man hör mobilen klinga när man väntat i timmar på ett sms?!

Jag träffade en kille på forum som jag dansade en hel del med och han är jättesöt och rolig men nog inget för mig. Det klickade liksom inte helt från min sida och jag avböjde när det blev dags för "efterfest" Jag har ändå tänkt lite på honom emellanåt och innan jag går och lägger mig tänker jag en stund på saker som hur det skulle vara om kanske träffades ute, om vi skulle ses bara vi eller helt enkelt hur sexet skulle vara.

Då kan jag somna med vetskapen att jag "har någon". MEN idag hittade jag hans blogg av en slump och den var inte vad jag hade väntat mig av en kille som han. För det första tycker jag att det är lite halvtöntigt med killar som bloggar, varför vet jag inte men det känns som en tjejgrej. Hur många killar skriver dagbok egentligen?

För det andra så gillade jag inte innehållet. Det snackades mycket om "brudar" och om en Tallinresa där det hade blivit strippklubbar varje kväll och jag citerar "dom brudarna skulle man lätt kunna sätta på utan dåligt samvete"

Jag efterlyser härmed en ny låtsasflirt. Zlatan känns ganska uttjatad och ouppnåelig faktiskt.

Ett tag till

Varför lider jag av separationsångest? Vad har jag varit med om i mitt liv som gör att jag vill lipa av förändringar? Jag känner paniken i bröstet och det pickar på där innanför.

Den största förändringen var när mina föräldrar separerade. Sedan flytta hemifrån. Mitt förhållande på närmare sex år avslutades. Det är dom tre största händelserna hittills.

Nu ska mitt barndomshem sedan jag var 12 år säljas. Påskrivning i måndags och det ska vara tomt redan den 4juli. Snabba ryck och ingen tid att vänja sig vid det faktum att jag inte längre kommer ha ett "hem" att komma hem till. Jag har ju mitt eget men det finns inget som att just komma hem till mamma.

Jag är även rastlös i kroppen men samtidigt inte. Jag vill finna lugnet men vad är lugnet för just mig. Jag inbillar mig att det är att komma på vad jag vill göra. Då blir allt bra intalar jag mig. Den krassa sanningen är att jag kommer aldrig bli nöjd. Det kommer alltid finnas roligare/bättre/mer spännande saker att göra.

Alldeles alldeles snart är det jag som trycker på play och slutar vara den som alltid följer med strömmen.

Norge tanten från Hitra ringde igår. Krabborna hade fått för lite mat så dom var inte redo att slaktas så vi var tvungna att skjuta upp startdatumet. YES! tänkte jag för då kan jag åka till Finland och ev göra stråket någon dag. Så blev det inte och vi lämnar Sverige den 25 juli (stråket fredagen) Hoppas det regnar då.

Ikväll ska jag jobba. Har sjukanmält mig två dagar nu men ikväll måste jag. Halsen protesterar men pengar behöver vi alla. Imorron ännu mer flytt och genomgång av 13 års skolmaterial i förrådet samt kläder.

hejhej




Jaha helgen som varit blev en fyra dagars. Onsdag fotboll och bers. Torsdag förfest hos Malin och sen G3. Fredag midsommarafton och knytis hos mig. Skagentoast, tacopaj och Johannas gudomliga muffins. Jag Malin och Veronica hamnade i Stensjö(?) av alla ställen. En stor miss såhär i efterhand och dom 15 grabbarna lös med sin frånvaro.

Lördag=Fröjdholmen. Jag var ute i god tid och bokade Kez som körde oss. Helt okej var det men lite lerigt och inte jättemånga man kände igen. Dansade lite styrdans och förskingrade hamburgare. Vi sov över hos Susanne och på söndan var det dags för dop i Fanbyn med 50 gäster. Jag kände mig inte helt på topp kan jag säga, men det var kul att träffa alla eftersom jag inte kommer åka på släktkalaset i Finland. Fick skjuts till stan av min kusin och sen fyra timmar på ironiro.

Förra helgens tjejmiddag.



Matilda på sin skolavslutning.



Igår var Veronica och Susanne här och käkade middag och sen gick vi på Sex and the city. Filmen VAR bra men jag är ändå lite besviken.


Midsommar

afton imorron. Kommer bli grymt! Kan inte låta bli att tänka på förra årets midsommarfest på Andersön som innehöll nära-döden upplevelser och guppeligupp på båten. Och självklart sju sorters blommor under kudden.

Imorron ska vi ha knytkalas hos mig, jag, martina, malin, johanna och veronica. Ska iväg och handla min del av inköpet om en liten stund.


Återigen, trevlig helg sup och svälj.


Irritert

Kund kommer in och säger T A R M.
Jag: ursäkta vad sa du?
Kund: Tarm.
Jag: Jaha och vad ska det vara för något?
Kund: Det är i Danmark.
Jag: Okej, är det ett företag? en ort? ett efternamn?
Kund: Men det ska väl du veta?! Det är ju därför jag ringer.
Jag: OK vi kan väl prova oss fram då..suck
Kund: (Efter 2min) Det är ett företag som sysslar med industri. Att han höll inne med den informationen kostade honom 40 spänn!! Och inte mig emot.
Jag: Jaha ja då har jag hittat det, numret än 0045-blabla
Kund: klick.

Varför är folk så jävla puckade och jävliga? Om man vet vad man letar efter varför kan man inte då bara hjälpa till och underlätta för vedebörande. Nej att vara så otrevlig och ohjälpsam som möjligt var tydligen hans motto.

Gahhh HATAA!

keep on going

Vill ni precis som jag fortsätta läsa om systrarna Fahléns intåg i bloggvärlden erusur.blogg.se

Varsågod Erika och Martina. Jag bjuder på mina 13 läsare.

Puss och svälj trevlig helg!

Nytt inlägg

Har precis rest mig ur massagstolen på jobbet efter en Shiatsumassage. Något tröttare just nu.

Har inte bloggat nu på ett tag för jag är en busy woman. Helgen som var bjöd på jobb lördag och söndag. Hann med en tjejmiddag på fredagen men fick kasta ut tjejerna för mina lite mer törstiga (läs martina och malin) vänner.

Blev en vända på G3 och en efterfest för mig, Malin och Malins nya bror i kebabhuset där vi stal lite öl.

Veckan har bara inneburit jobb, jobb och åter jobb. Var ledig igår och lunchade med Martina på Lilla Siam. Fyfan vilken god buffé dom har! Sedan fotboll, bers och chips hos Malin.

Nu är rasten slut.

Jag vill inte skriva någon rubrik

För ca 5 år sedan:
Nybliven student och slungades in i vuxenlivet fortare än kvickt. Började på mitt första heltidsjobb måndagen efter studenten på Frösöluckan i Pilgrimstad.

För 4 år sedan:
Precis hemkommen efter en månad i Thailand med Emma. Upplevde min första riktiga lyckokänsla bakpå en ladybike med vinden susandes i håret. Många erfarenheter rikare och livet hade bara börjat.

För ca 1 år sedan:
Siktade jag in mig på årsdagen av mitt dittills påbörjade singelliv. Började umgås med nya människor som gjorde mig glad och en Israelresa påbörjade så smått sin planering.

För 3 månader sen:
Fyllde jag 24 år och allt rullade bara på sjukt fort.

Igår:
Jobbade jag 14.30-21. Stora delar av den arbetstiden skvallrades med Martina om diverse helgaktiviteter. Vissa snuskigare än andras.

Idag:
Tog ett bad innan jobbet och jobbar i skrivande stund till 00.45.

Imorgon:
Jobbar till 18 och sedan kanske en tripp till Brunflo om jag orkar. Gäller att passa på nu innan huset säljs.

Om 1 år:
Är jag den jag är idag. Jobbar inte på Ironiro och hoppas att jag tagit ett eller flera steg i rätt riktning.

En ny vän

Inatt är jag så trött. Trodde att jag skulle hinna hem och vila efter skolavslutningen men det kom så mycket emellan. Det är iallafall relativt lugnt inatt, peppar peppar.

Skolavslutningen var fin. Den sedvanliga Jämtlandssången och jag skymtade min gamla lärorinna Ann-Britt i vimlet still going strong. Hon var minst 150år när vi gick i låg och mellanstadiet.

En tanke, är inte leggings guds gåva till oss kvinnfolk? HUR bekvämt som helst och kan användas vid alla tillfällen.

Jag har hittat en icke mänsklig vän på jobbet (ej monica) utan massagestolen. Så fort jag sätter mig där försvinner tiden och jag blir oftast ännu tröttare efter en Shiatsu massage, men det är det värt!

Ikväll innan jag gick på jobbet höll röfejset låda och jag gjorde allt för att blockera hans jävla oljud. Fick till slut nog och tänkte på allvar kasta ett ägg på hans dörr. Jag gick till kylskåpet och vreden bokstavligen pös ur mina öron men förnuftet tog över och jag hämtade pallen som jag drämde några gånger i taket.

Hur svårt kan det vara att köpa ett par hörlurar eller helst av allt kan han ju bara gå och dö.

I love you, ich leibe dich Zlatan Ibrahimovic

Min förkärlek till skåningar håller i sig. Jag tror till och med att jag skulle vilja plugga i Malmö bara för att höra denna ljuva stämma i mina öron var dag. Risken är dock att jag kommer bli rasist på riktigt. För två somrar sedan när jag och Anneli var där och levde rövare var det lite ovant att gå igenom metalldetektorer för att komma in på krogen.

Största stället, Slagthuset var så stort att man kunde åka ett litet minitåg där inne och hoppa av där man ville. Praktiskt.

Min Zlatanloverkompis/jobbkompis Elin och jag har suttit hela kvällen i kylrummet och suktat! Eller mest jag och hon har åkt som en jojo fram och tillbaka när jag har suttit och pekat på skärmen. "åhh titta häääääär" "Men kolla magen, jag döööööör"

Hon äger en matchtröja med Ibrahimovic på ryggen. Det är överkurs för mig. Jag fortsätter dagdrömma om att vara Helena.

Denna desperation just kan bero på bristande närkontakt av det manliga könet. "Anonym" kan slänga sig i väggen för jag har inte ens hånglat på två månader.

Imorron ska jag på Matildas skolavslutning. Hon kommer vara sötast. Puss

Jag ska åka jorden runt!

Vaknade vid elva och såg att jag hade fått em MMS av Anneli. Det är cirkus i stan...

Igår såg jag på Packat och Klart där en tjej åkte jorden runt med början i San Francisco. Vidare till Hawaii, Fiji, Nya Zeeland och sista anhalt Thailand. Det var som att den resan talade till mig. I San Francisco bor Lauren, min vän som jag träffade i Israel och som jag efter Norge SKA hälsa på.

Thailand har jag efter första gången jag var där sagt att dit ska jag återvända. Frågan är bara om jag för första gången ska ge mig iväg själv eller be någon hänga på. Det lutar just nu åt det förstnämnda.

I eftermiddag väntar ironiro att sätta tänderna i mig för första gången på sex dagar.

Jorå det kliar fortfarande

Helgen som varit har varit bland dom bästa på väldigt länge. Vänner, sol och öl i mängder.

Jag pinade mig igenom mitt åtta timmars pass i onsdags och gick sedan hem och pressade en stund på balkongen. Bonnbrännan som jag fått dagen innan försvann dock inte utan blev bara ännu värre.

Torsdagen mötte jag upp Martina, Cedervallarna mfl på Brunis för en lunch. Studenterna gormade förbi och jag kände mig nästan gråtfärdig. Enligt mig är studenten sjukt överskattad och min var väl helt okej men det är ingen dag jag skulle vilja återuppleva. Det är så mycket förväntan på just den dagen att iallafall jag hade alldeles för höga förväntningar.

Annica anslöt och vi panikshoppade på Rut mfl och HM. Hon skulle iväg och jobba så jag och Malin styrde kosan mot Lillänge och Lindex. Lite underkläder och en lysrosa brösthållare rikare åkte vi tillbaka till stan.

Kvällen spenderades hos Cedervallarna på storgatan med öl på balkongen. Mackan kom förbi och jag fick demonstrera mina massage konster. Vi gick en liten krogrunda och hamnade på Mark Twain där vi var helt ensamma.

Fredagen tog jag tag i lite städning och gick sedan ner och la mig och solade på gården. Fick sällskap av en kissemiss som kom och sov en stund på min filt. Gjorde mig iordning och mötte upp Mackan, Martina , Malin och Chrille på Pause och sedan gick vi på afterwork på G3. Carl, Thompa och Sara gjorde oss sällskap.

Gick till mig för lite förfest och sedan hamnade vi åter på G3. Emma kom hem över helgen och henne har jag inte träffat sedan i julas så hon hängde också med ut.

Väldigt rolig kväll som avslutades med att Rickard och Emma  tog in på mitt B&B.

Lördag+Grillfest i Fåker = Kvärna i Hackås. Där jag både blev erbjuden en trekant av värden samt att jag fick mig en mysig pratstund med min förra killes flickvän i kisskön. Hon var lättidentifierad...say no more. 

58 myggbett senare var vi äntligen på väg hem. Bilder kommer senare, hej!

Snopptvätt kanske?

Jag brukar tvätta mina öron och även topsa dom ibland men emellanåt kan jag höra otroligt märkliga saker.


En kund ringde precis och frågade efter en snabb-tvätt. Jag hörde snopptvätt. Till mitt försvar kan jag säga att kunden ifråga var direkt importerad från Finland och finnar bokstaverar ofta U som olle och O som ulla.


En annan kund ringer och vill ha Fischer Shipping över en brusig mobil i Göteborg. Jag hör fish shitting?! OCH säger det högt och vi båda fick oss ett skratt. Jag var en aning mer röd i ansiktet än honom skulle jag tro.


En kund ringer och vill ha alla orter på ett riktnummer i Serbien ca 10 st. Jag börjar sakta läsa och ursäktar mig för mitt uttal eftersom jag inte vet hur man uttalar varken hårda eller mjuka vokaler på serbiska. Kunden säger till min förvåning att jag har jättebra uttal och kommer jag ursprungligen från Serbien? Ehee näe inte direkt, men det var ju kul att höra, eller?


Allt detta under två timmars jobb.


Zlatan

Nattens jobb gick bra trots två "sjuka". Det är konstigt att man kan drabbas av magsjuka på lördagkväll och vara helt frisk dagen efter och jobba.

Jag följde med brudarna till Frösön och jag hade så bråttom till bussen att jag glömde stänga av teven som fick stå på i 12 timmar. Vi beställde käk och jag som skulle jobba drack bara välkomstbål som förövrigt var väldigt lättdrucken. Lite väl lättdrucken för jag kände mig lite för glad när jag tog mitt pick och pack och begav mig över bron.

Två sjuka som sagt och det ringde ungefär lika vidrigt mycket som natten före.

Väl hemma stod teven på och det luktade kattpiss! Jag äger ingen katt längre (R.I.P. Smulis) så det var mycket märkligt. Jag tog mig en vända och sniffade och kom fram till att det var min bukett med hägg som stank. Väldigt hårfin linje det där mellan ljuvlig blomdoft och kattpiss tydligen.

En timme och 45min harvande kvar den här helgen och nästa vecka bara två arbetspass, yes!

Ni missade väl inte min kille på TV3 förut ikväll?!


RSS 2.0