Dagens goda gärning

Natten var vidrig och det ringde konstant HELA natten! Jag hade en obekväm bh och sminket kliade. Jag vill så gärna sjukanmäla mig inatt och gå ut med Eniro tjejerna men det skulle vara för genomskinligt. Jag får stå mitt kast helt enkelt.

När jag gick hem imorse gick det två fulla studenter framför mig och vinglade. Den ena stannar mig och frågar om han kan få låna min telefon för han ska ringa sin mamma efter skjuts. Jag var inte på mitt soligaste humör men säger att ja okej då om det går fort. Han ringer och pratar med sin mamma och den andra mindre fulla killen börjar fråga mig hundra frågor.

Vart jobbar du? Vad heter du? Vart bor du? bla bla. Jag får tillbaka telefonen och börjar snabbt gå hemåt. Då ropar han med frågorna att jag ska vänta lite. Jaha vad är det frågar jag. Ja det är lite pinsamt men jag är bajsnödig. VA? ja kan jag kanske få låna din toalett? Där gick gränsen. Nej det går inte! eheee okej säger han bara och sen när jag vänder mig om ser jag honom lubbandes åt motsatt håll som hans kompis går. Det tryckte nog på rejält.

Återkommer inatt.

Beforework

Istället för att sitta hemma och tycka synd om mig själv tills att jag skulle börja jobba hängde jag med systrarna Fahlén, Malin och Thompa på afterwork. Mycket trevligt förutom att burgaren var en aning tör.

När vi är på väg hem till Erika kommer jag på att jag och Malin glömt att betala våra hamburgertallrikar och en varsin öl. Jag fick dödsångest för jag tror ju på det här med karma och ville genast göra rätt för mig så jag var på vippen att vända men tänkte, vad gör egentligen ett svinn på en eller två hamburgertallrikar på en fullsatt servering hela kvällen! Nada så jag sket i det.

När ljudvolymen på festen var som allra bäst var det dags för mig att knalla in på ironiro. Ett snabbt stop på hemköp för nödvändig föda inför två nattpass på fängelset numero uno.

Imorron missar jag en eniro-tjej-fääst med dom bästa hos Elin för att jag ska jobba DÖDA MIG! Jag har iallafall äntligen sagt upp mig. Den 27 juni jobbar jag mitt sista pass förhoppningsvis förever på det här stället.

Sedan jag började kvart i tio ikväll har det varit konstant kö i 1,5 minuter och jag blir faan galen. Idiot efter idiot trillar in och jag har letat porrklubbar i Polen och letat efter en Anna på gotland i säkert 20 minuter. En skåning fick mig nyss att dra på flinet, Haj kan jag få numjet ti spääjsöövice.



Dagen idag spenderades läsandes på min balle. Fick sådan otrolig träsmak och jag svor över att jag inte köpt en bekvämare stol som jag kan steka i istället för en köksstol. Så kom jag på den briljanta idéen att jag kan ju faktiskt ligga ner på min balkong fast då sidledes. Mycket bekvämt.

SLUTA ring nu för faan.

...

21 juni är det Sverige premiär på Sex and the city och jag lääääängtar. Boka in det nu Vera för vi ska sitta på första rad.

Väntar på att änki ska ringa för skjuts ut till förorten och till Rickard för en härlig kvällspromenad vi tre.

Röfejset har nu spelat dödsmetall sedan klockan fem idag så jag måste verkligen ut härifrån ett tag. Dom ska säkert på G3 ikväll smygbögar som dom är.

Irri

Igår tog jag som sagt bussen till Brunflo och till Momma där världens sötaste kusinbarn väntade. Det är nästan så att jag vill ha en egen när jag ser dom sötnosarna (ej ironisk för en gångs skull)

Gick hem till mamma där jag hoppade studsmatta med min älsklings Matilda. Vi åt glass och pratade killar. Hon är tillsammans med Jonathan M nu men tidigare var hon ihop med Jonatan B. Och nu är Stina ihop med Jonthan B men ibland så är hon kär i båda två. Jobbigt dilemma.

Jag dividerade nyss med en kund om en butik i Årsta som det fanns två adresser på. Jag säger snällt att ja jag har två adresser. Suck...men va faan hur svårt kan det va? Ursäkta? Ja jag ringer ju till 118118 för att få en adress och jag VET att det bara finns en butik.

Jaha men det finns två olika adresser vad jag kan se så du kan ju få båda numren och ringa och fråga! SUCK men herregud blablabla är det så svårt att få en adress? Men det finns TVÅ och eftersom DU är helt handlingsförlamad bestämmer JAG att det är den på Bolidengatan DU söker, ok? Jaha jaja men koppla då.

Givetvis var det en karl.

Nu ska jag gå och säga upp mig, sen hem och lägga mig på ballen och sola.

Soo long friends.

Folk och folk

Idag känner jag mig blödig. Jag brukar kunna vara rivig på jobbet men idag är jag en mes. En kund sa till mig nyss att TALA HÖGRE och jag blev nästan tårögd. Vissa lägger bara på när jag har gjort mitt yttersta för att hjälpa till och jag hör bara ett klick i luren. Jag vill skriva ett personligt brev till dennes mamma och kritisera hennes uppfostran.

Igår hade jag en väldigt trevlig dag med Veronica på stan. Shopping, lunch och muffins på Pause och så fick jag äntligen träffa hunken som får henne att le sådär man bara kan le när man gillar någon lite extra ♥

Puss

Ryssland liksom...

Helgen bjöd på en två dagars. Jag ser det som en självklarhet när man jobbar varannan helg att man lever till fullo den helgen man är ledig.

I fredags gick jag martina och malin en liten krogrunda som slutade för min del på subway och en borttappad jobbnyckel.

Lördagen, SCHLAGER som jag blev besviken på. Charlottes låt var inte dålig men övriga europa tänker uppenbarligen inte som oss. Men Ryssland liksom och han med snoppnäsan som åkte skridskor bakanför på en liten fläck, huvva.

Vi tog förlusten med ro och drog på Mark Twain där vi släppte loss med Brunflokillarna. Jag bjöd in till efterfest och jag som HATAR efterfester ångrade mig ganska fort men det var ganska trevligt tills jag somnade i soffan. Rickard kom förbi efter att ha förhindrat en självmord i storsjön och malin somnade raklång på golvet i köket.

Jag träffade även röfejset ute på gården när vi kom från krogen, "Haru nå cigg?" frågar tönten och jag säger NEEJ JAG RÖKER INTE en aning arg men han kom lindrigt undan med tanke på vilka olika sätt jag skulle vilja sparka in hans röda pung.

Min lillebror har blivit singel. Han är en riktig sötnos som förtjänar en flickvän som kan hålla ordning på bena och inte göra honom ledsen. Nu gäller det bara att han inte blir ett lätt byte för en ensam mamma som söker vad som helst hon kan koppla. Det har visat sig vara ett ganska vanligt syndrom och det finns ett antal varningsexempel.

Nu lunch med Veronica, hej!

Ogiltig

Jag har funderat lite på det här med att vara kräsen när man är singel och stolt. Jag går efter en poäng skala 1-10 och jag anser mig själv vara ett ganska bra kap. Ingen mega skönhet men jag kan bjuda på mig själv och mina misstag. Har inte alltid alla stips på tallriken men det är bara positivt att inte vara som alla andra jämt.

En femma kan helt klart bli ett hemsläp men en femma på kvällen är inte alltid en femma på morgonen om jag säger så. Till och med en tia kan komma att trilla ner på listan en söndag morgon.

Idag kom jag på mig själv att kolla in TVÅ äldre män (i förhållande till mig) på ICA. Den ena såg ganska tjusig ut när han gick fram och tillbaka vid mjölken och jag smög mig närmare och såg ingen ring på fingret. Vid det laget kände jag mig som ett desperat psyko men så hör jag "Pappaaaaaaaaa" Okej hejdå minus 10.

Jag gick vidare till fryswokarna och passerar en annan man som intressant stod och studerade innehållsförteckningen på en Findus micro-middag, som för övrig är min personliga favorit. Ingen ring som blänkte på fingret där heller och ingen snorig unge i närheten.

Jag passerar på andra sidan frysdisken och utan att tänka på det har jag aktiverat maneater ögonen så han tittar upp och flinar lite. Hur kan jag vara så fel ute? Karln var typ tandlös och lite lönnfet.

Mikaela det är dags att du går hem och drar nått stort över dig och det var precis det jag gjorde.

Saunoa olla mukava

Idag har jag varit ledig och tog en tripp till Brunflo. Hälsade på momma och Matilda som bor där nu medans pappa tack och lov flyttar från byn som gud glömde. Att man frivilligt flyttar ut till skogen där man knappt ser närmaste granne är för mig ett besynnerligt beteende. Det tyder på att nånting inte är riktigt som det ska och jag ryser bara av att tänka på dessa tragiska människor.

Jag och momma gick och bastade med hennes väninna Asta på pionjären. Det var flera år sedan jag var där senast men det var väldigt fräscht och nyrenoverat. Den vanliga bastuölen ställdes på bordet och det diskuterades barfota-lasse, brun-utan-sol och katter. Momma har varit kattvakt åt en granne som hon inte gillar och det finns många hon inte gillar men desto fler som hon faktiskt gillar!

Men den här karln kände jag efter att ha fått höra varför hon inte gillar honom ville jag själv ge honom en feting. Matilda gillar att plocka blommor så hon och en kompis hade plockat blåsippor som dom skulle ge till momma. Det hade blivit en rejäl bukett som hon hade lagt vid cykeln som stod på gården.

Hon kom aldrig in så momma går ut på balkongen och ska ropa men då ser hon Matilda och hennes kompis sittandes på knä på gräsmattan med den här jävla gubben som en hök över dom. Vad gör ni ropar momma och då svarar gubben att Ungarna ska faan inte skräpa ner. Jaha vadå säger momma, vad har dom gjort? Ja dom har slängt skräp (blommor) på marken. Men men det va...försöker Matilda föklara men han bara överröstar henne och säger att hon minsann ska sluta ljuga!

När Matilda kommer in är hon lite hamsen så momma frågar vad det var som hade hänt egentligen och då var det så att när hon hade lagt blommorna vid cykeln så hade dom blåst iväg över gården och det var DET som gubben kallade skräp. Skräp?! Alltså skräp för mig är sånt som inte förmultnar i naturen, och blommor är ju för fan kompost. Så dom hade för hand fått stå sitt kast och plockat upp vartenda blomblad.

Jag ville personligen gå och ringa på hans dörr och anklaga honom för alla olika tillmälen som jag kan komma på för sådär gör man bara inte! Barn ljuger inte alltid och man kan faktiskt ha lite överseende.

Han låter inte ens barnen som bor på gården rita hopphagar på asfalten och då är man faan Hitler. Ska tilläggas att han är "gårdsombud" på gården.



Efter bastun gick vi hem och tog oss en gin och tonic och sedan var det dags att bege sig in mot staden igen.

Jag ska aldrig bli en bitter gammal kärring som sitter på mitt feta arsle och klaga på allt. Jag ska ha levt mitt liv till fullo och inte ångra ett dugg. Då tror inte jag att man blir bitter. Bitter bli man när man hämmar sig själv och inte vågar.

Få timmars sömn

Igår kväll var en väldans trevlig kväll. Annica kom hit efter jobbet och vi gjorde oss iordning. Elin kom och vi ringde och beställde mat på Eastern som vi gick och hämtade och åt hemma hos mig.

Det genomgående samtalsämnet var givetvis IRONIRO.

Det kom förbi lite annat folk och även bonden JÖNSson




Vi slaggade alla tre hemma hos mig till det var dags att gå på jobbet och såhär pigga var mina kollegor när det var dags att börja jobba.





Imorron kommer tjejen som jag berättade om förut och ska kolla på min lägenhet.






Annica=sötnöt

Jag kom på sent igår kväll att satan jag har ju inga skivor så DJ Änki-pänki-spänki fick ett paniksms av mig vid tolv att hon var tvungen att ta med sig skivor annars, kul fest?

Så kommer hon på jobbet imorse med en Party-hits skiva tillägnad mig! Så glad jag blev.

Med risk för att bli nån sorts fashionista wannabe så vill jag lägga in en bild på mina fynd igår som jag är oerhört nöjd med.



(Ett fyrpack trosor kom visst med på bild också)


Den orange klänningen är superfin med en rosett under bysten men det är just brösten som ser ut som två Jätte balobas. Till och med Pamela skulle se som en A kupa bredmä en annan. Tror att det får bli den rutiga ikväll.

NU- kräma nyskivan! hej


Muu

Detta blev jag väldigt upp i årra över för några minuter sedan och skrev ett inlägg som försvann pga denna satans skitsida.

Jag svarade på en annons häromdagen på blocket där det var en tjej som ville hyra i andrahand från början på juli. Vi har mailat fram och tillbaka och hon verkar vara en rar tjej, dock lite ung.

Jag googlade henne och hittade även henne på resedagboken och då visar det sig hon har varit på Hitra och jobbat på samma fabrik som vi ska till! Lilla värld. Så då tänkte jag att då kan ju verkligen hon ge mig värdefull information och headsup om sånt man borde veta och i utbyte får hon komma och titta på min lägenhet.

Hon verkar vara lite av en sportnörd vilket jag gillar för nördar känns harmlösa och mjuka. Jag gillar nördar.

Nu ska jag sortera tvätten och sedan krypa ner med min nyinköpta bok med titeln Brunst-kalendern och lyssna på Bobban.

Kan man bli annat än brunstig den här årstiden? Jag vet minst en som håller med.


Vad är det för fel?!

Människor slår varandra, våldtar sina barn, säljer sina fruar mm. Vad är det för fel? Hur kan man bli så psykiskt störd att man låser in sin dotter och skaffar sju barn med henne? Eller att gifta sig som 40 åring med en 19 årig förståndshandikappad ung tjej och sedan sälja henne till hundratals män och låta sina kompisar våldta henne?

Detta är bara två exempel på helt vidriga handlingar på kort tid som jag mår så jävla illa av att läsa och höra talas om. Man kan helt enkelt inte fatta hur människor kan vara så onda.

En produktiv dag

Festen är redan igång men inte hos mig den här gången utan hos gissa vem, RÖFEJSET. Fyfan för den människan säger jag bara. Jag börjar jobba klockan sex imorron bitti och jag kommer INTE vara glad och pigg om hans fest brukar vara som dom alltid är, dvs till ett två på nätterna.

Imorse ringde klockan nio och Hanna 10 sekunder efter det, är du vaken? jaaaaa jag tror det. Okej jag kommer snart. Upp och hoppa och i med frukost och sen tvättid klockan 10. Ingen hade bokat efter mig så jag tog en dusch och en tripp på stan där jag inhandlade två klänningar och en fin blus för endast 400 kr.

Har varit och handlat lite mat också plus en ny konservöppnare som den förra hyresgästen verkar ha drullat bort i sin förvirring.

Imorron kväll kommer Annica och Elin på jobbet till mig för en helkväll i hataeniroanda. Alla vi tre ska sluta inom en snar framtid men börjar tidigt på söndag morgon och jag undrar vad som händer om vi inte dyker upp...hihi

Annica ska i vilket fall som helst ta in på mitt B&B och jag ska skämma bort henne rejält.

På återseende.

Det är slut!

Momma och hennes Göte har gjort slut. Han skulle komma till henne på sista april men hörde inte av sig. Hon blev sur men tänkte minsann inte ringa upp honom. Efter nån dag blev hon orolig för han är ju trotsallt över 80 år så vad som helst hade ju kunnat hända. Hon ringde upp och han svarade men hade ingen förklaring varför han struntat i att komma när dom hade bestämt det. Hon sa och jag citerar "Å je skällde som en bannhunn" men gjort är gjort och hon sörjde då inte honom nå vidare.

Vi kom överrens om att man då aldrig blir klok på keran.

Imorron är jag ledig och då SKA jag städa och tvätta. Jag fattar inte hur jag kan få till det så stökigt som det jämt är hemma hos mig nuförtiden. Jag hoppas att Hanna kommer förbi så jag måste kliva upp i tid.

Det ser ut som att det blir Norge för min del i juli nångång så jag måste än en gång hyra ut min lägenhet. Vill helst inte det med jag tycker mig själv vara en bra människokännare så nån som passar som föreståndare för Mickans B&B ska jag nog kunna hitta.

Ironiro kallar..hej

Ännu en medlyssning

på jobbet men inte en som man blir betygsatt på utan bara för att se hur jag jobbar och vad jag kan bli bättre på. Dvs att Stig berättar allt JAG är dålig på. Så i ren tjurighet när jag visste att jag inte skulle bli betygsatt höll jag mig till dom fraserna jag ALLTID har gjort som funkar bra och jag vet att jag har nöjda kunder.

Efter 15 min ser han bekymrad ut, suckar och säger Mikaela du hade inte blivit godkänd om det här varit en riktig medlyssning vilket jag redan visste men säger nähe nä. Du har höga värden men jag saknar ditt rådgivande i samtalen. Men Stig eftersom jag har höga värden så måste jag ju göra nånting bra så varför ska jag byta ut en fras (vill du att jag kopplar fram dig på numret till att istället säga jag kopplar dig gärna det ingår) visst det är ingen stärre skillnad men jag har vant mig vid att säga en sak i snart tre års tid att jag kan säga det i sömnen om jag skulle behöva, så bara varför?

Då blev han svarslös och sa istället att jag var en tjurskalle. DET visste jag redan precis som allt annat han sa  men det skiter jag i för  JAG SKA TILL NORGE!

image178

Efter snart ett halvår hemma så känner jag mig rastlös igen och vill bara bort och uppleva något annat.

Gröna gubbar

Jag var inte direkt svårövertalad i lördags trots att jag kände mig lite av. Jag pallrade mig iallafall iväg till Malin vid nio och där var Martina och Erika. Gick vidare till Tompa och Sara och det blev en sen kväll. Vände i dörren på Mark Twain för jag skulle ju röka med Johan som jag mötte på samma ställe. Detta jävla rökande förstår jag mig inte på.

Erika bokstavligt talat släpade mig vidare på Larrys vid ca ett och det var inte riktigt värt det. 100 spänn i inträde ÄR för mycket pengar. Kebaben hägrade och Emelie och min kebabkompis/gammalt hugg bråkade och jag hotade med att byta bord om dom inte blev vänner. Emelie räcker fram handen och han bara drar i den så Emelie blev ännu argare och gick därifrån. Jag klandrar henne inte.

Jag ville bara hem för det var så jädrans kallt på morgonkvisten men mitt stora hjärta förbarmade sig över det gamla hugget och vi gick hand i hand hem till mig.

Jag drack resorb och han stökade omkring på toaletten och jag började smått ångra mitt beslut. Eftersom vi bara är vänner nuförtiden så beslutade jag mig för att sova på soffan. Medans jag gick omkring och småplockade lite och borstade tänderna stannar han mig i dörröppningen till rummet och säger STANNA STANNA OCH VA TYST! Ehh nej jag tänker inte vara tyst va är det med dig? DET ÄR GUBBAR I KÖKET. Jag vet inte vad jag ska säga så jag skrattar men tänker att jag kan ju inte slänga ut stackarn för han är ju helt borta.

Ja mycket ska man vara med om och jag har varit med om diverse. Får jag inte se kille runka live så blir man dumpad av en kille som jag själv inte hade en aning om att jag var intresserad av eller så bor det gubbar i mitt kök.

Vad ska hända härnäst?





Tjejmiddag

Igår efter sex plågsamma timmar på ironiro kom belöningen. Middag hos mig med tre sköna bruds.




Vad kvällen har att erbjuda är mycket. Jag känner mig ganska nöjd som det är men en utgång i det här vädret är såklart givet. GE MIG EN BERS!


Fridens.

Kan det gå bättre?

Jag har ständig otur nuförtiden. Idag, vaknade FÖR tidigt och tog en morgonpromenad. Det var väl iofs ganska bra. Kom hem igen och fick mördande ont i magen dvs mensvärk. Fy farao vad jag kved innan värktabletten satte in.

Gick på jobbet, ser att jag har fått TVÅ pass midsommar helgen när jag egentligen har min lediga helg. Och inte vilka pass som helst utan 8.5 timmes självmordsvidriga timmar. Det betyder också att eftersom jag bara är timmis så kommer jag få jobba TRE helger i rad i juni. Ja men det är ju bra och framförallt roligt! Som att jag inte har ett liv att leva än att sitta på det här jävla skitstället. HATA.

Gick nyss på toaletten, bajs i hela toan. Bytte toa och tappar mina nya och enda tampong i toan. Inget bajs i den toan vad jag kunde se men never ever att jag stoppar ner handen i dennna sanitära olägenhet.

Som om inte det räcker har jag också slutat äta godis och skräp. Har inte inmundigat en enda sötsak på snart två veckor och det har betytt -1kg. Det är jag nöjd över men faan vad jag vill belöna mig själv idag med något annat än broccoli!

Middag med erika martina och hanna ikväll, mycket trevligt.

"Jag har fått bättre självdisciplin"

Radio Jämtland citerar.

Jag är lite sur idag och jag bor i en svinstia. Förra veckan spillde jag ut en fjärdedel av min nyinköpta müsli på mattan i vardagsrummet men eftersom jag bara har ett rum så antar jag att jag spillde ut müslin i "rummet".

Det ligger fortfarande kvar där och jag kliver i det varje dag flera gånger när jag ska till och från soffan. Men jag orkar inte plocka fram damsugaren helt enkelt. Igår kväll var jag tvungen att diska. Det var antingen det eller köpa nya tallrikar, skålar och bestick. Det vill jag inte heller.

Varför denna lamhet? Det kan inte ha med den ljusa årstiden att göra för det har ju motsatt effekt vad jag vet.

Jag lyssnade inte på intervjun idag för jag jobbade och jag hatar att höra mig själv prata för jag låter helt efterbliven. Jag borde vara van i det här jobbet när man blir granskad och petad på hela tiden men nej. Kanske att jag vågar lite senare. Ni (alla mina läsare) som missade det här har ni länken och en alldeles underbar bild på mig och Hannisen.

http://www.sr.se/cgi-bin/jamtland/program/index.asp?programid=2173&format=107538579

Var glada att ni känner mig,okej?

Idag ska jag vara med på radio

Jag och Hanna har blivit uppringda av Radio Jämtland som vill göra en intervju med oss om Israel. Vi ska prata om hur det var att leva och bo på en kibbutz samt hur vi ställer oss i Palestina konflikten. Jag är helt ärligt inte speciellt insatt i den frågan och jag tänker inte låtsas som jag är det heller.

Så dessa frågor kommer överlåtas till Hanna.

Make löve to the rain

Jag älskar regn och oväder. Finns det något mysigare än att ligga ute i en husvagn när det smattrar och åskar? Och helst med en god bok och en liten läslampa.

Jag intalar mig det iallafall. När det regnar behöver jag inte ha ångest över att måsta ta på mig en kjol som skaver i ljumskarna utan leggings, eller ett linne som sitter åt där det inte var lika åtsittande förra sommaren. Inte heller behöver jag oroa mig över ett ganska skitigt hår för det är ju bara blött av regnet.

Eller en somrig pastellfärgad t-shirt som mer är gärna vill skämma ut mig med rejäla lökar under armarna.

Jag vill ha höst!

Välkommen

I Helgen är det jobb jobb jobb. Ingen utgång, ingen dansgala. Men vad vore en kväll på krogen...

Förra året när jag var i Nälden så blev jag lämnad där för dom som körde trodde jag hade fått hugg och åkt med nån annan. Så var faktiskt inte fallet och jag stod ensam i NÄLDEN halv tre på natten och visste inte vart jag skulle ta vägen. Tacka för kusiner säger jag bara.

Igår efter jobbet gick jag till Elin och sväng för lite tv-spel. Vi spelade bowling, tennis och boxades och det blev ett riktigt träningspass. Jag tror vi håller oss till det i fortsättningen istället för TP med diverse gäster.

Imorron åker jag nog till Brunflo efter jobbet och tittar på Matildas gympauppvisning. Har också lovat Momma att komma och noppa hennes ögonbryn och prata om hennes nya erövring Göte. Det är tydligen aldrig för sent att finna kärleken igen eller om det så bara är för lite sällskap.

Första maj

Har varit ute på promenad runt frösöberget med Emelie. Jag börjar komma igång nu med promenader vilket är grymt skönt för jag känner att jag mår bra av det. Ska belöna mig själv med ett par nya dojjor och kanske en vindjacka framöver så jag får känna mig tipptopp ute i spåret.

Vi gick på shell och drack kaffe först och sen gick vi genom torget och vilket sorgligt första maj pådrag det var! Det stod kanske tre eller fyra vegangalningar med plakat och en stackars gubbe och gapade på om diverse orättvisor. Och publiken bestod av 15-20 pers, de flesta med dreads och nyvakna alkisar.

Igår var det en lugn kväll. Övervägde att henka med på majbrasa i Lugnvik med Annica men kom att tänka på alla jävla snorungar som kommer springa runt med smällare så jag tog det säkra före det osäkra- En helkväll med Martina och Cedervallarna.

Nu duschen, min fotsvett håller på att förpesta hela Mickans B&B vilket är inte särsklit bra för affärerna.

RSS 2.0