pänic

Gårdagskvällen bjöd på afterwork på G3. Hur trevligt som helst och lite tura blev vi alla. När vi skulle betala så hittade inte jag min plånbok som jag var helt säker på låg i väskan. Jag hade tagit ur visa-kortet när vi skulle beställa första bersen ur plånboken men sen måste jag ha tappat den eller helt enkelt glömt den på bardisken.

Så flera timmar senare när vi skulle betala för maten och drickat hittade jag den inte! Panik ångest panik. Tappa bort saker är bland det värsta jag vet. Så jag freakade ur lite och började svettas men gick till baren för att se om någon lämnat in den och den fanns där! Jag tror jag hade några hundringar i börsen och dom saknades men tjugan och körkortet var kvar och visa kortet hade jag som tur var i fickan. Ingen jackpot för den tjuven.

Min rädsla att tappa bort saker tror jag har att göra med att jag som liten gärna vandrade åt mitt eget håll vilket resulterade i att mina föräldrar fick skämmas för att dom hade "tappat bort" mig. Första gången var i Italien när jag var fyra år på stranden och jag sa till mamma och pappa att jag skulle gå och skölja av mina badtofflor. Jag gick inte ner till vattnet som dom trodde att jag skulle göra utan upp till duscharna dit man gick innan man gick hem från stranden för att skölja av sig.

Där satt jag i godan ro medans mina föräldrar och badvakterna sprang på stranden och letade mig.

Inte för att man kan jämföra att slarva bort saker mot att "tappa bort" sitt barn men dom säger ju att ju äldre man blir ju mer lika sin mamma eller pappa blir man och jag vet ju att min mamma fullkomligt hatar att inte ha koll på allt!



Mitt Andra Avenyn beroende sitter i och jag har lyckats rekrytera Veronica in i träsket så nu har vi inte "bara" våra karl bekymmer att analysera.

Om drygt två timmar ska jag och Hanna bege oss till Frösön och Elin på jobbet för en trivsam kväll.

Fridens

Jag är superkvinnan som inte klär i trikåer.

Jag hade väldigt svårt att sova inatt och jag låg och vred och vände på mig. Det var varmt, håret kittlade på ryggen och jag var konstigt nog pigg trots att morgonen började med att jag fick rusa upp i nattsärken och möta två karlar i blåställ som skulle besikta badrummet.

Jag hamnade i nån sorts dvala till slut men vaknar av åååååhhhhhhuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Har jag kommit i sömnen? Tänker efter men näe det var inte jag. Såklart är det röfejset som fått till det. HUR det gått till vill jag inte ens veta men hon kan inte ha alla papegojjor i buren. Jag blev stel som en pinne och gick till köket och hämtade nya och fräscha öronproppar. Tror jag hörde mer men vet inte om det kanske var mina egna hjärtslag.

Blää och kräk för att få höra sånna intima läten från ens grannar.

Jag tror jag skulle passa i ett litet hus på landet. Inte som mitt liv ser ut nu men i framtiden när jag vill ha det tyst och lungt omkring mig. Fåglar som parar sig kan jag leva med, det kanske till och med kan vara fridfullt. Men faan inte grannarna.


image141

Misären är över!!!!

Idag den 25 mars 2008 fick jag min första lön sedan oktober 2007. Jag fattar INTE hur jag har överlevt här hemma. I Israel gick det väl an eftersom jag inte gjorde av med mycket fast när det vankades icke kosher mat så spenderades för många scheqel men det var det värt alla gånger!

I Februari gjorde jag inte av med mer än 400 kr på mat under en hel månad. När jag skrev att jag åt nudlar och åter nudlar så menade jag det bokstavligen. Ett kg hårdbröd har också gjort sitt i börsen!

Nu är det bara en månad kvar till Forum och jag längtar så jag döööör!!!

Johannas kommentar igår "Jag känner mig som en kristen när du berättar" fick mig att återuppta tanken att hmm ja man kanske ta det lite lugnare framöver? Odjuret i mig kommer försöka kämpa sig ut igen men jag ska vara hård och ställa ultimatum. Det funkar har jag hört.


En annan dag.

Har jobbat 2,5 timme idag. Kändes fjuttigt men jag längtade till halv fyra då Johanna skulle komma och möta mig utanför jobbet. Hon bor ända ner i Karlskrona och kommer inte kunna komma hem många ggr den här terminen men vi fick några timmars välbehövd uppdatering med mackor och te. Jag som är så crazy har nu testat Black currant te istället för att endast inta pepparmintste och den sorten är helt okej.

Idag såg jag det och i lördags när jag och Hanna var och åt på Via Grande också. Vad är det med fjollnissarna som går runt i täckkläder och mössor med fula sport solglasögon i nån rolig färg på glaset utanpå mössan?! Istället för att ha bågarna innanför och bakom öronen så har jag sett framförallt tjejer som har så. INTE coolt.

Nu...andra avenyn.

Själv så kör jag på insektslooken.


Martinas Fest

image124
Födelsedagstjejen med paj.


Det började lite lungt.




Darlings!




Stekarbröderna




Ladies in the sofa




Micke kom förbi.


Försökte lära Mackan det här med sängkammarblick.


Jag var då INTE sen att tacka ja!




Sötnosar.

Det var de det! Snart bär det av till jobbet. Puss och hej.


Äre det här som kallas ångest?

Det är söndagmorgon och jag kan tammetusan inte sova! Det blev dock en ganska tidig kväll och jag somnade runt två snåret men vaknade kvart över fem och sen dess har jag varit vaken. TUR att jag inte börjar jobba förrens halv åtta ikväll säger jag bara.

Födelsedagsfesten hos Martina igår var väldigt lyckad med härliga människor. Bilder kommer under dagen om inte blogg.se jävlas med mig. Tar sån tid att lägga upp bilder och min dator vill gärna öppna 40 nya fönster så allt hänger sig.

Känner en smygande huvudvärk och jag borde sova men ska kolla på några avsnitt av Andra Avenyn. Mycket bra svensk serie enligt mig. Känner mer och mer att det skulle vara skönt att uppleva en söndag utan bakisångest igen. Herregud vad är det som händer med mig egentligen?

God morgon på er.

Mjukis

Jag är en riktig mjukisbrud med stort M. Jag skulle gå omkring med mjukisbrallor dygnet runt men håller mig till det hemma. Jag gråter till Oprah när hon ger bort mat till barnen i afrika eller nya hus och bilar till folk som verkligen behöver det. Jag älskar tjejfilmer som är riktigt förutsägbara. Jag tror på livslång kärlek trots att jag själv inte varit kär sen jag var 16-17 år. När min lillasyster tappade sin första tand grät jag för hon blev så glad och jag blev så glad med henne.

Jag är även en sucker för alla sorters "test" Vecko revyns extra häfte med roliga tester var det bästa som kunde hända. Vilken sorts kille passar dig? Så är du i sängen eller vilket yrke passar dig mm.

Fick ett mejl idag av Anna-Maria "ett roligt test" var ämnet och jag tänkte att ja vafaan. Så jag gjorde det och fick veta att min syn på kärlek för tillfället är Crash boom bang, kille nr 2:s inverkan på mitt liv var Now you´re gone. Dom grejerna stämde ju ganska bra.



Middagen hos chrille och martina var lovely! Tacos med morotskaka till efterätt och en lång kvällspromenad efter det. Kom hem runt halv nio och gjorde mig en kopp pepparmintste och intog soffan framför Greys.

Idag har varit en lugn dag. Var på apoteket och sen en promenad med BRA musik i öronen. Min ipod som mamma köpte i Amerikat är så jävla bra! Jag laddade den i Brasilien inför flygresan hem och jag lyssnar varje dag när jag går till jobbet och fortfarande finns det batteri kvar. Mycket bra köp!

Snart ska jag iväg till Ironiro för ett härligt nattpass.

Kram på er!

Hej där..

Jobbar delat pass idag så jag är ledig mellan 11-13.30. Ganska skönt måste jag säga och jag har hunnit bestämma middagsdejt med chrille och martina ikväll, ringt östersundsbostäder om min läckande kran som droppar dag som natt och en sväng på stan. Orkar aldrig gå efter kl fyra på dagarna och ALDRIG att jag går på  stan under böndernas dag dvs Lördag. Fyfaan vad vidrigt det är.

Nu är jag hemma och väntar på min köttbullspyttipanna lunch som puttrar på spisen. Måste försöka röja undan lite disk innan vaktmästaren kommer. Nästa vecka kommer dom och ska besikta badrummet så det blir ett jädra spring här framöver med karlar i blå dressar.



 


Det här är min absoluta favorit från förra året. Kan hålla med om att den blivit uttjatad men jag älskar den. Som om inte det vore nog så träffade vi en amerikansk tjej som pluggade i Kairo men var på besök i Tel aviv när jag och Hanna var i Israel. Vi delade rum på vandrarhemmet i Tel aviv och en kväll gick vi tre och en tjej från Canada och skulle äta pizza.

När vi sitter där på en uteservering kommer den här låten och jag säger som alla andra gånger att jag tycker den låten är så fin och då utbrister Carly (hon från usa) att hon känner Delilah!!! Helt sanslöst.

Carly berättade att Delilah hade träffat sångaren i plain white t´s och han hade blivit förälskad i henne men hon hade pojkvän och var inte direkt intresserad. Han gjorde allt för att få henne och sa en dag att jag har skrivit en låt till dig, vilket han inte hade men det var liksom sista försöket att få henne på fall. Och hon sa okej låt höra.

Så gick han hem och knåpade ihop denna låt på mindre än en dag till henne. Dom blev dock aldrig ihop.

Fint va? =)

Bör jag låsas in eller?

Okej lördagen innehöll mycket vitlök, tre svinsköna damer, alkohol och Melodifestivalen. Hanna, Martina och Malin droppade förbi vid sju tiden och vi inledde kvällen med en mindre nyttig middag med tillbehör. Hanna vek av till Ironiro för nattjobb och vi andra tog sikte mot MT.

Gick förbi Bishops och när vi stod där utanför tittade jag mot Stortorget och möttes av en växande camping! Det var husbilar och en och annan husvagn som hade slagit sig ner centralt och bra. Jag och Malin spinade in genom ett fönster och möttes av ett par killar med rosa dricka. Det visade sig att dom var från 018 och besökte vår stad för Enduro tävlingarna. Dom hängde iallafall med till Mark Twain och det var en riktigt rolig kväll.

Träffade min kusin Lotta som numera är singel och vart går man i stan om man vill ha ragg?! JO Mark Twain såklart haha. Det är som lösviktsgodis det där stället och om man anstränger sig kan man hitta en röd godis om man har turen på sin sida men då gäller det att vara jäkligt snabb för annars finns bara dom gula kvar.

Vid stängning var det Turk-kebaben som gällde och fann mig själv ännu en gång munhuggas med två stycken som jag väljer att kalla kvinno(hat) älskare om allt från Jesus till snö.



Snart har halva veckan gått igen och jag hoppas att tinten blir frisk tills på lördag då det vankas födelsedagsfääst med pompa och ståt.

Idag har jag varit på sälj och service utbildning på jobbet. Känns som att vi inte gör annat än traglar på om samma jävla skit dagarna i ända. Vi fick dessutom spela in oss själva när vi pratade med riktiga kunder och sen lyssna och bedömma samt sätta betyg på oss själva. Och ja det var ju väldigt spännande.

Jag längtar något så otroligt mycket till Vår forum!! Jag saknar mina tjejer så mycket och det ska bli skönt att få spendera hela tre dagar med dom. Kan inte komma på något annat som skulle göra min födelsedag bättre.


På bild fyra kan ni se att Mickans B&B nu har öppnat efter några månaders restaurering. Välkomna.












Middag för två?

Näe jag föredrar middag för tre med två av mina hjärtan. Melodifestivalen och sen vette gudarna.

image37

♥♥♥
Trevlig kväll.

Sockertopp

Blodsockret jobbar frenetiskt efter en cola och en halv påse lösviktsgodis. Som är ett måste om man ska överleva en fredag natt på mitt jobb. Gick redan kl nio hemifrån så jag skulle hinna på Hemköp. Det är alltid asmycket folk på fredagar, småglin som köper folköl mm.

Hörde en rolig grej när jag var på väg till kassan. Tre tjejer ca 14-15år går mot chips hyllan när den ena utbrister- Asså popcorn är asnyttigt..VAA?? säger dom andra i kör....blir tysta och funderar ett slag och sen säger en av dom men asså, inte nyttigare än grönsaker va? Nej lilla vän om det vore så väl.

Läste precis igenom mitt förra inlägg och jag kan hålla med om att det lät lite drastiskt att gå från speciell vän till megatönt pga ett KRAMIS (kan fortfarande inte släppa det) men det är mycket mer än så.


SÅ kramis på er muhaha

Kramis?!

Allvarligt talat killar, vem faan skriver ett sms och avslutar det hela med KRAMIS. Mina mer trogna läsare vet ju att jag har nämnt en speciell vän (som brukade komma hem till mig och dricka svartvinbäsrssaft, köpa med sig kinamat för han trodde att jag kanske var hungrig och titta på Dirty Dancing) Ja han ja tänker ni nu hoppas jag.

Vi har inte hörts på ganska länge och jag trånar numera inte efter karlar utan låter dom tråna efter mig istället. Det är bättre för självförtroendet förstår ni. Iallafall så får jag ett sms nu- Hej! Det var ett tag sen..jo det kan man ju säga att det var...blabla hur mår du bla bla..Kramis! Han har skrivit det förut och det har irriterat mig litegrann men jag försökte tycka att det var sött men det är det INTE. Så jag tänker enbart svara på sms:et för jag har stört bra sifferminne (jobbskada) och vet att han fyller år idag. En 27 årig karl som skriver Kramis..herregud kramis på dig själv, tönt!

Nu när vi ändå pratar töntar så kan jag ju nämna röfejsets vanor som stör mig enormt. Jag har dom senaste veckorna bara jobbat kvällar vilket betyder att jag inte börjar före 12 på dagarna. MEN han har ett såkallat Svenssonjobb och börjar sex sju på mornarna vilket betyder att han måste ställa sin mobil som han lägger på SITT  golv, alltså MITT tak. Han snoozar säkert i minst 20-25 min varje morgon och gissa vem som vaknar var femte minut av att mitt tak vibrerar av hans jävla mobil.

Jag får mord i sinnet när jag tänker på honom och det kan inte vara normalt så jag håller tyst och smider mina planer i ensamhet istället.


Snart ska det iväg och jobbas natt på placet Ironiro.

uppläxning

Den här dagen startade som vilken annan dag som helst men visade sig bli en aning kaotisk. Jag måste sluta att vara så jävla snäll jämt. Kan man få vara trevlig utan att det ska missuppfattas som något annat kanske?! Kan man få skratta och vara glad utan att det betyder att man flirtar hej vilt?

Det är bara för att jag är singel som det missuppfattas. Hade jag varit tillsammans med någon hade jag bara varit trevlig men nu eftersom jag inte har någon pojkvän så kallas det att flirta. Jag blir fan så arg på sånt där och jag hatar att man som singel blir sedd som desperat. Jag har själv valt att leva som jag gör och jag skulle inte vilja byta bort den frihet jag har MEN JAG ÄR INTE DESPERAT.

Ett ex. I somras när jag och jag tror det var Emma skulle gå hem till mig efter krogen träffade jag på en gammal barndomskompis från Brunflo. Vi surrade lite och jag frågade han ville följa med på efterfest och då tittar han på mig och säger -Men jag vill inte ligga med dig. Jag blev totalt mållös och fick inte fram ett ljud på flera minuter kändes det som. Jag svarade något i stil med att han inte var riktigt klok. Men han trodde på allvar att jag använde efterfesten som nån jävla raggningsreplik på honom som jag känt sedan lågstadiet..JUUUUP

Vi har pratat om det i efterhand och han har bett om ursäkt men bekräftade min teori.

Och sen en annan grej som jag inte fattar riktigt. Vi tjejer är ju väldigt noga med att se men inte röra. Vet man om att en tjejkompis har haft det ihop det med någon så håller man fingrarna borta annars är man en polare fattigare men killar enligt min erfarenhet satsar mer på återanvändandet av deras kompisars gamla flickvänner och ragg.

Det kanske blev en aningens kryptiskt inlägg men efter idag vet jag helt enkelt inte vad jag ska tro längre.

Ungar i nyllet?

Igår var det en helt underbar kväll på Eniro och nu är jag faktiskt inte ironisk. Det var lugnt och skönt för en gångs skull. Många galningar har man talat med under åren, idioter och psykopater. Men så emellanåt glimmar det till och man får in en rolig kund, som igår.

K: Tjena Mikaela, du asså jag måste fråga dig en sak (och det här säger han med bruten svenska, om du tänker dig Mohammed på pizzerian runt hörnet)
J: Jaha okej, är såklart beredd på det värsta för sjuka frågor man ju fått. Vad kan det vara då? frågar jag
K: Asså brukar du kolla på tecknat.
J: Ja när jag var liten.....
K: Okej asså vad heter den där fågeln som har ungar i nyllet?
J: Jag upprepar, fågeln som har ungar i nyllet? Och tittar på Annica som börjar skratta.
K: Ja men du vet...asså jag kommer inte på det men jag har det på tungan spetsen va.
J: Jaha menar du Storken?
K: JAA tack då vet jag, hejdå.

Haha det gjorde hela min kväll. Så jävla roligt!

Grattis till Anneli och Emma på deras födelsedag idag.

PUSS


image119

Make some löve to the music

Imorse vaknade jag till MTV och Top Ten At Ten. Gamla goa ballader som man har ett eller fler hångelminnen till. Just nu strömmar det Eros Ramazotti ur mina högtalare och det må va lite kärringvarning på det men jag tar det för han har gjort grymt sköna låtar.

Efter mitt morgonte som mer eller midre har blivit en ritual. Jag lämnar numera inte lägenheten utan en kopp pepparmints te så tog jag och martina en promenad till Lugnvik fram och tillbaka. Väldigt uppfriskande om det inte hade varit för regnet som pissade ner. Det blev som vanligt en underhållande promenad med skvaller och skratt. Vad skulle man göra utan tjejkompisar?

Imorron fyller två av mina favorittjejor 24år. Och min födelsedag är inte långt borta nu. Jag fattar inte att JAG ska fylla 24 år! Tur är det i allafall att när den dagen kommer är vi i Vemdalen på Forum så åldersångesten får vänta till söndagen tillsammans med tre-dagars-supande-ångesten. Härliga demoner man kommer ha den natten.

Nu bär det av till jöbbe, hejs!

Lördag

Kvällen igår var väldigt rolig. Halv åtta stod det fyra heta Brunflobrudar utanför min dörr och Festen var ett faktum.

                                                                                                   ♥







Klockan sju imorse ringde väckarn ,kändes som ett skämt fast mer som ett hån. Men jag tog mig upp och knallade på jobbet i vanlig ordning. Köpte en cola i automaten och gick och satte mig med Annica. Finns det något godare är en hederlig kall Coca-Cola dagen efter? Den ska vara så kall att när man tagit dom första två underbara klunkarna hickar man liksom till. Då vet man att det var precis vad man behövde.

Det gick bra trots att jag lät som en nerrökt 60 årig kjerring dom första samtalen.



Elin på jobbet kom på den utmärkta ideén om en bloggmiddag med vin och grejer. Väldigt trevligt tycker jag och tackade såklart ja!

NU, sängen herrå  ♥

In i dimman

Vi hörs imorrn...


image108

Omänskligt trött

Somnade runt halv tre igår natt, klockan ringde 05.10 och som den förinställda människa som jag är vaknade jag en minut innan klockan ringde.

Det råder snöstorm ute! Jag hade motvind hela vägen till jobbet och när jag kom fram och såg mig själv i hisspegeln blev jag nästan rädd. Jag hatar att börja tidigt på morgonen trots att det självförvållat, det förstör hela min kväll kvällen innan pga eniroångest. Men igår var det mest städångest.

Mötte två poliser vid Shell och jag  kände av deras blickar att bedöma att dom trodde att jag hade varit ute på rackartyg och nu gick The Walk Of Shame hemåt. Men icke så nicke!

Rikspucko efter rikspucko börjar nu knoppa av en efter en. Jag fattar inte varför folk sitter uppe klockan sju och kommer på att dom ska ringa efter sin bortgifta syster i Turkiet eller en ungdomskärlek sedan aupair tiden på 80-talet. Perversa gubbar som ska ha heta linjen och jag snällt läser vilka nummer som finns och när jag kommer till "och så finns det heta linjen gay" och dom skriker på bredaste norrländska MEN JAG ÄR INTE BÖG,koppla till lovepower!

Återkommer nog under dagen.

Och jag som brukar klaga på martina...

Ja jag har inte haft någon bloggmotivation den här veckan. Det brukar betyda att jag haft en tråkig vecka men det har jag inte, tvärtom! Jag har haft medlyssning på jobbet och blev godkänd fast det var bara en låtsas medlyssning så jag ska få äran att genomlida en till inom en snar framtid. Alltid välkommet.

Kammade hem en fullpott på Yrkestestet som jag hörde ett nytt stjärnskott på jobbet beskriva som sviiiiiiinklurigt. Okej och du har så många hjärnceller?

Har jobbat tillsammans med Hanna och Annica i stort sett hela veckan vilket inte alltid inte är så bra för vi gör nämligen ALLT utom att just jobba. Intar stora mängder lösviktsgodis, lär varandra fula ord på olika språk, dricker varm choklad (pepparmint te för min del) läser bloggar och skvallrar. Tillgängligheten blir dock lidande så ett samtal från stickan är väntat.

Idag har jag varit ledig så jag och Hanna lunchade på tehuset där Frösö innebandylag alltid sitter bänkade vid samma bord. Så många räkmackor som dom trycker varje vecka är det fan ett under att dom ens orkar springa. Ännu en fördel att vara man antar jag.

Jag hittade en outfit tills imorron samt en nya mascara och ett par strumpbyxor.

Har mått lite halvklent idag så efter stadsturen gick jag hem och vilade. Somnade med röfejsets jävla dunkadunka vibrerande. Vaknade av röfejsets jävla dunkadunka vibrerande och har spenderat hela kvällen med föfejsets jävla dunkadunka musik. HATA


Men imorron är det jag som ska dunkadunka igång en rejäl förfäääst med ett stycke läckra Brunflobitches.

Hejdå

Hahaha jag dööör


bikta.nu

Igår fyllde jag en vattenballong med bensin och la den under veden i brasan hemma. När pappa sedan skulle tända slog det upp en jättestor låga och vi bor på hotell nu för dom är tvungna att byta ut 2 väggar :(


Jag sniffar på tjejers stringtrosor när de hänger i torkskåpen nere i tvättstugan. Jag är så rädd när jag gör det men har en sjuk böjelse för det, haha!


Jag var visserligen sju år men borde väl iaf förstått att man inte gör sådant.. Hon fick en stekpanna i huvudet.. Kan inte låta bli att asgarva varje gång jag tänker på det xD fyfan va ungjäveln gol! ..Gav mig även på min granne som då var min "bästis", en såndär bästis man hatar men ändå alltid är med.. Vi tävlade om allt och en dag drämde jag en stor bräda i huvudet på henne.. När hon svimmade trodde jag hon va död ändå skrattade jag så mycket att jag inte kunde stå upprätt ^^ Härliga minnen från barndomen

Besök den sidan haha bikta.nu

Björn Gustafsson


Söndagsnöje

Gårdagen var mycket trevlig. Fastnade framför en chicmovie med Chad Michael Murray och Hillary Duff. Så cheesy men jag kunde inte slita mig så klockan åtta fick jag springa två gator upp till Elin och bänka mig framför Melodifestivalen.

Vi åt pasta med fläskfilé och kantarellsås mmm.

Helt klart så gick dom bästa låtarna vidare enligt mig. Linda Bengtzing tål jag inte efter hela Magnus Hedman skandalen. Hur kan man förnedra sig själv så? Linda Bengtzing och Magnus Hedman träffas i smyg - Dom är bara vänner säger en nära vän. Okej då han är ju inte ful direkt men han har ju ett bagage som heter duga och en snygg fruga till råga på det. Magnus tillbaka med Magdalena, Linda i tårar. Försök förnedra dig själv ännu mer kvinna!.

Jaja men sjunga kan hon och hon var värd att gå vidare. Charlotte Perrelli är en diva men hon vet vad hon gör och gör det bra.

Efter Melodifestivalen var jag ju såklart tvungen att förhöra Elin om hennes dag i skidbacken med exet och hans nya tjej. Vi skrattade mest  och jag kunde inte låta bli att tänka på om jag skulle gå på "dejt" med mitt ex och hans puma. En papegojfarm kanske? Fast jag skulle nog mer propsa på mitt eget makeover program -Så går du från filtkepsmorsa till hetast i byn. Muhaha jag kunde inte låta bli.

Idag tog vi en rajd genom Östersunds lågprisbutiker och inhandlade diverse prylar till hemmet.

Nu väntar en härlig söndagkväll i soffan..herrrå


=)

Jobbat tre timmar idag. Tog på mig extra för att jag är så jävla duktig, eller inte men det klirrar ju till lite i kassan iallafall. Många bäckar små som man brukar säga. Har ju fortfarande inte fått någon lön sen jag kom hem från  Israel och det var i december..mm sug på den ni!

Ikväll är de Melodifestivalen eller "dödens grupp" som det så fint kallas itidningarna och den ska jag se hos Elin med lite käk och vin. Elin är i skrivande stund och åker skidor med sitt ex och hans nya tjej?! Helt vridet och hon behöver nog en flarra vin efter den prestationen.

Ska försöka göra nånting vettigt här hemma nu innan kvälla.

Lite bilder från kibbutzen.

                             


                                                


                                                         
                                                                                       

                                                                           
                                                                                       


RSS 2.0