More than words

                                                                
Minnen från en svunnen underbar tid.





Babyboom

Det råder total babyboom i min släkt och mina kusiner avlar hej vilt.

Jag har alltid varit yngst i det coola kusingänget som har varit vi som är födda någorlunda nära varandra. Nu har eller ska alla dom få barn förutom Andreas och hans tjej men dom är förlovade istället. SÅ gissa vem som står på tur om inte jag!?

Vi som hade så kul förr i tiden. Kommer ihåg när jag var fem år och försvann i Turkiet och mina kusiner var ute och letade efter mig runt hotellet men jag surade och vägrade följa med så dom lämnade mig och jag gick vilse, för alla hus såg ju likadana ut! Mamma var helt utom sig och det slutade med att jag fick åka turk polisbil.

Eller en annan gång när jag fyllde åtta år och när vi var små så kom alltid hela släkten när någon fyllde år och likaså det här året. Anna min kusin viskade att vi skulle tjuvröka efter tårtan och jag tänkte inte så mycket mer på det men så efter tårtan gick vi till lekparken. Vi gömde oss bakom förrådet och jag tyckte att det var jättespännande.

Vi stod där alla fyra i en ring då Anna drar upp ett Marlboro light paket ur fickan och vänder det uppochner och knackar det mot handen och ut kommer hemmarullade cigaretter av vanligt vitt ritpapper med tejp som filter. Hahaha jag döskrattar åt minnet men just då var det på allvar och jag var ju ingen mes som inte skulle röka. Så vi pinade i oss en varsin papperscigg men det sved i halsen och vi fick sot på händerna.

Har laddat hem Fridas låt upp o hoppa och den är så jävla bra! Jag blir så glad och dom sjunger om singellivet och det kan ju helt enkelt inte bli så mycket bättre än så. Snart är det vår igen och jag känner det i hela kroppen och knoppen =)

Bring it.

Vansinnesdåd

Igår tog ilskan överhanden och med arga rörelser slängde jag på mig mjukisbrallor, en tröja och mina flipfloppar. Stampade två trappor upp till den person jag avskyr mest i hela världen.

Gick och la mig ganska sent igår, vid tolv ungefär och skulle upp kvart i sju. Kvart över tolv börjar mitt röfejs till granne spela dataspel och mitt tak vibrerar vid varje skott som går av. Jag försöker att ignorera men det GICK BARA INTE!!!

Efter att ha irriterat mig till vansinne i över en timme tänker jag nä nu jävlar ska jag gå och knacka på och fråga hur faan han är funtad.

Så jag klär som sagt på mig och ska precis på sekunden knacka på hans dörr när jag hör att han stänger av datorn (ni vet ljudet som blir när man stänger av och på) och kände mig plötsligt som en tönt! Ska jag klaga så vill jag ju att han ska sitta där med "fingrarna i kakburken" så att säga.

Jag var svintrött imorse och det är bara röfejsets fel.

Nu ska jag åka till Brunflo och gratta min momma på 77års dagen.

...

Årets uppstartsdag avklarad. Gick fel imorse, var helt säker på att det skulle vara på Gamla Teatern som vanligt men efter att inte ha sett en enda arbetskamrat slog det mig att ahhh det ganska var på G3 ändå. Och så var det ju!

Kom precis hem så det har varit en lång dag med massa grupparbeten och en oändlig repetition på allt alla redan vet. Men det är ändå skönt med en dag där man för en gångs skull kan prata med sina jobbarkompisar utan att behöva tänka på sin tillgänglighet. Så det har varit trevligt. Många skulle ut men jag börjar åtta imorron plus att jag ska ha årets första medlyssning med Stickan..nervös!

Det var iallafall livat på stan eller "småsmiskafton" kanske man kan kalla det (hundra dagars)

Nu ska jag kolla på Greys och sen dra en bloggrunda. Har inte kollat några bloggar alls idag så det blir kvällsnöjet.

Hejs

Systerskap

Såg precis en sån film som jag bara ääääälskar dvs en tjejfilm och som hette Systrar i jeans. Den var så fin och klyshigt bra att jag lipade vid flera tillfällen. Hade ju lovat ett intressant inlägg ikväll men jag är alldeles för pms:ig och trött så det får bli en annan dag.

Ta hand om varandra.

Brasselandet

Bjuder på lite bilder från Brasilien 2008, ENJOY.



                                                                                                                                                   

ledig dag

Hade en väldigt trevlig kväll igår med Martina. Först Bishop och sen larrys som stängde elva. Tänkte att nått ställe måste ju ha öppet till tolv så vi gick bort till G3 men icke. Ett besök på Subway (mitt första) och sen hemåt. Gjorde misstaget att beställa allt på min subway macka vilket innebar oliver! Det kan jag bara inte med. Dom besudlade hela mackan så jag fick pilla bort dom så gott det gick.

Idag tvättar jag, tänkte även röja upp i klädkammaren där jag bara har packat in allt som jag inte vet vart jag ska ha nånstans. Vart hade jag alla prylar innan jag flyttade? Måste fylla i papper till Försäkringskassan och akassan och imorron väntar uppstartsdag med jobbet.

Kvällens inlägg kommer handla om ungkarlsliv, missa inte det =)

En bers eller två?

Ska dricka öl med Martina ikväll. Det ni! På en måndag haha

Hare

en jude

Idag har jag på mig en av mina fina jude kjolar som inhandlades i Jerusalem. Känner mig ohyggligt fin.

På vägen till jobbet trodde jag att jag såg Jonathan. En av dom sötaste mexare från kibbutzen, men så var ju inte fallet =) Jag och Hanna eller jag jag kan väl bara tala för mig själv brukade lukta på hans t-shirtar när vi jobbade i tvätteriet (nytvättade såklart) och säga Jonathan med en imiterad röst och plirande ögon.

Jonathan....mmmm

Det ringer like hell idag!!!

Eniro 118118, Mikaela

Helgens nattjobb är över. Har faktiskt gått ganska bra och folk har varit trevliga.

Lördag natt insåg jag att av alla vi som satt och jobbade var jag den som jobbat längst på detta ställe. Det kändes inte bra! Det är bara jag och en tjej till som är kvar från mitt ursprungsteam som jag började med för tre år sedan.

Jag blir irriterad på alla nya och jag kan inte hjälpa det. När man hör kommentarer som "Vad heter Lisabon på engelska" eller "Vad betyder + innan ett landsnummer" Då vet jag inte vart jag ska ta vägen.

Lördag natt satt det en ny tjomme snett framför mig och glodde. Så började han vifta "ursäkta ursäkta" med en "Puttefnask" Isaksson liknande stämma. Jag tittar uttråkat åt hans håll, vad betyder det när det står fel i telenätet? Ja inte vet jag men prova att koppla igen så brukar det gå igenom. Fem sekunder senare "du du nu står det bla bla bla istället. MEN SER JAG UT SOM DIN PRIVATA ENIRO TEKNIKER KANSKE?! NÄE JUST DET! Jag sa inte så men låtsades inte höra hans lama tillmäle.

Skulle precis gå hem ikväll så fick jag in en kund som skulle ha en vägbeskrivning. Får upp den och börjar läsa upp och innan jag hinner tänka läser jag "Sen gör du en u-sväng på bredängsgatan" Ehee säger kunden, är inte det olagligt? Hmm jo det har du nog rätt i svarar jag men det står så. Det var ju inte pinsamt! inte alls.

Imorron eller idag rättare sagt ska både Hanna, Martina och Annica på uppstartsdag med jobbet men jag kom med andra halvan och ska ha det på onsdag istället. KUL.

Jaja nu ska jag iallfall sova.

Melodifestivalen del 3

Satt hemma helt allena och tittade på Melodifestivalen. Var bjuden över till artillerigatan men kände att jag skulle bli en aning deprimerad när dom andra gick på krogen och jag till jobbet. Så jag stannade hemma helt enkelt.

Skåningen Frida "Dunka mig gul och blå"s låt var ju hur bra som helst och jag blev så glad när hon gick vidare. En riktigt bra och trallvänlig låt som jag spår kommer bli en sommarplåga under beach 2008.

Puttefnask Isaksson, jag säger bara RÄTT ÅT DIG! Lamare karl får man leta efter. Som Hanna sa, tänk dig han i sängen...Uäähh nej det vill jag inte! Såhär står det i nattens expressen Patrik Isaksson är nöjd med sitt uppträdande trots att han inte gick vidare. Säkert!

Caracola, men snälla. Låten var väl okej men namnet Caracola?! Tänkte dom att senila gubbar och gummor kommer se fel och tro att det är Carola dom röstar på eller. Näe det går bort.

Och sen opera-pop tjejen som av någon anledning gick vidare till andra chansen, jaja vad säger man.

BWO jorå helt okej måste jag säga men det behövs några fler lyssningar för att man ska falla till föga och erkänna att den var ganska bra.

Trodde att jag skulle få sällskap över msn inatt men T valde att äta sina varma mackor och sen somna istället.

Trevar vidare...

Ja

På vintern agerar min fina balkong emellanåt soptipp. Jag hinner inte gå ut med soporna så jag ställer ut dom på ballen för att ta dom nästa dag. Vilket jag naturligtvis glömmer bort.

Igår när jag skulle gå och möta Hanna tittade jag ut för att se om det blåste och möttes av fyra skat-vandaliserade soppåsar. Ja skatjävlarna hade festat på mina sopor, speciellt dom använda näsdukarna låg utspridda över hela balkongen. Äckelfåglar.

Har bokat tvättstugan idag men jag orkar inte gå dit. Har egentligen inte så mycket tvätt så jag tar det till veckan istället.

Jaja hej

vad gör man...

Hanna har precis åkt hem och jag är mätt! Mätt som aldrig förut. Vi åt pasta med tomatsås och riven ost. Tog fram chips och dipp och surplade i oss två vinare utan större problem =) Sen åkte även marängswissen fram.

Fick ett sms förut ikväll, Hello my chicken, how are you? Och jag tänkte vem faan är det som kallr MIG chicken?! Efter att ha tänkt efter kom jag på vem det var och skrev tillbaka "Iam fine, but iam not your chicken! Mobilen klingade till efter en stund och det stod "Iam sorry but i want to see you and drink coffee with you. Do you want to see me? Ehee har ännu inte svarat men ska komma på en fin avspisning som låter bra på engelska.

Jag är så jävla dum i huvvet! Lämnar ut mitt nummer i tid och otid för att jag tror att jag kommer lätt undan då, men det gör jag ju inte! Jobbiga sms och fyllesamtal är väl bara att vänta.

Känns skönt att den här helgen blir lugn utan action så jag slipper raka benen. Jag skulle iofs ljuga om jag sa att jag inte hellre var i Umeå med Anneli, Annica och Kattis men ekonomin säger nej just nu.

Nu ska jag nog krypa ner.

vänskap

Måste bara visa er vad jag fick på facebook häromdagen av min indiska väl Mayur som jag inte gillade först men efter att ha pratat lite med honom var han inte längre en snorkusätande illaluktande indier.

Stars has 5 ends
Square has 4 ends
Trinagle has 3 ends
Line has 2 ends
but Circle of our friendship has no end...



 
Jag ser en aning obekväm ut (här var han fortfarande illaluktande)

glömsk eller

nånting som irriterar mig enormt mycket är när jag glömmer saker eller vad personer heter. Då måste jag mot alla odds genast ta reda på det. Alldeles nyss kom jag på att jag inte såg Melodifestivalen i lördags så jag tänkte ladda hem Carolas låt och Sanna Nielsen, men jag kom faan inte på att hon hette Sanna. Den enda jag kunde se framför mig för den gapiga fula Sonja Aldén. Tur att man kan googla =)

Det här händer mig kanske var tredje dag och då bara MÅSTE jag ta reda på vad det nu är jag har glömt. Spelar ingen roll om det är mitt i natten eller om jag till och med måste ringa någon.

Sedan jag kom hem från Israel har jag utmanat mig att jag ska lära mig dricka te. Jag har aldrig gillat det men tycker att det både ser gott ut och faktum är ju att det luktar ljuvligt med alla olika smaker som finns. Men jag gav det iallafall en chans i Israel för jag fick ont i halsen var och varannan dag och då var det väldigt gott med något varmt i halsen. Så jag testade Nana-te som var en ört som växte runt omkring kibbutzen och smakade mint. Så lite nana blad, socker, hett vatten och pressad citron gjorde underverk för min hals.

Härikring är det ju lite ont om växande örter och man tager vad man haver dvs ICA:s sortiment för min del. Deras pepparmint te är jättegott och det behövs inget socker heller för det smakar bra ändå. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och möta Hanna. Vi ska handla nått gott, dricka lite vin ikväll och analysera saker som vi tjejer är bäst på!

Oh jo förresten, nu är dagen kommen när jag föredrar rötjut istället för vitt vin.

Tjingeling

mjumm

Jobbat klart för idag, hade ett vidrigt pass med bara två tio minuters raster.

Har i två nätter nu inte kunnat sova pga en störande granne. Nu har han mer eller mindre övergått från dödsmetall dunkande till TV-Spel. Jag är övertygad om att han äger Östersunds i särklass största högtalare med maximal bas som han förmodligen har byggt själv, jävla Gällöbonde! Det lät ungefär som om det stod en elefant och stampade där uppe, BAAABOOOM, BADDDDOOOMMM, BODDDDDDOOOOOOM.

SÅ igår fick jag agera surtantsgranne och hämtade skurmoppen som jag bankade i taket, hårt! Så hårt att den gick av. Att han har fester stör mig egentligen inte bara om jag jobbar natt men det är ju som inte hans problem och fester har ju jag också MEN på vardagar kl ett på natten då ska det helt enkelt vara tyst enligt mig.

Jag har tagit mig i kragen och börjat tittat på utbildningar och andra jobb. Det lutar åt att jag kommer gå en KY-utbildning (kvalificerad yrkesutbildning) eftersom jag redan nu är snart 24år känner jag att plugga i fyra fem år är på tok för länge.

Arbetsförmedlingens hemsida är inte alldeles dum när det gäller jobb i utlandet och jag sitter dagligen och suktar mig härifrån när Eniro känns tyngre än vanligt.

Nånting har hänt med alla mina strumpbyxor. Antingen har jag gått ner i vikt och det kan ligga nånting i det eftersom jag nu lever på existensminimum och min kost består av hårdbröd och åter hårdbröd. Men jag tror också det beror på att jag har lagt min navelpiercing på hyllan för alltid. Tog ut den under min helvetesvecka när jag var dödsjuk pga att den blev infekterad i Brasilien och blev aldrig bra. Och innan så fastnade alltid strumpbyxorna i piercingen så dom satt där dom satt.

Men när jag var på väg hem efter jobbet kände jag hur dom gled längre och längre ner tills att dom satt på halva rumpen och mina gosiga lår fick smeka varandra hela vägen hem, höger vänster höger vänster...mitt i denna misär mötte jag en kvinna som kom gående från Steve Perryman som var helt extremt kobent! Har aldrig sett något liknande så jag tackade min lyckliga stjärna för mina egna som inte är så dumma ändå =)

Nu ska jag lyxa till med lite nudlar, mumma!

Anledning att le hela dagen.

Idag har jag anledning att le. Jag hade en väldigt mysig kväll igår med en härlig famn att krypa in i, kinamat och dirty dancing 2. Enligt mig kan det inte blir så mycket bättre än så.

Anledning två är att Veronica äntligen är hemma igen!!

Om 1,5 timme väntar jobbet men just idag känns det inte så jobbigt.

PUSS


image77

Back in business

Helgen har varit underhållande. I fredags kom Elin förbi och bjöd på donken käk. Vi surrade ända in på småtimmarna och hon är så söt. Hon har lyckats slänga bort papperskorgen på sin dator och hittar inte igen den =) Det är bara hon som lyckas med en sån grej.

Städningen som jag hade peppat mig själv inför uteblev dock.

Lördagen bestod av VM-Fäääst hemma hos mig med mina vapendragare Anneli och Annica och lite annat folk. Jag blev kvar sist och fick till slut slänga ut folk så vi skulle komma iväg nångång. Köerna till Lerpan och "tältet" alla pratar om var extrema! Lätt 70m kö och där tänkte då inte jag ställa mig så jag spelade dum och ställde mig vid kravallstaketet och väl där tog det inte många minuter innan jag var inne.

Lite dimmigt efter det men vi slängde våra lurviga och jag fick en välförtjänt uppfräschning av min hebreiska =)

Den här speciella vännen jag har nämnt trodde jag att jag satt min sista pära hos pga märkligt beteende från min sida så jag hade mer eller mindre lagt ner. MEN så kom ett sms och härnäst står det mys på schemat =)

hej

HEJ Helgen

Nu äre helg och jag är peppad för utgång imorron. Jag har inte varit ut sen slutet på december så jag tycker att jag är värd en riktigt blöt kväll i goda vänners lag. Och att krogarna har öppet till 03 den här helgen är ju helt utomordentligt måste jag säga!

Har inte kommit i ordning i lägenheten än för jag har varit alldeles för lat men ikväll då jäklar ska det rensas så jag kan boin mig igen. Har jag nämnt att jag hittade en kondomförpackning bakom min säng när jag flyttade in för två veckor sedan och det var INTE min kan jag lova. Att hyra ut i andrahand är inte alltid så fräscht.

Glömde skriva att jag fick en alla hjärtansdag present av Martina igår <3

Trevlig helg till er alla.

<3 <3 <3

Imorse 07.35 mottag jag följande meddelande från min bästa vännina Emma.

Glad alla hjärtans jävla dag kompis!
Älskar dig tusen!
Puss!

Då blev jag glad för morgonen började med en fet köttspricka i min överläpp (har inte vant mig med att andas med näsan efter min sjukdom så jag sover med öppen mun hela nätterna. Kan tänka mig att jag snarkar som en rejäl karl och stackars Ingen som behöver står ut med det) RITSCH

Det har varit en bra dag idag. Jag var trevlig mot kunderna och blev utbjuden på en dejt av en brandman som frågade om jag hade stora tuttar. Jag börjar tappa hoppet om den manliga individen. Jag tog dock inte illa vid mig utan tyckte det var ganska kul ändå.

Jag önskar alla en fortsatt trevlig alla hjärtans dag.

Mycket kärlek

image76

Börja plugga?

Har jobbat två dagar nu och det har väl gått bra. Jag förvånar mig själv hur trevlig jag faktiskt kan vara bara jag anstränger mig. Stickan kom och frågade om jag ville ha vik i sommar. I SOMMAR? vem vet vad man gör då.

Jag måste börja plugga! Jag längtade hem när jag var i Israel, men jag längtade efter mina vänner och många av dom är inte ens är här längre så jag vill inte heller vara det. Det enda jag har kvar här är min familj som kommer finnas kvar. Jag måste hitta min plats och Östersund är inte den platsen. Vad väntar jag på egentligen?


Veronica kom heeeeeeem nuuuuuuu. 

Jagad

En rolig grej som hände i Israel.

En fredag bestämde jag victoria och anna (en tysk tjej) att vi skulle åka till Eilat och testa utelivet. Vi hade blivit lite less på att bara gå på kibbutzdisco så vi drog dit.

Lauren hade åkt in tidigare på dagen och bokat ett rum på ett hostel där hon och jag skulle sova. Vi gick och tog några öl och sen skulle vi på ett stället som hette The Island som ingen vi känner har varit på men folk sa att det var ett schysst ställe. Ingången såg lite skum och vi frågade om det var mycket folk och vakten som inte fattade ett ord engelska bara nickade och sa ken ken beseder (ja ja det är bra) så vi betalar 50 sheqel och går in i en smal källarnedgång.

När vi kommer ner blir vi totalt uttittade! Det var bara svarta tjejer och killar där ala bling bling kom inte hit era slynor och sno våra killar attityden och här kommer vi, två svenskor och en tyska. Ehh ska vi beställa kanske? säger anna och tog ingen notis om deras fientlighet. Jag tittade runt och alla glodde ögonen ur sig så vi stannade i 10 min sen vågade vi inte stanna.


När jag skulle gå till Lauren som redan hade gått och lagt sig på hotellet hände en liten incident med nattvakten. Jag hade nyckeln så vakten frågar vilket rumsnummer jag har och jag svarar 101. Okej inga problem. Sen ropar han efter mig och frågar vad jag heter och om han kan få se mitt id. Jag säger visst och då säger han att ja men du är ju inte Lauren. Nej det är ju jag också mycket väl medveten om och så pekar jag på mitt körkort "THAT´S MY NAME, MIKAELA" Ja men du har inte bokat rummet så du har ingen rätt att gå in...men jag har ju nyckeln och vi ska sova två personer i rummet. Han drar nyckeln ur min hand och säger att jag måste gå därifrån..Okej men kan inte både du och jag då gå och knacka på dörren så hon kan verifiera att hon känner mig frågar jag men han blev mer och mer otrevlig så jag säger att jag ska gå men springer istället förbi honom (löpartalangen sitter fortfarande i även i högklackat) och han lubbar efter men jag hann till dörren och knackar och väcker Lauren och sen stängde vi dörren framför näsan på honom. HA långnäsa på dig din jude!

Jag kände mig som en tjyv men det fanns inte en chans att jag skulle kunna få tag i henne annars. Mitt visakort låg inne på rummet så jag skulle inte kunna ta mig till kibbutzen plus att jag inte ens hade en telefon. Han svor åt mig på hebreiska men vem orkar bry sig.

Att jag skulle smita från en vakt nån gång i mitt liv var väl ganska väntat på med tanke på att jag som liten ville bli tjuv! Och Emma min bästis skulle bli polis och hon skulle jaga mig tills jag satt där i finkan.



Jag vill mer än att bara vara...


Friskförklarad

Jag har nu friskförklarat mig själv. Kommer inte bli bättre än såhär. Den här veckan har varit ett rent helvete och jag lägger den nu bakom mig. I onsdags ringde jag sjukvårdsupplysningen och grinade och hon stackaren som svarade gjorde allt för att få mig att må bättre. Jag kokade eget saltvatten som jag på nått sätt skulle få in i näsan vilket inte gick med en tesked så jag fick snorta det med ett sugrör. Och gegget började äntligen släppa.

Melodifestivalen...va? HUR kunde INTE Micke Michailoff gå vidare? Det var ju den enda låten som var något att hänga i julgranen. Jag och Hanna blev så upprörda att vi bytte kanal och tittade på Jackass istället. Det säger en hel del.

I Fredags blev iallafall kväll/nattpromenaden av men vårat "möte" floppade och jag orkar inte prata mer om det.

Imorron ska jag börja jobba igen(!) Ska bli intressant och se hur länge det tar innan man är less igen.

Flera kvällar när jag har tänkt att jag ska blogga så har sidan hängt sig efter en stund. Vet inte om det bara är min dator men iallafall.

Nu ska jag ladda ner några fler Eros Ramazzotti låtar och ta ett härligt bad innan jag kryper ner.

Varning arg kvinna löper linan ut

Så sjuk som jag har varit sedan i fredagskväll har jag aldrig varit i hela mitt liv! Jag kände av halsen när jag gick och lade mig men vaknade upp i ett miserabelt skick. Bihålorna var totalt igentäppta så jag var totalt uttorkad och läpparna var fulla av sprickor och febern låg på 39. Grett, så jävla inihelvetes kul. Och sen lite magsjuka och diaré på det, yes yes yes.

Precis såhär ville jag ju spendera min första helg i stan. Alla lådor och säckar står fortfarande i hallen och över hela lägenheten. Det är alltså kaos. Ett under att jag hittade min lilla medicinpåse.

Lördag kväll fick jag ett sms om en kvällpromenad av en speciell vän och jag ville såååå gärna men låg nerbäddad med dunkade huvudvärk. Jag orkade inte ens bli arg på mig själv men det är bara så jävla typiskt och det värsta var ändå att ringa till jobbet i måndags och sjukanmäla mig FÖRSTA dagen jag ska jobba på typ fyra månader! Tur att det iaf hörs på mig att jag är sjuk för annars hade det känts väldigt dumt.

I tisdags stod jag inte ut längre så jag ringde vårdcentralen. Fick komma in 40 min för sent och då hade min alvedon klingat av och illamåendet var på ingång. "Jaha och vad är det för fel på dig då" Ehh ja allt faktiskt. Jag förklarade och vi pratade i fem minuter sen puttade hon i stort sett ut mig i korridoren för jag skulle vänta på att göra ett halsprov.

Väntar 30min till då jag hör ett stressat THURESSON i korridoren. Jag går dit och sköterskan pratar med en annan läkare så hon pekar in mig till ett rum och precis när jag går in dit ser jag att hon räcker ut tungan bakom ryggen på honom. Men hallå!? Är det såhär man ska bli bemött. Räck ut tungan så mycket du vill men inte inför patienterna. När jag satt mig och dörren är stängd säger hon "Huaa jag gillar int han ja" Hon tar mitt halsprov på tre sekunder och har så bråttom att hon glömmer den där jävla spateln som dom trycker ner tungan med. "haha ojdå så det kan gå" Jag skrattade inte. Det var pinsamt dåligt gjort! Ny väntan för nu ska jag vänta på resultatet.

20 min senare kommer min läkare för dagen och ropar upp mitt namn. Testet såg bra ut så det enda jag kan råda dig är att köpa nässpray. Men finns det ingenting jag kan få för bihålorna? Det är väldigt jobbigt att sova när man inte kan andas. Nej tyvärr. Men febern då? Det är helt normalt att ha såpass hög feber i flera dagar. jaja

140 spänn fattigare men inhandlade iaf en nässpray som hjälpte föga.

Varför skulle mina bihålor vara tvungna att klistras ihop med karlssons klister?? Jag som hatar att snyta mig och nässprayen provade jag grinandes men det hjälpte ju inte! Jag skulle lika gärna ha stannat hemma.

FYFAN.

Elin var iaf snäll och handlade åt mig och Hanna erbjöd sig också att komma med nyponsoppa. Tacksnälla ni!

RSS 2.0