Surfar på tåget.

Jag är en nörd, ja det är jag! Trådlöst nätverk på tåget och SJ bjuder på 60 gratis minuter. Passar bra eftersom jag nuförtiden nästan är internetberoende och så hjälper jag Hanna emellanåt som sitter och löser korsord.

Vi är lagomt irriterade på kvinna som sitter med en unge några säten bort som sitter och gnyr! Kan det inte finnas en vagn endast för småbarnsfamiljer. Där kan dom gny och skrika ikapp med varandra och varför reser man ens med ett litet barn undrar jag?!

Morgonen började ju bra. Klockan ringer 04.15 och jag hoppade väl inte ens upp men som vanligt när jag ska åka nånstans sover jag som på helspänn. Packade det sista och ringde och väckte pappa som skulle komma 05.15. Han ringer 05.12 och säger att hans bil startar INTE..Nähe men vad gör vi då??!!

Tydligen var det larmdosan till bilen som saknades. Jag rusade ner till brorsan som låg och sov. VART ÄR LARMDOSAN TILL PAPPAS BIL?? yrvaket....öhhhhhh ehhhhhh hmmmmm nja jag vet inte. VADÅ VET INTE?? TÄNK FORT FÖR HELVETE FÖR JAG SKA MED TÅGET. Men ta det lugnt den ligger på bordet tror jag. OK HEJDÅ..och stampar därifrån.

Rusade upp och in med grejerna i mammas bil i spöregnet, 15kg ryggsäck påsar och allt möjligt skit. Åkte upp till pappa  och gav honom dosan. Sådär nu funkade den. Ner med mammas bil igen och kastade in mina prylar i pappas bil. Äntligen på väg 05.30. Vilken härlig start på dagen. Behöver jag nämna att jag vart lite uppe i varv?! =)

Sa hejdå till min älsklingsmatilda igår kväll. "Hejdå mickan vi ses till jul" säger hon. Sötast i världen!

Det sista mamma säger innan vi går och lägger oss. Akta dig för araberna! Dom är som djur. Men mamma!...jag är inte det enda med fördomar hör jag. Undra vart det kommer ifrån =)

Ma råkes!

På återseende

Nu är det inte länge kvar. Har pratat med Hanna fyra ggr idag. Hur många trosor ska du ha med dig? Tar du med dig din hårblås så slipper vi ta två? Mobilladdare? jaja

Var hos pappa igår och blev sponsrad med lite cash och en lovely middag bestående av bara pappa och mig. Oxfilé med vitlöksstekt potatis och självklart TOMATER. Min pappa kan han.

Var tänkt en sista vinpimpling hos Veronica men jag blev sen på annat håll så det tar vi igen när jag kommer hem igen =)

Idag har jag packat och donat här hela dagen men det tycks aldrig ta slut på grejer. Jag har så extremt mycket prylar och som jag nämnt förut så lider jag av separationsångest så jag kan ju inte slänga nånting heller. Men jag har faktiskt rensat i troslådan och bland mina skor och tro det eller ej men jag slängde fyra par!

Jag lejde Matilda och hennes kompis Sofie att hjälpa mig så det gick lite fortare att bära ner till förrådet. Hon är verkligen världens sötaste och jag kommer sakna henne galet mycket.

Skjutsade hem dom små liven till Brunflo och åkte till momma på middag. Hon bjöd på förrätt vilket inte hör till vanligheterna! Vitlökspaté med svartvinbärssylt och pickels. Jag var lite skeptiskt för det såg verkligen ut som kattmat men det luktade underbart och det smakade därefter.

Efter en hel del ojjande från hennes sida (hon gillar inte att jag ska åka till israel) så utbrister hon helt oväntat så jag sätter patén i halsen "Du har väl med dig ett storpack kondomer" Inte direkt nånting jag förväntar mig att min 76 åriga momma ska säga! "Ehh njae näää" lagomt generad.

Fick med mig en frukostlåda eftersom jag har tömt kylen och ska sova min sista natt här på ganska lång tid. På måndag flyttar HH in och han ska bo och leva bland mina saker och sova i min säng. Känns skumt!

Flytta är iallafalla det absolut tråkigaste som finns! Jag kommer inte flytta många gånger i mitt liv har jag bestämt.

So long kompisar.

image75
Systrarna Thuresson


Glöm inte att kolla in den föräldravänliga resedagboken.
http://www.resedagboken.com/Default.aspx?documentId=3&userId=23245&section=undefined

Inge bra

Det går inge bra att packa och städa. Jag vill inte.

Ska iallafall åka hem till Brunflo och middag hos pappa och ev lite vinpimpling hos Veronica. Imorgon drar det stora flyttlasset.

packning och vemod

Det är vemodigt att packa ner alla sina saker i kartonger och ställa dom i ett mörkt rum i flera månader. Jag tänker på alla mina fina skor som jag brukar prata med, dom kommer definitivt vara sura på mig när jag kommer tillbaka "JAHA och vart har du varit då?" Ja i Israel men jag är hemma och nu och jag lovar det kommer blir annorlunda från och med nu! Ni behöver inte längre ligga i den där svarta hemska påsen huller om buller. Jag ska ställa er hemma hos mamma på hennes skohylla. "HA tyvärr men vi har redan krymt en storlek." Näe....

Hanna min darling kom och hjälpte mig lite idag. Lampan nere i förrådet lyser i 30 sek sen slocknar det så jag anlitade Hanna som lyspåknäppare för jag blir livrädd om jag står där i förrådet och så blir det kolsvart! Och jag måste leta mig fram som en blind till knappen. Men så när vi kommer ner i förrådet har dom bytt ut lampan så den lyser i flera minuter i streck. Tur ändå att Hanna kom så jag fick bärhjälp.

Lunchade gjorde vi på Daffys med Martina. Satt där i typ tre timmar och surrade om allt möjligt. Jag kommer sakna henne och hennes chrillebekymmer. Där har vi ett par som enligt mig är det ultimata för varandra. Jobbigt ibland såklart men SÅ mycket mer kärlek att man blir helt varm.

Igår när jag jobbade ringde det på min mobil från skyddat nummer. Vilket det aldrig gör om någon inte ringer från jobbet men där var ju jag så, men jag svarade iallafall.
-Mikaela
Ja hej det är Håkan............(tyst)
Jaha hejhej.
(läs detta saaaaakta som en retard) Jo jag hittade dig på denhära listan
Jaha, hmm vilken lista? (hinner tänka 1000 tankar, vadå för jävla lista??? HAR JAG FÅTT HIV?? Näe det kan inte vara från hud och kön för klockan är åtta på kvällen men jag känner paniken tränga sig på)
(retard igen) Ja men du ska väl åka på kibbutz?
(andas ut) Jaha jo det ska jag. Du också?
Ja.......tyst

Det visade sig att vi skulle på samma kibbutz och han ville bara ringa och "småprata". Det var ju jag som fick stå för pratandet vill jag lova. Fattar inte hur man kan ringa en helt främmande människa och förvänta sig att den personen ska styra samtalet. Som tur är har eller hade yesyesyes jag ett jobb där jag dagligen måste styra samtal dit jag vill ha dom så det var ju ingen större katastrof men ändå.

Åter till packningen. 

P.s Veronica tipsade mig om en mycket bra låt idag, Magnus uggla - Pärlor åt svin. En väldans fin en bit D.s 

Var och en reder sig själv

Sådär ja! Nu var sista skitpasset på Eniro 118118 AB avklarat. Och såklart bara för att det var min sista dag så skulle systemet jävlas. Smsen slutade fungera och det var såklart JAG som hade ansvar och var tvungen att ringa jour snubben och fixa driftinfo som jag aldrig tidigare behövt göra, men såklart idag.

Sprang och köpte flyttkartonger på Claes Olsson på rasten så jag kunde börja packa ikväll istället för att vänta tills imorron att köpa dom och behöva traska genom hela stan konkandes på flyttkartonger. Jomenvisst! Det råder total STORM ute! Jag såg ut som värsta tönten som gick slalom på kyrkgatan bärandes på ett stort packe hopfällda kartonger, en vindpust dit och en hit.

När jag väl kommer hem så hittar jag inte nyckeln för den ligger såklart längst ner i väskjäveln så jag ställer ner kartongerna på backen hittar den ändå inte och kan inte hålla mig från att vråla faaaaansjävlaskithelveteeeeee och precis när jag vrålat färdigt och kippar efter andan får jag en vindpust med sand i fejset och i munnen! Hittar nyckeln och klämmer tummen i dörren..kan det gå sämre?

Kommer in i lägenheten och den ser ut som ett lapptäcke. Tvättade som en dåre idag och tvättlinan räckte inte till så allt hänger huller och buller i köket,på toadörren, badkaret, sängen, soffan överallt!

När jag nu ändå är inne på banan "tycka synd om" så fortsätter jag så gärna för det är få saker som jag tycker bättre om än att klaga och ojja mig.

Det är svinjobbigt att flytta! Även fast jag lämnar alla större saker så ska allt annat packas ner. Folk vill hinna träffa mig en sista gång, jag spyr! (inte för att jag inte vill träffa er men tiden räcker helt enkelt inte till)

Jag kommer missa Höst Forum som jag först inte trodde att jag skulle sakna men nu ska ALLA dit och jag vill också! Martina och co och även stora delar av mitt tjejgänghäng.

Jag missar också alla bra tv program. Greys (favvo) desperate mfl.

Nu är jag en fjolla som måste rycka upp mig snarast och det ska jag men först ska jag ringa Emelie och ojja mig lite till =) 

Innan jag glömmer

till er som hänger med i mitt kärleksliv...

Hej! Kan jag få nummret till CIRKUS BRAZIL JACK?

Haha ett gott skratt är aldrig fel.

Helgen

var lyckad! Jobbade fredagkväll och i lördags gick jag och Veronica på stan. Hatar egentligen lördagar på stan för det är alltid så jäkla mycket folk och det var det också plus att det var pissväder så mitt nyfönade hår var platt som en pannkaka när vi med många påsar senare kom hem till mig.

Vi gjorde oss i ordning och sen kom Emma och Malin. Lyckad middag med kära vänner och sen hamnade jag Veronica och Malin på Mark Twain. Helt okej kväll trots att jag var relativt nykter. Mark Twain är verkligen köttmarknad med stort K, men jag träffade en gammal klasskompis från gymnasiet och två jobbarkompisar som var ganska överförfriskade haha.

Trots att vi var nästan nyktra stannade vi ändå tills stället stängde och vakten fick påminna oss om hemgång. Traskade hem till mig glada och nöjda.

Söndagen bestod av pizza på Valentino och massa horoskopmatchande och namnjämförelser. Jag älskar horoskop och tror stenhårt på att stjärnorna kan ge en knuff i rätt riktning om man bara så vill.

image70






"Man skall inte köpa grisen i säcken"

En gång e ingen gång å två är lika med noll

Jag tror på karma. Det du gör eller inte gör kommer komma tillbaka till dig eller emot dig. Goda gärningar försöker jag göra dagligen. Det kan vara en sån liten sak som att hålla upp dörren för en gammal tant eller plocka upp någonting som personen framför mig i kön på ICA tappar i golvet.

När någonting negativt händer mig brukar jag tänka på hur jag har agerat den sista tiden. Har jag varit otrevlig mot någon? Kanske fräst av någon som inte förtjänade det? Jag är en humör människa utan dess like. Jag kan vakna och vara i mitt esse men så läser jag eller ser något hemskt på nyheterna så kan jag helt plötsligt tycka att allt är fan förjävligt och vilken pissig dag det här blev. Men så ringer jag någon som jag tycker om så mår jag bra igen.

Jag är expert på att gömma mina känslor. Jag är nog väldigt sval på ytan men under den kan det dundra och blixtra. Det bryter inte alltid ut men gud nåde den som trycker på rätt knapp vid rätt eller man kanske ska säga fel tillfälle.

I mitt förra förhållande mådde jag extremt dåligt har jag insett i efterhand och det var delvis mitt eget fel. Jag lät mig själv behandlas illa (inte fysiskt på något sätt) psykiskt. Jag hade en kille så som många killar är att dom vill umgås med polarna. Hans tid och speciellt helgerna var vigda åt polarna och jag fick tiden som blev över (det var jag väl medveten om) Jag nöjde mig med en max två gånger i veckan.

En gång så var han hos mig på en vardag och han svor och var på dåligt humör över att det var så jävla dyrt att parkera inne i stan. Han sa något i stil med "Jag måste sluta vara här på vardagarna för det kostar alldeles för mycket och det är inte värt det" (jag kostade ungefär sex kr timmen och det var max två tre timmar han behövde betala och ibland betalade jag. En gång erbjöd jag mig att betala halva hans p-bot för att han skulle vilja fortsätta hälsa på mig i stan och självklart för att jag tyckte om honom.) Jaha men när ska vi ses dårå frågade jag. På helgerna svarade han men jag visste ju att då fanns det ingen tid för mig så jag sa inget mer, men jag kände mig som, jag kan inte ens beskriva i ord hur det fick mig att känna men jag accepterade det som jag alltid gjorde.

Det var jag som gav och han tog och jag trodde att det skulle vara så. Vi träffades så sällan att när folk fick veta att vi fortfarande var ihop blev dom väldigt förvånade. Jag kämpade för att det skulle funka trodde jag iallafall, men det slutade jag göra långt innan parkeringsincidenten. Han var min första riktiga kärlek och vi hade det bra dom första två åren och när vi väl umgicks.

Jag kommer ihåg att jag sa till honom kort tid efter att vi gjort slut att min värsta mardröm är att han skulle träffa någon annan och bli den där underbara pojkvännen som jag visste att han skulle kunna vara. Att hon skulle få "skörda" frukten som JAG kämpat för under så många år.

Han har en ny kvinna nu som han spenderar all sin tid med ,men vet du vad? Hur glad är jag inte nu i efterhand att jag umgicks med mina vänner ofta. Att jag inte behövde stå där ensam förra sommaren när det tog slut och plocka upp bitarna av ett brustet hjärta. Dom gånger jag åkte till Gotland med min bästa vän, söp och svinade som man ska göra i den åldern. Jag gjorde ju allt och kanske lite till än vad man "får" göra och DET är jag honom evigt tacksam! Visst jag har slösat dyrbar tid på en kille (men vem har inte det? Och jag kommer förmodligen göra det igen) men jag har iallafall inte gått miste om saker jag velat göra.

Och jag kan med säkerhet säga att när jag träffar någon igen kommer jag fortsätta vara Mickan och jag kommer inte förändras så till den grad att mina vänner påstår att dom inte känner mig längre.

Nya mardrömscenariot är att vakna upp FÖR sent och inse just det.

More

Har nu påbörjat nerpackningen av mitt hem. Känns lite vemodigt men jag kommer ju tillbaka - förhoppningsvis.

Det råder lite "Mickan feber" över Östersund just nu. Vi måste hinna ses innan du åker säger mina vänner och tittar på mig och lägger sina huvuden på sne. Och jag vet att dom tänker du dummer! Vad fan ska du till Israel och göra. Allt man ser på nyheterna är inte positivt men det råder inte krig just nu.

Ikväll kommer min Emma som äntligen tagit sig till Ösd! Malin L och Veronica för en liten tjejmiddag. Kommer inte ha tid att gå ut nästa helg så kvällens tillställning får bli den sista på ett tag.

Igår kollade jag runt lite på resedagboken och hittade en tjej från Boden som befinner sig på den kibbutzen vi ska till och det såg riktigt fint ut. Pool fanns det och själva kibbutzområdet var omringat av bergen, superfint verkligen!

Tänker på T idag som ska hoppa fallskärm för första gången...huvva!

Nejtack! Vera är cool..haha

Brittans nya - Gimme more är riktigt bra för övrigt!


kuuuuuul

Så vaknade man imorse och mådde som en påse skit! Nu vet jag anledningen till att jag aldrig dricker rödvin i vanliga fall. Sprängande huvudvärk och jag släpade mig likt en ostkrok till toaletten och tvättade ansiktet i iskallt vatten.

Blev lite piggare och en lunchdejt väntade. Första gången han kom hem till mig hade jag pyjamasbrallor på mig. Idag andra gången var jag apbakis och var dessutom tvungen att visa mig på stan! Jaja vi skrev iallafall kontraktet och han fick en nyckel.

Gick på Östersunds bostäder och lämnade papperen och sen till Martina. Hängde där tills wunderbara eniro kallade och nu sitter jag här och ska sitta här till 23 ikväll. Mycket trevligt!

Imorron blir det iallafall partaj. Först stan med Veronica och sen middag och vinpimpling hos mig.

Tillhör inte vanligheterna

attt vara nästan full på  en torsdsg!

Vaccinerade mig imorse och gick sen en stund med Hanna på stan. Malin hämtade upp mig och vi åkte till henne på Frösön. Hon bjöd på middag och en dalahästar med mintsmak till kaffet.

Många rödvinsglas senare (som jag inte förut gillat men jag antar att jag mer eller mindre blivit "vuxen")  kollade vi på bilder från hennes otaliga resor. Hon träffade massor av israeler i Thailand som var riktigt heta! Var t tusan var jag och Emma??? På rummet och spelade yatsy eller? Verkar som att jag har gått miste om nånting iallafall-.

Var på apoteket idag och handlade för 704 kr! Anna-Maria hetsade mig till köp på allt omöjligt skit. Kan glädja mig över att Hanna minsann fick betala sitt "friskhetsintyg" för 1000 spänn på Läkarhuset och jag drog en fuling och ringde Lugnviks vårdcentral där jag sedan aderessändringen till stan är skriven och fick betala 140 kr. Dom ärså inkompetenta att jag älskar dom.


Lunch imorron med HH = (Heta Hyresgästen) så jag måste lägga mig nu.


Kranen i köket gör man galen. Dropp dropp dropp. Hejdaaaaaaaaa (å)

Drömmar

Vad betyder egentligen drömmar? Jag har alltid undrat det och skulle vilja lära mig hur man tyder dom. Jag brukar drömma om personer i min närhet eller om någon jag tänker på mycket. Händelser som inträffar under dagen blandas ihop till de mest konstiga drömmar.

Jag har haft en återkommande dröm väldigt länge nu. Det börjar som en helt vanlig dröm men så dyker den här personen upp och jag vaknar med ett ryck och har svårt att somna om. Han kan dyka upp på jobbet eller på stan osv men han ser aldrig mig. Så det känns som att när jag vaknar så är det för att jag inte vill att han ska se mig. Men varför?? Jag har förvisso en historia med den mannen men numera är han en främling som jag inte längre känner.

Inatt fick jag dock ett avbrott. Drömde att jag var någon form av hora. Jag bara låg på rygg i en säng och killar kom och gick. Det var ett 8-17 jobb. Det låter verkligen hemskt men jag upplevde det som ett helt vanligt jobb. Det var en kille som utmärkte sig och det var Jokkmokks Jocke som var med i dokusåpan Baren för 100 år sen, han gjorde som jag ville. Dom andra var ganska sävliga. Vad betyder detta??

En annan dröm som är återkommande är att jag blir jagad och ska ringa polisen, men jag kan inte!! Jag slår fel nummer hela tiden. Istället för 112 så slår jag 122, 221 eller 121 och jag får panik! Vaknar andfådd och rädd.

Ska googla lite på drömtydningar och se om jag blir klokare av det.

Yotvata

Klappat och klart. Yotvata heter våran kibbutz och det ligger så långt söderut man nästan kan komma. Nära den vackra (har jag hört) staden Eilat och inte långt ifrån gränsen till både Egypten och Jordanien. Blir en spännande bilresa längs gazaremsan när vi åker från flygplatsen i Tel Aviv =)

http://www.net-travel.org/kibbutz/sites_map.htm och längst längst ner i den bruna delen där det står Eilot, där ska vi spendera vår tid. Landet ser i den här skalan ut som att vara samma storlek som Ryssland men så är inte fallet. Israel är närmare bestämt inte större än Småland. Så vi snackar inga stora avstånd. Det tar inte mer än åtta timmar att köra från norr till söder.

Idag var det riktigt jävla segt att jobba! Som tur var hade jag Hanna bredvid mig men vi tog lite för många snacka-skit-pauser så dagens statistik blir nog inget att hurra över.

Vi avslutade kvällen med en middag på Via Grande och ännu mera skit snack.

Fick höra världens äckligaste schpett i daimen historia av Johanna när vi pratade på msn igår. Barnförbjuden så jag kan nog inte skriva den här.

Imorron är jag ledig och det står vaccinering på agendan och en lunch med Malin L.

Nu blir det ännu en chick flick..i like

Donna?

Är precis hemkommen från Frisörn med stort F. Jag älskar henne! Hon fixar och donar och kallar mig donnan vilket får mig såklart att känna mig som den donnan jag är när jag går därifrån. Inga lockar blev det idag och men lika glad för det är jag men gladast är nog räven..eller hur går den?

Mötte Oscar utanför hemköp. En mörkhyad kille som inte direkt är ful men som jag har mött klockan sex två söndagar irad när jag gått hem från jobbet och han kommer hemsläntrandes från nån efterfest. Eyy Lady, wanna fuck?  Ehh no thank you (jag borde säga No you fucking idiot. Nobody wants to fuck with you so don´t ever speak to me again OK?) Men det vågar jag bara säga i mitt huvud. Han vågade dessutom knappt se mig i ögonen och jag mös. Kan man inte stå för sina handlignar på fyllan så ska man skämmas!

Jag tror uppackningskillen på hemköp flirtade med mig eller hur vet man egentligen? Jag gick där fram och tillbaka bland frysrätterna och sen bort till bröden och sen tillbaka igen. Ska jag välja åt fröken idag? Ja det kanske skulle vara lika bra för jag får alltid beslutsångest.
 
Men då tycker jag du ska prova dom här (pekar på findus som jag typ ätit 100 utav av alla sorter) men jag nickar och säger ja hmm man kanske ska ta en sån då. Ja varför stå och laga mat om man är ensam och inte har några ungar att tänka på. (står det patetisk singel i min panna eller) Nä det har du ju helt rätt i. Gulligt att han flikade in "inga ungar att tänka på" för vem vill ha en karl med bagage egentligen?! Okej om man är 35 för då finns det inte så mycket annat till övers men som den purpur unga åldern 23 finns det gott om ungkarlar som bara väntar på att haffas och sakta men säkert tämjas till kärringstyrda mesar. Ja jag tar en Findus! Tack för tipset.

Om två veckor under detta skrivande är vi framme i Tel Aviv. Under Israel vistelsen kommer jag inte blogga här mer utan då blir det resedagboken helt och hållet där ni kan avnjuta lite mer "föräldravänlig" läsning =)

7 timmar på Eniro väntar snart..yeeeees fan vad gött!

Ensam mamma söker?

Är kanske ett av de mest patetiska programmen jag nånsin sett! Har inte lyckats se ett helt avsnitt för jag skämms åt deras vägnar, mest över dom desperata karlarna som är desperata efter en morsa..mest troligt till sig själva! Att jag måste byta kanal emellanåt för att rodnaden på mina kinder ska lägga sig.

Och det blir på nått sätt så extremt pinsamt för att det är på svenska. Hade det varit amerikanska ensamstående mammor hade det inte varit lika skämmigt. Ta exempel Bachelorette eller Bachelor det tycker jag är helt okej att titta på men så fort det ska bli nån jävla svensk version med Martin Björk som står och gör bort sig själv, ja då vill jag dra något stort och mörkt över mig!

Nu när jag redan är inne på pinsamheter tänker jag fortsätta med Liza Marklund som förra veckan var med i Nyhetsmorgon. Jag har läst varenda en av hennes böcker och tycker att hon är en lysande författare ,men jag tappade hoppet då jag hörde hennes åsikter. Liza är mångmiljonär och engagerar sig i välgörenhet..jättefint! MEN hon var med i TV4 för att diskutera Straffen i Sverige och jag citerar "Vi måste minska straffen i Sverige. Det är inte humant att spärra in någon på det sättet som vi gör idag" (säger hon på bred lule dialekt) "Dödsstraffen måste degraderas" Herregud livstid i Sverige är ju rena semestern jämfört med många andra länder.

Men är det HUMANT att våldta och utnyttja små barn, mörda vår utrikesminister och dömmas till VÅRD? Jag har nog ganska starka åsikter när det gäller just den här frågan men jag anser inte att man kan bota pedofiler, mördare och andra avskum som tyvärr existerar i vårt samhälle. 

Jag har ingen lösning på problemet. Men jag röstar och stödjer demokratin och låter därmed någon annan klura på dom stora frågorna. En sak är dock säker. Jag kommer inte köpa en enda bok med Liza Marklund igen, inte ens en pocket!

Hämtade ut mitt nya körkort idag, äntligen!

Sweet dreams.

 

lugnaste helgen av dom alla

30 årskalas i fredags. Helt okej även fast jag bara kände Malin, men ändå kul att träffa lite nytt folk. Synd dock med alla jävla par som alla över 25 verkar vara. Blev dock en ganska tidig kväll. Lägenhetsspekulanten skulle komma runt ett igår och jag vill vara representabel då.

Städade och donade lite när jag kom hem på natten och sen lade jag mig och kollade på knocked up. Mycket underhållande och rolig film!

Ang lägenhetsspekulanten så mailade hans mamma mig också. Dom hade antagligen gått om varandra för han var tydligen bortrest när han svarade på annonsen. Men jag blev bara glad och tänkte ja men en 25 årig morsgris från Bräcke, kan det bli bättre? Så jag tog och ringde upp honom i fredags och han lät riktigt het på telefon. Och JAG brukar inte ha fel när det gäller sånt. Nån enstaka skåning skulle kunna lura mig för även den fulaste skåningen kan låta som den underbare Zlatan =)  (jo jag hade fel EN gång då jag och johanna fick två maffiosos från sveg på halsen, men det var i efterhand ett stört roligt minne som jag aldrig kommer glömma och inte Johanna heller skulle jag tro haha)

Efter en inrådan från martina att googla honom så hittade vi en smaskig samling bilder på resedagboken som  jag sent kommer glömma haha. Så för att göra en lång historia kort så var han het het het så jag bestämde att han ska få hyra mi casa, med nöje!

Lördagen blev väldigt lugn. Kände inte för att träffa folk överhuvudtaget så jag stannade hemma och tog ett långt och varmt bad, peelade hela kroppen och mös i min pyjamas i soffan. Kollade dock på den absolut sämsta filmen på länge, wild hogs inte riktigt min stil. Fick sällskap kring småtimmarna och det var inte helt fel =)

Har mailat lite med en tjej från Karlstad som också ska åka till Israel samma period som mig och Hanna. Hon är tjugo år och åker själv! Det känns töntigt att jag är 23 OCH har med mig en kompis. Jag undrar om jag hade vågat åka själv om inte Hanna hade velat hakat på. Tvivlar nästan på det men jag tycker att Karlstad-tjejen verkar vara av det rätta virket.

Vi ska hooka upp på arlanda och jag hoppas hoppas att hon inte har en pain in the ass dialekt alá Tina som var med i Big Brother näst sista säsongen tror jag det var. Hon pratade rent ut sagt förjävligt och hon kom från Karlstad.

Imorron är det bara två veckor kvar. Hej

RSS 2.0