Hem ljuva hem.

Back in the city! Har varit hemma i tre dagar och som vanligt har det gått superfort. Brorsan kom och hämtade sin bakfulla storasyster i söndags med räser golfen. Var tvungen att stanna på ica i Brunflo innan jag åkte hem till mamma för inget är så gott som coca cola dagen efter. Stormade in där med håret på ända och bad till han däruppe att jag inte skulle behöva träffa på nån jag känner för jag kände mig inte direkt representabel. Drack min cola på fem röda och riktigt gött var det =) Kom hem till mamma och hon fick sin morsdagspresent. Fotbad och ett fint kort som jag med darrande fingrar hade skrivit på morgonen. Kvällen förflöt lugnt och vi åkte upp på mommas grav och planterade lite blommor och jag lade dit ett rosa stenhjärta som jag hade köpt. Det blev superfint.

Måndagen sov jag bort totalt. Vaknade vid halv två och var svinhungrig. Fick först panik och tänkte att jag har ju fan ingen mat hemma. Men så kom jag på att jag var ju faktiskt hos mamma och hon har alltid mat hemma =) Jag fikade "frukost" och sen blev jag rätt rastlös av att vara ensam så jag tog mammas cykel och tänkte cykla lite. Jag fick en chock av hur dålig kondition jag har! Jag orkade typ halva ede backen sen vände jag och åkte hem och tog en promenad istället. Sen åkte jag och hälsade på pappa och passade på att mumsa vit toblerone som han hade kvar sedan Amsterdam resan. Matilda kom också och hon berättade i detalj om hennes helg hos sina kusiner och hon och Daniel och hans kompis Kevin hade varit på boda borg och Kevin hade varit snäll och hon tyckte att han var söt. Hon har redan en kille som hon är ihop med men det gjorde ju inget för man kan ju faktiskt vara ihop med två stycken samtidigt. "Ja precis. Det klart man kan det sa jag" Matilda skulle sova hos pappa så jag åkte och mötte upp Veronica efter jobbet och vi tog en promenad runt Brunflo. Och sen fördärvade vi hela promenaden med ett besök på shell och en "frencha" haha.

Igår bastade jag och Matilda. Gjorde hårinpackningar och ansiktsbehandligar till höger och vänster. När vi är klara och hon ska gå och lägga säger hon "Mickan jag vill att du ska bo här med mig, mamma och markus. Det är inge kul när du inte är här. Jag kände att jag blev helt gråtfärdig men försökte förklara att när man är så gammal som mig kan man inte bo hemma längre. Men att hon får hälsa på mig hur mycket hon vill. Hon var ganska nöjd med det svaret eftersom hon tycker att det är kul att vara i stan hos mig ibland på helgerna.

Jag gick också och la mig och somnade med både sickan och smulis tätt intill mig i sängen.

Nu ska jag äta frukost. Betala lite räkningar och sen väntar ett härligt åtta timmars pass på eniro wihoo.

Ma Råkes

Skallebank

Igår hade jag en riktigt lyckad kväll! Jag jobbade först tre timmar på dan och sen gick jag och martina på stan och det var ännu värre än i fredags. Äckligt med folk!

Sen gick jag hem och tänkte att jag skulle sola en stund på ballen men det var lite kallt i luften så jag gick in men somnade på soffan. Och jag var en riktig segråtta när jag vaknade. Fixade lite köttbulls pyttipanna och gjorde mig i ordning sen kom hanna och micke och hämtade mig. Vi åkte till martina och en liten förfest väntade först hos henne sen hos thompa och sara.

Det var riktigt trevligt. Vi drack och lekte lekar så alla blev dyngfulla =) Vi kom ganska sent ner på olearys men kön gick relativt fort och vi kom in runt tolv. Ingen ville dansa med mig på det riktiga dansgolvet (nere) så jag fick stå ut med hetsen uppe på bumbibjörnarna dansgolvet!

Sen när det var dags för hemgång träffade jag tina så vi gick hem till henne med en varsin kebab och trevligt sällskap. Kom hem runt fem så nu har jag liite skallebank men jag ska snart åka hem till Brunflo och äta middag och basta!

hej

Idag har det varit en lång dag. Jag tänkte att jag skulle vara duktig och lägga mig tidigt igår kväll eftersom jag skulle upp kl sex imorse. Men när jag sovit två timmar vaknade jag och det var stört omöjligt att somna om! Så det blev en sömn på ca 3 timmar med mardrömmar och värmeslag. Vet inte hur jag ska överleva en sommar till i den här lägenheten. Jag trivs hur bra som helst MEN på sommaren värms hela huset upp på dagarna av solen så det är dynghett på nätterna. Ibland om jag har sällskap på nätterna vågar jag ha balkongdörren öppen men sover jag själv vågar jag inte det för jag inbillar mig att nån galning från psyket ska rymma och klättra in i min lägenhet. Jag vet att jag jag är nojjig men man vet aldrig =)

Idag blev det bara fyra timmars jobb. Men det kändes oliiiidligt länge ändå. Vid två mötte jag Hanna, Annica och Kattis på stan och vi åt en sen lunch på starlanders. Bakad pära med skagenröra. Mycket gott! Sen gick vi på stan och det märktes att det var löning för det var alldeles för mycket folk. Inhandlade smink och diverse prylar.

Nu har jag inte varit in på familjeliv.se på nästan en vecka. Jag blev lite smått beroende av att kolla in alla lyckliga familjer och perfekta förhållanden men nu är det nog. Eftersom jag inte har något av det där så blev jag mest bara deprimerad. Och det konstiga är att jag har ingen som helst längtan efter egna barn eller ett förhållande för den delen heller. Men jag inbillar mig att bakom varje perfekt fasad döljer sig olycka så som otrohet eller kolikbarn. Så det är väl det som gör att jag gillar att snoka runt där.

Somnade i soffan när jag kom hem vilket inte var så bra eftersom jag ska upp relativt tidigt imorron och jobba. Blev väckt av min käre vän Christer från Linköping som ringde och meddelande att han kommer till Östersund över yran och det passar ju alldeles utmärkt eftersom jag har semester då (tack vare erika =) )

Nu ska jag fortsätta lyssna på tonerna av ljuv dödsmetall från min idiot granne.



Grett

Idag har pappa bokat resan. Pappa, jag, Markus och Matilda ska åka utomlands över jul och nyår. Vi åker den 17 dec och hem den 1 jan. Så vi kommer hem till Matildas födelsedag som är den 2 jan. Det ska bli hur skönt som helst. Jag har inte varit utomlands sen jag och mamma var i Turkiet och det är säkert två år sen nu.

Igår blev det ingen prommis. Jag och Hanna gick stället förbi donken och sen hem till mig och kollade på teve och snackade skit i några timmar. Men sen kunde jag bara inte somna. Låg i soffan och läste till kvart över tre och efter det kunde jag iallafall somna. Läste ut ännu en bok av Denise Rudberg som också den var jättebra.

Nu har halva veckan gått och det är sjukt hur fort tiden går! Snart är det juni och midsommar och jag har semester midsommarveckan. Hoppas på en riktig fest med sånghäften, sill och nubbe =) Bra att Anneli kommer hem snart så det blir lite action. Hon är tjejen som kan fixa och dona det mesta.

Idag fick jag ha en elev bredvid mig på jobbet. Hon var verkligen extremt osäker och kändes inte alls rätt för jobbet. Hon frågade mig innan hon skulle gå när vi var klara. "Trivs du med att jobba här?" Ja vad skulle jag säga. Jag gråter och har i princip ångest varje dag för att gå hit. Men istället säger jag. "Ja det är helt ok. Visst känns det ganska enformigt ibland men det går an" Haha vilket skämt! Men jaja.


Tänkte lägga upp lite bilder från Vemdalen men datorn tycks inte vilja det för den hänger sig så fort jag försöker ladda upp en bild. Men inom en snar framtid kommer dom absolut snyggaste brudarna i stan pryda min medelmåttiga blogg sida haha.

Jason M´raz - I´m yours är fortfarande bäst! Nu kommer en rolig och i högsta graden sann historia.

M:säger. Du, vet du vad petting är?
C:säger. Tänker länge och ser fundersam ut. Lyser sedan upp och säger: Ja det är ju när man pantar pet flaskor.
M:säger inget men dör inombords av skratt.


...

Det blev en lugn natt, precis som jag hoppades på. Sov till ett idag ungefär och sen blev det en sväng på stan med Susanne och co. Var upp på jobbet och pratade med chefen om mitt sommarvik. Jag måste jobba varannan helg hela sommaren och det känns inge kul! Men inget att göra. Jag har ju ett jobb iallafall. Men till hösten hoppas jag att jag kan ta mig i kragen och hitta på nånting annat. Jag skulle jättegärna åka till Norge och jobba ett tag för skolan kan vänta tills jag är säker på vad jag vill plugga. Men jag ska söka till våren ändå och se hur jag ligger till.

Övervägde på allvar att putsa fönstren igår eftermiddag när jag var på så bra humör. Jag har blivit extremt lat på sista tiden. Men det började regna så det får bli en annan dag. Jag kommer aldrig bli en bra fru för få är så lata som mig. Hoppas på att träffa en karl som både gillar att städa, laga mat men framför allt måste han gilla mig som den konstiga Mikaela jag nu är.

Hoppas att trippen till Umeå blir av i helgen. Vill verkligen se hur Anneli har det och prova på studentlivet för en helg!

Nu började det regna igen! Ger det sig blir det en kvällsprommis med Hanna annars soffan med Desperate Housewives och lite One Tree Hill.

PUSS

Anna Pihl

Har precis sett ett rykande färskt avsnitt av Anna Pihl. Det är såå bra och hennes ex Martin. Jag säger bara *ögongodis* till 100%. Svensken har ingenting att komma med!

Tog en eftermiddagslur i soffan förut på drygt två timmar. Välbehövlig inför nattens arbete. Ser fram emot en lugn natt med få fylleskador och mycket läsning. Har fått boknojja igen. Var nått år sedan nu men jag har läst ut tre böcker den senaste veckan och mer lär det bli. Så jag kan tipsa om en bok som jag lånade av Veronica som heter o.s.a med Denise Rudberg. En riktig tjejbok vilket jag älskar. Mycket pocketläsning lär det bli i sommar.

Nu väntar jobbet...

Over and out.

Dag 2

Jaha då var det måndag igen. Jag gillar egentligen inte måndagar men idag har det varit en hittills väldigt mysig och solig dag. Var på teammöte på jobbet kl elva och jag var dödstrött när jag skulle kliva upp. Har inte ställt om dygnet efter helgens nattjobb än. Kl tolv mötte jag veronica på stan och vi gick och lunchade och strosade sen runt lite. Jag köpte två klänningar på Vero Moda. En vit klänning i linne och en tubtop klänning. Passar nog bra tills i sommar.

Sen gick jag på ICA och handlade lite föda. Jag tycker att jag handlar jämt men ändå har jag ingen mat hemma! Träffade Malin L som precis har kommit hem från Thailand. Ja och hon var ju inge brun! Kände mig som värsta blekfisen. Men vi bestämde iaf att vi skulle höras av i helgen. Hon hade en present till mig =)

Imorron kommer Pappa och Matilda och ska hälsa på mig. Min lägenhet behöver lite underhåll och nån händig karl har jag ju inte som kan hjälpa mig men som tur är har jag en pappa som alltid ställer upp.

Nu ska jag sätta mig på ballen och äta jordgubbar =)

Mycket kärlek
Mikaela

Jobbarhelg

Nu har jag bestämt mig för att testa detta. Att blogga.
Har jobbat hela helgen och det har varit en riktig pers. Det var ett tag sen jag jobbade två helgnätter i rad nu men det är sig likt. Alla jävla fylleskador som ringer. Man tappar nästan själv lusten att supa till när alla blir som tröga puckon! Som tur va jobbade min kära vän Hanna också så vi kunde vara olyckliga tillsammans.

I fredags var jag hem till Brunflo och grillade hos pappa. Mmm oxfilé med vitlöksstekt potatis, rödvinssås och tomater. Hur gött som helst! Sen bar det iväg till stan igen och jobbet. Brorsan har precis tagit körkort och man verkligen ser hur det lyser i ögonen på honom när han får köra bil. Han frågade under middagen om inte han kan få låna min bil över sommaren när han ska jobba men jag ska tänka på saken. Inte för att jag egentligen behöver den eller har råd att använda den för den delen.

Och igår natt hände det nått riktigt kul när jag jobbade. Fick in ett samtal på utlandsupplysningen och direkt kände jag igen rösten på mannen som ringde. Då visar det sig att det är en gubbe som bodde på Gran Canaria samtidigt som mig och Susanne. Äckel Jörgen kallade vi honom. Han hängde alltid efter oss nere på plaza och var allmänt jobbig. Jag menar hur stor är egentligen chansen att han hamnar hos mig?! Som tur va så kopplade han inte att det var jag för hade han gjort det hade jag aldrig blivit av med honom. Jag har sagt det förut men det tåls att säga igen. Världen är bra liten!

Jag jobbade till kvart över fyra så jag började traska hem vid halv fem tiden. Inte en själ på stan men det var ljust och skönt ute. Kliver in i porten och känner att det luktar lite konstigt men jag tänker inte så mycket på det utan går in i lägenheten och gör mig klar för att gå och lägga mig. Då hör jag att min idiot grannes brandvarnare står och piper. Jag blir irriterad för alltid är det nånting med honom. Spelar han inte dödsmetall så springer det små tjejer in och ut. Men nu höll han tydligen på att bränna upp hela huset! Så jag ringde till Hanna för hon jobbade fortfarande och får numret till Östersunds bostäders jour telefon. Jag ringde dit men känner mig lite löjlig. För tänk om det inte är något men jo det är lika bra att ringa för man vet ju aldrig. Så jag trycker 1 för akut ärende och hamnar hos SOS Alarm. Jag förklarar vad som hänt och han ber mig öppna grannens brevinkast för att kolla om det luktar bränt. Jag gör som han säger och JA det luktar bränt och det kommer ut rök. Så inom fem minuter kommer brandkåren och vår bovärd med huvudnyckeln och dom går in för grannen är inte hemma.
Ja det var den helgen.

Va glad jag är att jag inte har sovit bort hela söndagen. Nu ska jag städa lite och sen ska jag ut på en promenad med Martina. PUSS och hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0