En regnig dag

kan ändå vara så bra.

Ställde klockan på 9.00 imorse men råkade stänga av den så jag höll på att missa tvättiden. Pallrade mig upp vid halv elva och som tur var hade ingen hunnit ta min tvättid! Diskade äntligen efter en veckas äckel disk och tvättade i princip hela min garderob och alla kuddar. Inbillar mig att det frodas kvalster i kuddarna så ikväll när jag går och lägger mig kan jag andas i kudden utan att det väller kvalster in i min näsa (konstig? jag vet)

Anneli kom och åt lunch hos mig och sen gick vi på stan och inhandlade nödvändiga prylar. Köpte en grå klänning på HM men den var lite vid och det såg ut som jag ville dölja en eventuell graviditet så jag lämnar nog tillbaka den. Hälsade på A-M på apoteket och sen började det såklart SPÖregna så vi lubbade upp på jobbet, snodde två paraplyer och sprang hem till mig. 

Tänkte att jag skulle dammsuga men näe det kan vänta tills imorron för jag har ju semester hela veckan! =)

Mötte upp en nyfunnen vän på News och blev bjuden på både kaffe och nacho-tallrik. Det blev mycket prat om killar såklart. Vi tjejer har tragiskt nog inte mycket annat att prata och analysera om än just killar. Jag fattar inte varför. Jag är  numera anti killar. Om jag inte skulle åka till Israel hade jag varit i Stockholm nu med Emma på Pride-festivalen och där hade jag konverterat till lesbo.

Tre bra saker har hänt mig idag och en av dom är att jag hoppas hoppas att Emelie vill hyra min lägenhet medans jag är borta för då skulle jag verkligen känna mig totalt trygg när jag sitter där på den israeliska landsbygden.

Hejdå





Hej å hå

En redogörelse vore kanske på sin plats. Jag har haft den roligaste veckan nånsin i Östersund. Inget slår såklart Gotland med mina och Annelis upptåg men årets stråk var något alldeles extra. Ska försöka komma ihåg vad som hände vilken dag och inte...

Måndagen började med lunch på stråket med Kattis Anneli och Annica. En dagens på lime och sen gick jag och annica en sväng på stan. Köpte den där dyra hood tröjan som jag inte skulle men min storlek fanns ju kvar så det kändes som att det var meningen att jag skulle köpa den =) Kvällen slutade med en riktigt Fääst hemma hos mig.

Tisdagen vankades det kusinträff. Det var lyckat men det blev dock ingen repris från förra året =) Åkte ner på stråket tidigt och satte oss och surrade lite på O´Learys tältet där sötnosen Kingen stod vakt. Sen smet jag lite tidigare och åkte till Odensala där Martina och co höll hus hemma hos mackan. Olle som var min pojkvän för kvällen var en riktig gentleman! Bjöd upp till tryckare och ERBJÖD sig att massera mina fötter. När jag satt med ena foten i Olles knä och den andra i Mackans och kände mig som en riktig prinsessa slog tanken mig att det kanske inte vore så dumt med en pojkvän ändå. Typiskt mig att bli dum och kärleksfull på fyllan men jag hoppas att jag en dag ska träffa någon som vill vara med mig på riktigt och dyrkar marken jag går på. Mackan sjöng det vackraste med Cecilia Wennersten och då blev jag glad =)

Jag är fortfarande hur nöjd som helst med att vara singel speciellt eftersom jag ska åka bort och jag har aldrig varit singel när jag varit och rest förut. Det blir nog ingen större skillnad egentligen för jag har alltid gjort vad jag har velat ändå men nu kommer jag innerst inne veta att jag inte har någon där hemma som jag behöver ta hänsyn till.

Nu är iallafall allt med Israel klart. Vi åker den 18 sept först till Wien och sen vidare till Tel Aviv. Jag längtar obeskrivligt mycket till detta äventyr men det är mycket som ska hinnas göra innan avresa bla att hyra ut min lägenhet. Jag som lider av separationsångest kommer sakna mitt hem otroligt mycket och alla mina grejer som någon annan kommer använda! Det känns inte bra men jag kommer vara stenhård i urvalet av intresanter för jag måste känna mig trygg och bekväm med den personen som kommer bo här. Vi kommer hem senast den 16 dec och då kommer jag bo hemma hos mamma över jul och nyår och sen väntar två veckor i Brasilien med min familj.

Onsdagen var jag Anneli och Kattis hemma hos Elin på förfest. Tre Brunflo killar anlände och vi hade mycket att skvallra om och en hel del skitsnack utbyttes. Traskade ner mot stråket och mötte ännu mer Brunflo killar. Ola mobbade mig såklart för mina blåa (skitsnygga) skor precis som förra året =) Han bjöd in oss på "Ope Open Air Metal Festival" dagen efter (torsdag)

Vi skulle gå in på TC-tältet men jag och kattis var tvungen att kissa så medans Anneli "höll platserna" i kön så stack vi iväg. Och som vanligt när det ska gå fort så träffade vi massor med folk som vi kände. När vi kom tillbaka till TC-tältet var Anneli försvunnen och vi gick in men hittade henne inte så Kattis ringde Thompa och vi fick slinka in före den milslånga O´Learys kön. Dansade och hoppade oss svettiga till marmeladorkestern! Vid tolv blev det snack om Marité men jag vägrade så jag och T gick och köpte oss en älgwrapp. Satte en salladsbit i halsen och höll på att hosta ihjäl mig och fick andnöd. Spillde såklart blåbärsaioli ner i min "hylla" och T fick sig ett gott skratt. Lunkade hem genom natten efter en ännu lyckad kväll.

Torsdag, fredag, lördag återhämtade jag mig hemma i Brunflo. Blev liiite sugen på att gå in efter att jag skjutsat Anneli till Frösön men stannade bara på förfesten sen åkte jag hem igen. Annelis hår tog eld så det var dags att dra sig tillbaka =) När jag åkte från Kattis stod det ett gäng jävla snorungar på vägen vid konsum där det INTE är ett övergångsställe. Jag tutade på dom och då hoppade en liten svartrockarbrud fram och räcker finger åt mig. ÅT MIG! Jävla unge så jag räcker upp fingret jag med haha

Igår blev det middag hos pappa sen skjutsade brorsan in mig till stan och vad skönt det var att komma hem till en svinstia som luktade sopor! Har fortfarande inte städat.

En promenad med Martina idag hann jag iallafall med. Jag gör allt som inte innebär städning. Det började spöregna efter ett tag så vi gick hem till henne och tog det lite lugnt. Nu är jag hemma och börjar fundera på om jag kanske MÅSTE städa ändå men jag vet liksom inte vart jag ska börja!

Bilder från veckan kommer snart men här kommer iallafall tre stycken!


Stråket

Nu har det varit fest fredag, lördag och igår måndag för min del. Jag har haft hur roligt som helst med dom bästa människorna!

I fredags jobbade jag till 20.00 så snabbt som attan bytte jag om och gick hem till chrille där martina och co väntade. Firade in min semester med buller och bång =) Avslutade kvällen med en hamburgare som jag ångrade ganska snabbt så jag bytte efter halva med min matätar-bänkompis Buddha som hade en älgwrapp haha

Lördagen började lite segt..övertalade anneli att hänga på ut så vi satt hos mig och förfestade lite och sen drog vi ner på TC tältet där dom har grymmaste musiken!! Lång kö men vi mutade oss fram med en Lapin Kulta och kom in ganska fort. Skakade våra söta rumpor på scenen och sen blev det en älgwrapp, spillde såklart blåbärsaioli över hela min vita klänning.

I söndags var jag på bröllopslunch i släktens stuga i Trångsviken. Har inte varit där på säkert två år men det är så otroligt fint och allt runt omkring är barndom för mig. Till och med dasset som jag som liten var livrädd för. Mina äldre kusiner hade sagt att det bodde små troll i allt bajs nedanför som pickade en i rumpan när man satte sig.

Och samma kusiner som alltid lurade mig eftersom jag var yngst och mest lättlurad kommer till mig ikväll för en härlig kusinträff och sen stråket! Hoppas på en rejäl fest och en repris från förra året då jag och Lotta dansade på bordet =)

Igår blev det en spontanfest hemma hos mig på lyckliga gatan. Var lite osäker på om jag skulle ut men efter både en lunch med mina tjejer och sen middag med martina och co på stråket kom jag igång. Vi blev inte så många men vi hade för trevligt att ens gå ner på stråket! Tänkte för en sekund att vi kanske skulle gå in på Marinan men kom ganska snart överrens om att det inte var värt pengarna så det slutade med att jag kockade hamburgare till mig danne och mackan.

Efter den här veckan kommer jag ha så mycket pant att jag och matilda kommer kunna köpa upp en hel automat med tuggummi. Min lilla älsklings tjej kommer bli superglad!

Nu må je ta å röj opp. Hejdå kompisar 

Säääämäster

ÄNTLIGEN. När klockan slog 20.30 igår slog portarna på eniro igen bakom mig. Sista samtalet på två veckor blev passande nog Anonyma Alkolister.

Orkar inte skriva ingående om kvällen förutom att det var en kul kväll med sköna människor. Testade snuff för första gången och det var ingen hitt. Det sved och kliade så jag håller mig till snus i fortsättningen. Nu ska jag dricka lite cola så jag blir människa igen!

Idag...ett år..hela min framtid

Idag har jag varit singel i ett år. Jag kommer ihåg det som igår när det tog slut och det var verkligen pissjobbigt i början. Som tur var hade jag vänner som ställde upp i alla lägen när jag var som en vandrande zombie.

Nu med lite perspektiv på saken inser jag att det var det absolut bästa som hänt mig! För länge hade jag gått och känt mig otillräcklig. Och nu äntligen sedan jag fick veta att han gått vidare (och det med råge) så har min hjärna synkroniserat med mitt hjärta att det inte är vi längre och det kommer aldrig nånsin bli det heller! Och det känns helt okej. Jag mår bra i sinnet av att veta det. Tanken finns inte ens där längre att ja men tänk om några år då vi båda kanske passar bättre för varandra, nej tack!

Jag tror faktiskt inte att det är så att det finns EN person för oss alla. Jag tror man väljer beroende på utbud och mycket handlar om timing. Många klarar inte av att vara själv så man nöjer sig med det man får. Det är väldigt deprimerande när man tänker efter men det är ganska uppenbart att det verkligen är så. Jag skulle önska att det var så att när man föds så i hemlighet paras man ihop med någon som man senare i livet träffar och det säger pooff och man vet att nu är det du och jag mot världen.

Singellivet är en djungel med koder och dolda regler men jag trivs som fisken i vattnet! Det tog ett tag innan jag verkligen uppskattade det men nu skulle jag inte byta bort det mot nånting för det är verkligen nyttigt. Jag tror dock att jag är lite skadad och det kommer dröja bra länge innan jag blir kär igen, mest för att jag inte vill. Och det gör mig inget. Jag väntar gärna och under tiden ska jag göra precis vad jag vill och det jag känner för.

Hade jag inte jobbat hade jag gått ut och firat men det får vänta tills imorron =)

Nu ska Elin skjutsa mig till Brunflo för att mata lilla sickan och vattna mammas blommor.

Kelly Clarkson - Never again stämmer ganska bra in på min sinnesstämming just nu.

Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
   Never!

Dagens mickantips: Man skall inte nöjja sig med för lite.

Okej

nu har jag varti liiite lat igen och inte haft någon inspiration till att blogga.

Helgen bjöd iaf på jobb både fre lör och sön men är man en piggelur som jag är så orkar man med en utgång också mellan allt jobb! Festen hölls hos Chrille på storgatan. Claes och Sandra hade knåpat ihop en tävling som gick ut på att smaka på en röra i ett snapsglas och sen gissa på fem ingredienser. Jag och Hanna var i samma lag och vi hade väl ett rätt av fem haha. Sista grenen var att vika ett flygplan och kasta det ut från deras balkong och den som kastade längst vann. Jag var skitladdad och tänkte att flygplan har man ju vikit i alla år åt syskon och kusiner så piece of cake. Alla kastade sina plan och jag och Hanna kastade sist för nu ska grabbarna få se ett tjejplan som flyger som fågeln plus att det var väldigt fin design också =) Tjii fick vi för det störtade!

Hamnade på larrys av alla ställen. Gratis inträde och kanske 20 pers..ehh ja men vi fick iaf dansa ifred på bumbibjörnarna dansgolvet, förutom Hanna då som fick hugg haha 

Alla som läser min blogg vet ju att jag är inte direkt diggar mitt jobb och att jag verkligen ser framemot att få åka bort i september. Men jag slutar aldrig förvånas hur jädrans PUCKADE människor är, ett exempel från igår natt.

Jag: Eniro 118118, Mikaela.
Kund: Ja hejhej XX heter jag.
Jag: Ja hej
Kund: Ja jag vet inte riktigt om jag har kommit rätt men jag är på en ö och min flickvän har värkar och ska föda men bron är stängd. Så har du ett nummer jag kan ringa så dom kan öppna bron.
Jag: Jaha ja men vart är du nånstans då?
Kund: Västkusten på en skitö.
Jag: Okej (bra info) men kan du kolla om du ser nån skylt eller nånting om vilka som har hand om bron. Tex vägverket. Sen hör jag ett vrål utan dess like och jag antar att det är flickvännen som föder vilken sekund som helst. Så jag föreslår att han ringer 112 för ambulans/polis så kan dom hjälpa honom.
Kund: Ja nej men så allvarligt är det ju inte och jag vill ju liksom inte störa. Jag kanske kan ringa till securitas? För ja att ringa en ambulans känns ju ja hmm nja nej det vill jag ju inte för det är ju inte akut liksom.
Jag: Okej visst du kan få numret till securitas men jag skulle ändå rekommendera dig att ringa 112. Det skulle nog jag ha gjort i samma situation.
Kund: Ja men då ringer jag securitas och svarar inte dom ringer jag tillbaka till dig..tack hej..

Jag skulle förbanna mig själv i all evighet om jag skaffade barn med en sån LAM karl!

Nu längtar jag tills imorron för då är jag ledig och sen bara två dagar kvar till Semester..wihoo

Nu blir det pannkaks stekning och sen väntar mitt wunderbara jobb.

Lägger in en bild som Martina lyckades ta i lördags på tre överförfriskade damer.



"Vänner är som en BH. Nära hjärtat och bra som stöd."

 

Utskällning

Fick mig en redig utskällning idag i tvättstugan av en mycket arg kvinna i 35-40 års åldern. Jag bokade min tid imorse innan jag gick och mötte annica på stan. Så fem i sex gick jag dit och stoppade i första maskinen. Efter 40 minuter gick jag dit igen, så när jag är på väg ner så sitter det en kvinna i trappan och ser arg ut. Jag sa hejhej och då skiker hon .

"JAHA SÅ DET ÄR DUUU SOM SNOTT MIN TVÄTTID"
Ehh nej det har jag inte svarade jag.
"JO DET HAR DU VISST DET" 
Nej jag har inte det! Jag bokade min tid imorse
"NEJ DET GJORDE DU INTE ALLS"
Kände att min tålamod var nära att brista med tanke på att jag visste att jag inte "snott" någons tvättid så jag frågar (eftersom det finns två tvättstugor mittemot varandra) Men vilken av dom har du bokat då för jag VET att jag bokade min tid imorse.
"MEN DU HAR JU TAGIT DEN JAG HAR BOKAT FATTARU TRÖGT ELLER" Nu kokar jag och är fem sekunder från att mitt berömda "finnhumör" ska bryta ut (som annica kallar det) så jag öppnar dörren och hon bufflar på mig bakifrån med sin stora tvättkasse. Jag pekar på den tiden jag har bokat men hon tror mig inte så jag stoppar nyckeln i bokningspluppen och visar att JO hon hade fel. Jag hade bokat den andra tvättstugan så det var någon annan som "snott" hennes tid. Hon ber iallafall om ursäkt och jag kostar på mig ett leende och ett "ingen fara" men det kom inte från hjärtat.

När jag var på väg därifrån satt hon kvar i trappen och eldade upp sig ännu mer till nästa offer och det skulle förmodligen bli den riktiga boven som nu snott hennes tvättid. När jag kom ut så mötte jag en ung kille som var på väg dit och jag tänkte nästan vända och höra på utskällning nummer 2 men struntade i det.

Idag inhandlades det ett par vita shorts. Mycket somriga. Hittade världens finaste hood tröja på MQ men 500 spänn. Inte som hittat direkt så jag köpte den inte.

Dagens mickantips: Sno ingens tvättid.

Puss hej

Ännu en dag

har avverkats här på planeten Tellus. Dagen bjöd på fyra härliga timmar på eniro. Tack och lov för ledigheter när det är överbemannat. Det är en av dom få fördelarna med att jobba på eniro. Man kan ha en riktig skitdag framför sig men så lyser det plötsligt upp och det läggs ut ledigheter men det gäller att vara först till kvarn! Jag brukar dagligen uppdatera den sidan var femte minut så jag inte går miste om nånting =) 

En sen lunch blev det på Wedan med Martina och Erika. Kan verkligen rekommendera deras sweet chili röra!

Köpte mig en ny kalender idag..En rosa =)

Åkte till Brunflo med kvart i fyra bussen och och jag blev varse om att dom nu höjt priserna igen! 29 spänn enkel resa för en vuxen. Snart har ju ingen råd att åka buss. Vad fan tänker dom med egentligen?! Det tjatas om klimatförändringar och global uppvärmning dagligen i tidningar och tv. "Ta bussen istället för bilen" annonserar dom ju så fint om. Fan heller säger jag.

Pappa bjöd på chili con carne och starkt var det =) Jag och Matilda fick kippa efter andan. Åkte ner en sväng till momma för kaffe och bullar. Hon hade minsann träffat Lotta (Hannas svärmor) och dom tyckte minsann inte att vi skulle åka till Israel. Du kan väl åka till Danmark säger hon...ehh nej momma det tänker jag inte. Det går inte att diskutera med den kvinnan så jag sa bara jaja vi får väl se.

När vi väl skulle åka därifrån så startade inte bilen..neeehej. Fick ringa efter brorsan som kom med startkablarna och det visade sig att lilla jag glömt lyset på haha. Det finns tydligen flera som är lite ringrostig.

Dagens mickantips: Åk inte buss, du blir bara fattigare.

Myskväll

 Idag har det varit en loj dag. Vaknade vid ett av att min bondgranne satte igång och spelade. Alltid lika kul att vakna upp av dunkade dödsmetall efter en jobbarnatt! En dag ska jag dräpa honom.

Åt lite frulle och ringde Hanna. Vi hade lite kvar på papperen att fylla i men blev inte klara idag heller så jag tror jag ska ringa svekiv imorron och höra lite om försäkring och hur det funkar.

Städade och donade och sen lagade jag tacos åt Hanna och mig (hade lite dåligt samvete för vi skulle dela på en vinare i fredags men det slutade med att jag ensam drack upp hela haha så jag ville kompensera henne) Så vi käkade och kröp sedan upp i soffan med en påse gorra och allsång på skansen! =)

Har precis pratat med Emma. Jag saknar henne och vill att hon ska vara här.

Jag har äntligen fått arslet ur vagnen och är på god väg att fixa mitt nya körkort! Zlatan snodde det i somras när jag och Anneli var i Malmö och jag har inte ännu förlåtit honom! grrr


Är det dumt att ha åldersnojja när man är 23år?! Jag tror jag har fått en släng av det för jag känner mig stressad över många saker. Jag bli så irriterad av allt man förväntas göra. Mellan 20-30 år förväntas du först och främst ha lysande betyg från gymnasiet (så du inte behöver läsa på komvux) en utbildning på minst 3-4år. Du ska ha rest över hela jävla världen, ett plus om du pluggat utomlands också för det är ju såå BRA att ha i bagaget! Träffat mannen i ditt liv OCH varför inte en bulle i ugnen lagomt efter det!? Japp då var allt klappat och klart inför framtiden.

Jag tror den här nojjan grundar sig i osäkerhet för vad jag själv vill åstadkomma. För nånting vill man väl åstadkomma?!

Imorron bär det av till Brunflo...så det är bäst du passar dig.

Dagens mickantips: Välj din egen framtid.


Tråkigt på jobbet.

Har gjort allt som går att göra på internet nu och jag är mega uttråkad! Läs detta om du vill fylla din hjärna med onödigt vetande om MIG.


Namn:
Mikaela
Vilken alkoholhaltig dryck drack du senast:  Rosévin med fanta..mums!
Vad gjorde du igår kväll: Träffade en kille =)
Hur många hamstrar har du haft:  En, chicko hette han men han dog när jag tappade honom i golvet.
Kan du gå ner i spagat: Ehh nej men min syrra kan =)
Vad ska du göra i kväll: Gå hem så fort jag slutat jobba.
Vad ska du göra i morgon: Träffa Hanna och fylla i mer papper.
Senaste livsmedels inköp: Massa gött till förra lördagens grillfest.
Senaste film:  Adam och Eve..helt sämst!
Vad har du i ditt fönster: Plastblommor och en palm som jag fick av Johanna när jag fyllde år! Och lite andra prylar. Och ett vitt hjärta i porslin med bilder på mig själv i alla åldrar.
Tycker du om att cykla: Nja..har ju ingen cykel. men spinning är kul =)
Vem sov du över hos senast: Hemma hos mamma.
Vem sov över hos dig senast: Ja det var en viss D
Vem pussade du på senast: T
Vad ska du göra nu: Jobba två timmar till =(
Vad ska du göra sen: Gå hejm...
Vem träffade du sist: T och sen kollegorna på jöbbet.
Vem skulle du vilja träffa nu: Matilda men Emma också för det var såå länge sen vi sågs.
Sjunger du i duschen: Nej aldrig. För lyhört.
Vem ringde dig senast: Hanna
Vem ringde du senast: Anneli
Hur länge sov du inatt: Kanske 7 timmar
När ska du gå och lägga dig ikväll: När jag kommer hem.
Vad gjorde du för tre timmar sen: Jobbade
Vad skulle du vilja göra nu: Sova
Vänner du kan prata om allt med? Mina hjärtan.
Person du kan lita på till 100%? Mina hjärtan.
Har du badat i år? Nej! Är en badkruka.
Tidsfördriv? Böcker och internet när jag är hemma
Vad heter du just nu på msn: Mikaela jobbar natt..
Hur många syskon:  Två
Kär i någon just nu? Nej inte än.
Känner du någon som heter likadant som dig? Ja en fin Mikaela Hult =)
Morgontrött? Oh ja!
När är du född?:  26 april 1984
Var bor du?: Stan
Nuvarande hårfärg?: Slingat ljust
Riktiga hårfärg? Råttfärgat..mm jättefint!
Ögonfärg? Hmm grön blåa tror jag
Vad läser du för bok nu?  Mjukporr som jag lånat av martina haha
Humör just nu?: Less.
Vad har du för parfym idag? Exclamation.
Vill du ha barn? Nej inte än.
Hur stort är ditt rum? Mitt krypin är 42kvm.
Har du tv/dator i ditt rum? Ja både och.
Piercingar?: Ja
Tatuering?: Nej för rädd för nålar.
Hur många converse allstarskor äger du?: Inga! Jag är en "klacksko" tjej =)
Brukar du vara osminkad i skolan?: Jag går inte i skolan.
Skostorlek : 39

Måste bara citera Anneli efter ett dansgolvshångel i lördags.."Fan han höll ju på att söga livet ur mig" haha

En hyllning

till alla kvinnor som står ut med alla svin till karlar. Jag har själv mött min beskärda del av svin och fler lär väl komma men nånting som gör mig så arg och frustrerad är när vi som kvinnor far illa. Ingen förtjänar att bli förnedrad, slagen fysisk eller ännu värre psykiskt. Bli bedragna på det värsta sätt och bli skrattat åt. Vi är alla värda någon som respekterar och förtjänar oss. Vi måste sätta oss själv i första rummet och skit samma vad andra tycker och tänker. Man är aldrig ensam!


Du är kvinnan i ditt liv och du är guld värd.


En extra hyllning vill jag ge mina hjärtan (utan inbördes ordning) Emma, Annica, Anneli, Susanne, Johanna, Martina, Hanna, Veronica, Kattis, Anna-Maria, Elin. Det är er jag kommer tänka på när jag sitter nere i mellanöstern och judarna bombar på mig hehe.

Bilder från fredag och lördag.



rajraj

Fredagen började med sju långa timmar på eniro och sen kom Hanna och vi fyllde i papperen till våran kibbutz vistelse. Avrese datum var den 18 sep (skrev fel i förra inlägget) Sen gick vi på stan och fixade lite alkohol och köpte med oss käk hem till mig. Vi åt och drack rosévin med fanta och sen bar det av till Brunkullan som såklart var knökfullt! Så då gick vi ner till Marité bryggan istället, jag hanna anneli kattis anna-maria och jonna. Drack ett par öl och sen gick jag kattis och anneli hem till mig och sen anslöt även annica.

Det skulle bli en lugn kväll men slutade i total fylla! Vi satt ute på min balle och försökte överrösta min bondgranne och hans jävla högtalare. Gick faktiskt inge vidare. Sög i oss halva min bacardi razz och sen gick vi på en mc fest med jimmys kompisar och jag hann även med en sväng på mark twain.

Och igår var det grillfest som stod på schemat hos kattis kompis patrik piloten. Väldigt trevligt med god mat och mina favvo tjejer! Vi åkte in på marité och väl där var vi typ först så musiken hade inte ens satt igång haha. Till slut blev det väl som det alltid blir där att det kommer så mycket folk att man inte ens kan röra sig!

Jag och kattis tröttnade vid ett och jag drog hem.

Är helt paj idag men nu efter lite bakis käk med elin på donken känner jag mig bättre.

En liten tanke...visst är väl två bättre än en?


PÖSS

En glader

Idag är Mickan glad. Det är fredag och jag är ledig heeela helgen. Ikväll väntar after work med ett gäng härliga tjejer och imorron vankas det utgång. Jag och Hanna ska fylla i pappren för Israel idag efter jobbet så jag hoppas att vi får plats! Då åker vi den 22 september och i can´t wait.

Nu ska jag dricka lite kaffe och äta min frukost macka och sen väntar 5 härliga timmar till på Eniro =)





Jooo jag är liiiite betuttad.


En papegojja?

Har varit hemma i Brunflo en vända och umgåtts lite med Mamma. Kändes jättekonstigt utan Smulis i huset och han är verkligen saknad! 

Var hos frissan igår och jag blev hur nöjd som helst. Gick tillbaka till samma salong som förra gången men inte till samma frisör dock! Min nya frisör tog sig till och med tid att locka mitt hår. Synd bara att det var måndag som tinten sa =) Men fint blev det.

Var hos Veronica igår också och vi hade en minst sagt komisk kväll haha. Det verkade som om det äntligen skulle bli min tur att få se mitt ex och hans nya donna med egna ögon. Hann få mig en titt även fast dom försökte rymma! Men mickan kommer man inte undan i första taget hehe.

Det är ungefär ett år sedan han blev befriad från stora stygga Mickan som ställde så höga krav. Och se så långt han kommit nu plastpappa och papegojja ägare?! Jo du hörde rätt en papegojja i koppel dessutom. Vem är det som driver med mig undrar jag?! Det är ju bara för bra för att vara sant. Vad har jag gjort för att förtjäna denna skadeglädje?

Mardrömmen som vi alla har att våra ex ska hitta värsta heta bruden och bli lyckligast i hela världen med henne behöver liksom inte jag oroa mig över längre. Att kärleken är blind är inte bara ett talesätt.

Är det bara vi tjejer som strävar framåt? Vill byta upp oss och komma någonstans här i livet. Ja tydligen. Inte fasen skrapar vi i slemmet på botten och plockar upp det vi hittar. Redan använt material, skadat gods..u name it. 

Tillbaka till verkligheten...den 22 september då drar jag till varmare breddgrader om allt går som planerat!!!


Skadeglädje är trots allt den sanna glädjen. Idag kommer jag på mitt jobb som jag hatar med lätta steg.


Who´s your mama?

Summan av kardemumman

Helgens innehåll har varit jobb jobb och åter jobb. Fredag eftermiddag spenderade jag med Hanna på Corner cafe och sen hemma hos mig. Vi laddade upp för nattens arbete med popcorn och strawberry aquatini =) Natten visade sig bli helt vidrig! Jobbiga fulla människor och jag var inte på mitt bästa humör.

Lördagen sov jag bort. Vaknade vid tre och tog en promenad till Lugnvik. Mötte Annica och Jimmy som var ute och åkte motorcykel. Kom hem, slumrade en stund till i soffan och sen gick jag till jobbet. Som tur var jobbade mina hjärtan Hanna och Martina också vilket gör det nästan till ett nöje att gå på jobbet =)

Idag vaknade jag i vettig tid iallafall. Tjejerna var inte ute igår så jag missade ingenting men jag HATAR att jobba på helgerna oavsett.

Inte har jag varit på Expo Norr heller. Jag lämnar det åt pensionärerna och barnfamiljerna. White trash har fått en ny betydelse.

jaja whatever

RSS 2.0