Tack och lov att man är svenne

Nu har 15 pers blivit uppsagda, mest polacker och en svensk. Det här företaget har visat sig vara ganska lurigt ändå. Skalen som vi paketerar läggs vissa i frysen och dom som inte säljs innan utgångsdatumet plastar vi om innan dom går ut till kund. I förrgår plastade vi om skal från förra året.

Dom 15 pers som blev uppsagda skulle ju vara 30 men då har dom tänkt så att om dom säger upp en person som kom hit som par så tror dom att den andra personen också åker hem och på så vis behöver dom inte sparka flera. Kanske vettigt men just nu sitter vi säkert iallafall. Man känner sig lite egoistisk när polackerna som är här för att jobba ihop pengar för att kunna leva ett drägligare liv blir uppsagda och vi svenskar är här för att jobba i några månader och sen dra på en thailandsresa. Jag känner mig extremt lyckligt lottad att jag kommer där jag kommer ifrån.

Första festen i lördags och jag säger bara HEY BABERIBA! Vi satt först hemma hos oss och sen knatade vi bort till Jektvik där dom andra tjejerna bor. Malin (som bor med oss) blev aspackad och ramlade och slog upp hela knät och byxan på vägen dit. Jag och Linda hamnade i köket och målade naglarna chockrosa på några polacker som tyckte det var lite skämmigt men kul. Linda börja shotta vodka direkt ur flaskan men jag var vid mina sinnens fulla bruk och lät bli. Regis som är en jättekarl på 2.10 från Lithauen blev kär i Linda och ville ingå polygami med henne. Hon tackade nej. Jag fick efter mig någon polack som inte ville sluta pussa mig på handen och jag vet inte varför men han var lite påstridig.

Nu till det smaskiga. Malin och Amanda bor med oss och kom hit tillsammans. Det finns även tre killar från Göteborg här som är omåttligt eftertraktade av oss 20 tjejer pga att det bara är polacker här. Dom har det ganska bra helt enkelt.

Max är den sockersöta av dom och Tom den lite med manliga med skägg. Malin började hångla med Tom ute i hallen men jag missar hela showen sittandes i köket med en galning som inte kunde låta bli mina händer och en shottande Linda. Sedan får jag en knuff i armen och i hörnet i köket står Malin och hånglar upp Max..hmm vänta nu. Kändes som att jag blev ivägslungad 10 år tillbaka till en högstadiehemmafest när folk "strulade" med varandra.

Hånglet gick vilt till och jag och Linda glodde och fnissade. Dom hånglar vidare ut i hallen. Efter fem minuter kommer Max och sätter sig hos oss. Då kommer Amanda och vill sitta i Max knä för någon tog hennes stol. Javisst säger han och sen hånglar dom med varandra! Jag fattar ingenting och nästan skäms över vad som händer. Tom gick hem för han blev sur att Max tog hans ligg och Malin lipade för att hennes polare Amanda snodde Max från henne. Ett jävla jidder och det slutade med att Max och Amanda hade sex på toaletten. Den enda toaletten i hela huset med ca 30 pers.

Jag gick tog cykeln hem ensam för dom som undrar och fick bryta mig in i huset.

Dåliga nyheter

Hitramat ska varsla 30 pers som just nu jobbar på fabriken. Det är tydligen en dåligt krabbår och det är ett överflöd på arbetare. Vi började ju ganska nyss så risken att nån av oss ryker är stor. Jag känner på mig att det kommer bli jag!

Vad göra?! Jag kan ju inte åka hem och bli sambo med min pappa i min lilla etta. Nu har jag tagit det här steget och "flyttat" till Norge så jag ska stanna. Blir det inte på den här fabriken blir det på en annan.

Vilken jädra otur bara och jag är le nu!

Jag är en kines som jobbar i fabrik

Jag fortsätter ha runt 15-20 läsare och jag vill ju såklart underhålla er.

Vi jobbar mest, såklart och det är slitsamt. Vi står upp konstant i ca 10 timmar om dagen och rensar.

Det är bara polacker här. Massa par, syskonskaror och hela familjer. Många har varit här flera år och andra är nya. Det är tre svenska killar här från Göteborg. Hur fina som helst och supertrevliga.

Vi har också fått höra att här ligger alla med alla. Varken norrbaggarna eller polackerna är brydda att vara otrogna men det är inget för mig. Jag har dock ett span men jag låter det vara osagt vilken nationalitet han har. Jag står bakom honom när vi jobbar och idag kliade vi oss samtidigt på samma ställe. Så mycket action har jag.

I helgen blir nog det första festen för oss av, hos polackerna. Kan bli helt galet för dom super som galningar. Lägger upp bilder på fejjan efter det.

RSS 2.0