Ett två tre

Igår kväll tog jag och knåpade ihop en annons som jag lade in på blocket.se. Trodde helt ärligt att jag skulle bli nerbombad med mail men hittills jag fått ETT enda från en stackars kille från Bräcke!

Jag läste igenom annonsen nu ikväll och jag kanske lät lite väl hård. Men han vågade ju iallafall skicka iväg ett mail trots att jag skrev i annonsen att jag vill ha en tjej. Får se om jag får några fler svar annars ringer jag den killen imorron eftersom han nu var "först till kvarn"

För bara ett år sedan hade jag aldrig tänkt tanken på att hyra ut min lägenhet med MINA möbler och MINA saker till någon helt främmande människa, men nu bryr jag mig knappt. Det är trots allt bara saker och det finns så mycket viktigare grejer som jag känner att jag måste göra och uppleva innan det är för sent. Min åldersnojja spökar igen. Visst det är lite jobbigt när man har lägenhet och jobb att bestämma sig för att nä nu drar jag härifrån för det är så mycket som måste fixas och donas, men jag vill tro att det är värt det!

Imorron kväll ska jag på 30 års kalas på Lime. Jag kommer förmodligen inte känna någon utöver Malin som fyller år men det ska bli jättekul ändå. Snart börjar man ju själv närma sig 25 ajaj. När jag var 15 år var jag helt säker på att när jag var 23 år skulle jag redan ha barn och det finns ju inte ens på världskartan. Nu tänker jag att ja kanske när jag är 27 förutsatt att jag träffat någon som jag vill ha barn med. Men när jag är 27 tänker jag säkert att ja men 30 då blir det perfekt haha. Jag kanske blir den eviga singeln som istället för en stor och stark karlslok att värma mig på kvällarna köper en värmehandduk som jag kan kura upp mig med i soffan. Bullar upp med kuddar i sängen så det ska kännas som att man håller om någon. Inte alls en omöjligtet om jag får välja.

När jag fyller 25 skulle jag vilja ha ett STORT 100 års kalas med mina bästa vänner och det skulle garanterat bli röj och årets bästa fääääst!

Take care kompisar.

Snart

Så fer ma =)

image69

Djungeltrumman

Efter flera timmars röjande i förrådet hemma hos mamma blev jag två tjocksockar och ett par riktigt fina skinnhandskar rikare. Vi gick i genom momma-guns alla saker och det var där jag fyndade.

Matilda var på gympaträning och när hon kom hem och mamma fortfarande var på möte bastade vi och gjorde hårinpackningar. När det gäller bastandet så märks det att jag har finn-blod i mig för det är bland det skönaste jag vet! Det bästa är ändå att basta i stugan där vi har en riktig vedeldad bastu och på sommaren brukar momma gå till skogs och plocka björkkvistar som vi binder ihop till kvastar. Blöter dom, lägger dom på dom heta stenarna och daskar varandra på ryggen när dom är alldeles heta. Och på vintern, springa ut i snön och rulla sig och in igen fort som tusan.

Första gången jag bastade var jag inte mer än ett par månader. Momma övertalade mamma och pappa att "det ska börjas i tid" och tog med mig till stugan i Trångsviken och det fick bli min bastu-debut!

Idag var jag och Veronica på fiket i Brunflo. Tina gjorde oss sällskap och delade med sig glädjande skvaller som jag fortfarande inte kan sluta tänka på! HAHA jag är verkligen så skadeglad så det är nästan inte nådigt. Hur som helst så går inte alltid "djungeltrumman" igång med tråkigheter.

När vi åkte upp på fiket så såg jag och Veronica en ganska het kille (det vimmlar inte direkt av dom i brunflo) med en pitbull som kom och gick. När jag skulle ta bussen till stan igen så kommer han och sätter sig bredvid mig på bänken. Frågar om jag vet när bussen går och sen slår han helt plötsligt till sin hund! Jag har ingen aning om varför för den bara satt där och gjorde inte en fluga förnär. Jag blev helt förskräckt och det gjorde ont i hjärtat av att se någon behandla sin hund sådär. Jag svarade på frågan när bussen gick, tog mig en lång titt på honom och han va fan inte ett dugg snygg längre.

Min fd svärmor ringde igår och frågade när det var dags för avresa. Hon var orolig att det var den här veckan men sån tur har jag ju inte. 2,5 vecka kvar och jag lovade att höra av mig så att vi skulle hinna ses en sista gång innan jag åker. Jag är jätteglad att dom fortfarande vill ha kontakt med mig trots att dom nu har fått en ny "svärdotter" och jag har definitivt gått vidare med mitt liv också, dock inte med samma brådska att gänga mig igen.


Nu ska jag "facebooka" lite och sen kolla på Brian, Hare det bäst!

Ändå

en bra dag har jag haft hittills idag. Det suger rostig att börja jobba så tidigt som halv sex men ack så skönt när man får gå hem halv ett =) Men fan vad kallt det var imorse. Tog på mig båda vantar och min nya mössa och det är fortfarande bara augusti!

Det ringde in en karl vid halv åtta som började med att säga..Hej Mikaela, har du en bra morgon? Ja absolut det har jag..bra! det var skönt å höra. Efter han hade fått sitt nummer så lägger han inte på utan jag hör honom i bakgrunden pratandes med sin kompis...Ja Mikaela...hmmmm så börjar han sjunga..Det var en gång en tjej som hette Mikaela och hon var så söööööt så söööööt, hon hade två flätor i sitt låååååånga hår och hon är min lilla tjej tjej tjej..haha rolig kille. Kanske lite halv pervo men vadå jag skrattade ju. 

Köpte med mig lunch hem från hemköp när jag gick från jobbet. Panerad fisk med potatis och remouladsås så nu är jag svinmätt!  

Nu ska jag kolla på friidrott och gå igenom min vanliga bloggrunda innan Veronica kommer till stan. Vi ska gå på stan och sen åka till Brunflo.

Igår tog annica mc-kortet!! Jag är så stolt!

Tjejer är bäst!

There are no goodbyes

Har äntligen röjt upp lite här hemma. Jag har aldrig varit så slarvig som jag av nån anledning blivit det senaste året. När jag kom hem från jobbet förut och inte hade något att göra så plockade jag, diskade och småstädade hela tiden. Men efter att jag skaffade internet sitter jag bara framför datorn och ugglar istället för att göra något vettigt.

Jag är långt ifrån färdig för nu har jag bestämt mig för att städa ut garderoben och slänga sånt jag inte använder. Jag har kvar gamla trosor som jag bara inte vill göra mig av med..varför? Ja fråga mig inte. Linnen och tröjor som jag inte kunnat haft på flera år ska väck en gång för alla! Det blir en kamp mot min separationsångest men jag ska klara det!!!

Imorron ska jag hem till Brunflo för ännu mer städning. Mamma har börjat röja upp i förrådet eftersom huset ev ska säljas inom en snar framtid. Måste ta reda på gamla skolböcker och sån skit.

GUUUUUUUUD vad jag vill åka härifrån nu. Jag är le på folk, allt snack och allt annat också.


Imorron ringer klockan 04:30. Livet ä braa underbart ibland.

En.

heldag med mamma i Åre blev det idag. Hittade inte mer än ett pannband och en mösse på Peak men hittade desto mer på stadium där det var rea. Köpte Everest ryggsäcken som jag varit sugen på och som jag ska ha när jag åker till Israel, 30% och även pack-påsar i olika färger som är väldigt praktiskt när man packar i ryggsäck. Att leta efter nånting i en ryggsäck är för mig helt omöjligt! Det är svart som natta när man tittar ner i den och det man letar efter ligger  ALLTID längst ner. Så därför, alla strumpor i den blå påsen så man vet vart man ska leta efter strumpor osv.

Vi bevittnade en väldigt otäck olycka när vi precis passerat Mattmar med en brinnande bil och barnstolar utslungade ur bilen men jag läste nu på op.se att alla i bilen, en mamma och hennes tre barn hade klarat sig.

Tjejmiddag blev det ikväll med dom bästa tjejerna som finns! Hejdå blev det för mig och Anneli men även för mig och Kattis som jag inte heller kommer träffa förrens till jul. Jag kommer sakna dom alla fyra extremt mycket. Inget Forum i Vemdalen blir det för mig heller den här hösten. Känns på nått sätt ganska skönt. Det har varit en ganska omtumlande sommar på alla olika sätt och hösten får mig alltid att bli påmind om svunna tider som jag av hela mitt hjärta vill behålla men samtidigt förkasta och spotta på. Det är så svårt när man bor här att glömma när det enda jag vill är att komma över, förlåta och gå vidare. Ibland önskar jag att jag bara kunde radera skiten.

Efter middagen och några bers hos A-M gick jag upp till Martina, Hanna och Malin och när dom gick på krogen gick jag hem. Laddar inför imorron och inbillar mig att jag ska "spara pengar" genom att inte gå på krogen...jaja

Nu ska jag lägga mig i sängen med datorn på magen och kolla på Butterfly effect 2 och eventuellt dricka ett glas svartvinbärssaft och se om det gör susen.

Herååå

hej

Kom precis hem efter en tur hos min nya barnmorska i Lugnvik. Hon hette Katarina och var jättesnäll. Hon frågade massa saker om mina föräldrar och om det förekom benskörhet, bröstcancer, hjärtinfarkter, blodproppar i min släkt. Fick iallfall mina vanliga p-piller och sen var det dags för cellprovet. Ingen trevlig historia för den lilla kissimurran kan jag konstatera. När jag låg där med benen i vädret och hon skulle sätta igång så fick jag sendrag i höften! Jag får alltid sendrag i den högra höften när jag har den i ett visst läge så jag koncentrerade mig mest på den medans hon gjorde sin grej. Sagt och gjort så var det klartt.

Mammas jobbarkompis dotter ville inte heller hyra min lägenhet så nu är det en annons på blocket som gäller inom en snar framtid. Bara tre veckor kvar till avresa..iiiiiiii vad spännande!

Imorron ska jag och mammsen på Peak-rea i Åre. Jag har egentligen inte ett endaste korvöre att spendera men Åre är ju alltid trevligt. Och sen en tjejmiddag med Anneli, Annica, Kattis och Anna-Maria på kvällen. Ett hejdå för mig och Anneli som inte kommer ses förrens till jul igen.

Nu ska jag vila lite och inta ett par glas kall svartvinbärssaft för en gångs skull.

Filmkväll med T lite senare. Han ville inte dra på sig en förkylning till men kunde tänka sig att hänga med mig ändå, trevlig prick dedänne =) 

nnnnnnn

Idag hade kunnat blivit en repris från gårdagen men idag tog jag mig i kragen trots feber och halsont. Dagen började med en hårdbröd macka som det var sååå skönt att svälja när det riktigt rev i halsen, sköljde ner med nått groggvirke som någon glömt sen i lördags och även det rev plågsamt men skönt ner. När jag var yngre och hade tandställning så efter jag varit hos tandläkaren och fått den spänd så det riktigt värkte och man kunde känna hur tänderna vandrade till sina platser brukade jag äta en hårdbröd macka bara för att plåga mig själv men på ett stört sätt var det ganska skönt.

Disken sen i lördags väntade med massa kladd och tuggummin överallt....när det var gjort tog jag och gjorde potäter, köttbullar med brunsås och lingonsylt! Sakta men säkert betas frysen av. Sedan letade jag fram mitt vaccinkort och ringde Hanna. Efter ca 1 timme hade vi bara konstaterat att vi är lika lata båda två. Jag behöver någon som säger åt mig att agera när det gäller att ta tag i saker och precis så funkar Hanna också. Så därför är vi nu ute i absolut sista sekund med både vaccinering och friskhetsintyget som för övrig kostar 1000 jävla spänn att fixa!! Är det möjligt..Ja tusen spänn tar dom för att fylla i ett papper och ta ett blodtryck. Jag hade kunnat gissa på kanske 150-200 kr men icke!

Febern har lagt sig lite. Har svettats nu konstant i 2,5 dygn och det skulle förvåna mig om det inte börjar växa svamp under mina bröst snart.

Tänkte ta en prommis men ingen hade tid att gå med mig så jag satte mig på ballen istället och lapade lite sol. Tog och lagade lite middag. Hemgjord pizza fast utan färska tomater, men jag överlevde =) Det var inte igår mina vänner som JAG lagade två mål mat på en dag. Oftast när jag lagar mat en gång på en dag är jag så stolt och impad över vad jag åstadkommit att det dröjer flera dagar till nästa tillfälle.   

Anneli har skrivit ett väldigt roligt inlägg om våra gamla partytider som jag ännu en gång ska läsa och skratta mig till sömns..Vill ni ockå hitta dit så föreslår jag länken Annelis på min högra sida lite längre ner under länkar.


Näe vad säger du erika, en kopp saft kanske?

dessa jävla rubriker

Sjukdag nr 2. Kände i söndagsmorse att jag hade lite ont i halsen och hela kroppen värkte men det slog till när jag kom till jobbet i måndags. Höll ut hela kvällen men frös som en tok och jag tyckte allmänt synd om mig själv. Gick hem och tog ett långt hett bad och tyckte ännu mer synd om mig själv.

Låg där i mer än en timme och var nästan skrynkligare än min gammelmomma i Finland när jag klev upp. Liggandes i badet kom jag att begrunda mitt liv och vad egentligen jag vill att mitt liv ska gå ut på. Jag är inte den som vill avla fram 7 ungar och tycker då att mitt liv är fulländat. Jag är inte heller en vilsen själ som bara flummar runt och inte vet nånting. Lite vilsen är jag ju förstås men hur kan det vara så att jag vet vad jag INTE vill ha och vad jag INTE vill göra men jag vet inte vad jag VILL ha eller göra. Detta gör mig ganska konfunderad men jag antar att det visar sig med tiden vad just jag är ämnad till. Det jag vet nu är att jag helt och hållet har mig själv att skylla för halsflussen som tagit över mina redan sargade halsmandlar. Så går det när man blir för kärleksfull och ska byta slemm med allt och alla!

Såg precis ett avsnitt av Glamour (ja johanna jag vet att jag är patetisk som tittar =) men nu har iallafalla Bridget som är Brookes dotter insett att hennes mamma som är en vidrig och jävlig kvinna är ute efter hennes fästman. Hon skällde ut dom idioterna efter noter och jag hoppas hon rusar till Dante (den superheta toyboyen) för lite otukt. Bästa sättet att komma över någon är att...hmm ja ni vet. 

Lukter och låtar är ting som får mig att längta tillbaka till "gamla tider" Hörde häromdagen Ceasars Palace- Over before it started. Tänk er...jag och anneli på Gotland, 18år (jag typ 8 kg smalare) afterbeach på snäck och livet hade bara börjat. Och lukter, när jag tänker på Thailand så infinner sig en enorm lyckokänsla. Jag kommer aldrig glömma när jag och Emma och våra grannar Mike och Franco från Schweiz skulle åka till Lamai Beach på deras "ladybikes" Jag åkte med Mike och både dit och hem och jag vet egentligen vad som var så speciellt men när jag satt där bakom honom och höll armarna runt Mike och fort gick det, vinden i mitt hår, värmen och fukten i luften. Vi gääsade förbi Emma och Franco och jag räckte ut tungan till Emma och hon hyttade med näven åt mig för att jag var så töntig och i det ögonblicket kände jag en så total lyckokänsla som jag aldrig innan hade känt och inte efter det heller. Förmodligen en kombination att jag var på mitt livs drömresa med mina bästa vän och att jag var grymt tänd på Mike och fick slå mig själv på fingrarna ett antal gånger för att inte göra något dumt haha

Ja det var härliga tider det.

Nu ska jag värma mig lite hemgjord svartvinbärssaft till min onda hals..ajaj 

sånt man bör

Det sket sig med min lediga helg. Skulle egentligen jobba nästa lördag men bytte så att jag jobbade igår istället.
 
I fredags kom Hanna hit och vi drack vin och åt pizza..väldigt lyxigt! Kollade på The Holiday och Jude Law som är den sexigaste karl som går på denna jord! Heeeeeet!

Min bonde till granne festade till det som vanligt men nu har han investerat i ett TRUMSET som han och hans neandertalare till polare satt och klinkade på. Två eller tre slag kunde dom slå i takt sedan började det om igen..och igen...och igen.

Försökte sova men kunde ändå höra dom. Ilskan ångade ur mina öron så jag bankade tillbaka och då blev det tyst. Var groteskt jävla trött när klockan ringde men det vara bara att pallra sig iväg.

Igår blev det fääääst hemma hos mig och sen Marité. Träffade min Snygg-Kusin Robin som fyllde mig med både en och fyra drinkar och sen blev det lite dimmigt. Han fyllde dock min vapendragare Anneli med nånting heeeelt annat haha 

Idag har jag varit i brunflo hos momma på söndagsmiddag. Peran med fläskfilé gryta och tomater..i like! Slumrade en stund i soffan och sen skjutsade pappa hem mig. Nu blir det ännu mer slaggande i soffan och sen sängen.

Byebye

Today

har jag bara jobbat 3,5 timme, lagomt länge tycker jag. Jag och Annica tog en prommis till Lugnvik fram och tillbaka. Vi har knappt umgåtts på hela sommaren så det var skönt med lite qualitytime med henne.

Johan ringde idag och meddelade att han inte skulle hyra min lägenhet...häpp häpp

Har mystiskt ont i huvudet idag. Inbillar mig att det är efter mitt och Veronicas tre timmars telefonsamtal igår kväll...en hjärntumör har nog tagit form, borde leta reda på mitt headset.


I helgen är jag iallafall ledig så imorron vankas en promenad på stan med Hanna efter jobbet (jag ska INTE köpa nånting) lite middag, en vinare och tjejsnack...i like ♥

Imorron är det exakt en månad tills äventyr börjar!!! Can´t wait!


♥ Pusshej ♥

Jag gillar att tycka..

Om det är nått som jag sett för mycket av i sommar så är det "magväskan" även känd som "magsäcken" eller "midjeväskan" som alla jävla turister har. Norskarna är för sofistikerade och rika för denna fula sak men tyskarna och polackerna tycker att den är alldeles ypperlig att ha alla "viktiga" saker i som kontokort ,pass och pengar. Som om nån skulle råna er i Östersund, jävla puckon!  

Häromdagen stod jag bakom en karl som hämtad ur vampyrens hämnd på ica och han hade den största "midjeväskan" jag nånsin sett. Gigantisk med alla regnbågens färger dessutom. Båda hans händer rymdes i den när han grävde efter några förmodligen välförtjänade korvören från Polen. Det tog fan fem minuter för vampyren att hitta sina pengar i den enorma saken. Det jag vill komma fram till är att midjeväskan är och har varit utdöd i mer än 10 år MEN dessa obegåvade och tillsynes "praktiska" människor har inte fattat det.

Jag kan väl inte påstå att jag är ett är ett modelejon alla dagar men det finns ju gränser. Jag kommer ihåg när jag skulle åka till England på språkresa i fyra veckor när jag var 12 år. Första gången utan mamma och pappa och mamma var orolig över det mesta. "Titta här vilken fin liten väska jag har köpt till dig. Den kan du ha när ni ska åka till london så du håller reda på alla dina värdesaker. Det finns så mycket ficktjyvar så du måste lova att vara försiktig" Den var snorgrön och jag hatade den såklart! Nej jag vägrar! Det slutade med att mamma rotade fram en gammal gul tygpåse med blixtlås och ett snöre runt halsen som jag kunde ha under tröjan. Mycket bättre! Här har vi en liten jänta med egen vilja sa min momma. OCH en känsla för stil bör tilläggas! (inte för att den gula påsen var jättefin med den syntes inte under tröjan) Min lillasyster är exakt likadan. Sedan hon var fem år har ingen annan än hon själv bestämt vilka kläder hon ska ha på sig.

Många tycker att Sköt dig själv och skit i vad andra gör/tycker/säger är ett bra motto det tycker jag också till viss del men Ibland är det bara så jävla skönt att tycka och tänka om folk. Jag skulle aldrig peka på någon som tex är ute och GÅR med en papegojja i koppel och lägga av ett högt  jävla asgarv (bara om jag är på behörigt avstånd) men jag skulle berätta det för ALLA jag känner och må riktigt gott och förundras över hur man kan gå där bredvid och INTE skämmas...Ja rent hypotetiskt alltså


Sådär ja..i vanlig ordning efter lite smutskastning mår jag mycket bättre. Adjö

Romantik

Jag löd Martinas råd att se "The Notebook". Jag som är en riktig sucker när det gäller romantiska filmer bölade som en riktig megatönt! Den var sååååå fin. Det klassiska gammal kärlek rostar aldrig konceptet går alltid hem.

Se den suckers..!

Natti

Girlsnight

Idag är min andra lediga dag sedan jag började jobba efter semestern. Det har väl gått ganska fort och smidigt men nu är jag tillbaka i samma gamla jobbhatar mönster igen.

Igår kom min älsklings Matilda och pappsen. Pappa hjälpte mig skruva loss lysröret och imorron ska jag gå och köpa ett nytt. Johan kom och tittade på lägenheten och gillade den. Han skulle fundera lite och höra av sig idag eller imorron men jag hoppas han vill ha den.

Pappa och Matilda hade varit förbi momma innan dom åkte till mig så dom hade med sig potatis och hemgjorda köttfärsbiffar med brunsås som vi åt. Hur gott som helst! Jag måste verkligen lära mig att laga mat.

Vi tog det lite lugnt i soffan, smälte maten och pratade lite. Så säger Matilda..Mickan jag vill inte att du ska åka och vara borta jättejättelänge..nej men så länge kommer jag inte vara borta och tiden kommer gå jättefort när du börjar skolan igen och vips så är jag hemma! Mmm ja men lova att du kommer..Ja det klart jag gör det. Jag vill ju komma hem och träffa dig, mamma ,pappa och markus igen. Tummis? ja det tummar vi på.

Sen kollade på på Evan Almighty som jag lyckats ladda hem och den var faktiskt rätt rolig. Jag somnade i soffan innan CSI men sov bara några minuter och sen kröp både jag och matilda ner i min stoooora säng och somnade innan kl tio =)

Vi vaknade runt halv elva och det blev bestämt att vi skulle gå en sväng med Anneli på stan lite senare. Innan vi skulle äta frukost frågar Matilda mig..mickan får jag ta ett chips innan vi äter frukost? Ja klart du får det...åhh tack!

Jag står och häller upp fil på en tallrik till Matilda och frågar..vill du ha socker eller jordgubbssylt? Hmm hon tänker jättelänge och säger med beslutsångest...men jag vet inte...Nehe men ta båda då. Vaa får jag det? Ja det klart du får det säger jag!

Förstår ni nu varför jag är världens bästa storasyster?! =)

image68

Matilda i mina nya pumps



 


Goda tider

Hösten är på ingång och här kommer delar av min sommar i bilder.



...

Namnkalaset var en hit men det fina vädret uteblev tyvärr. När klockan blev 12.30 så pinnade jag hem från jobbet. Ringde Elin och tvingade henne att också ha klänning så jag inte skulle vara den enda som var uppklädd. Jag övervägde att ha den rosa klänningen som jag köpte i fredags men den var alldeles för somrig för det regniga vädret. Så det blev till slut min gråa stickade klänning, svarta leggings med mina nya svarta killer pumps! 

Vi skulle vara där klockan två så jag gick upp till Elin så skulle vi åka till Frösön och hämta Terese. När vi var på väg från Elins parkering och precis runt kröken kommer en annan bil backandes i full kareta mot oss. Elin tutar INTE utan blir skogstokig och skriker JÄVLA IDIOT och gääsar förbi men han hinner toucha oss i baken men vi åker vidare. Det var väl ändå hans fel?

Vi anländer till Lungre och det är väldigt mycket folk och små bäbisar hit och större bäbisar dit. Maten dröjde och det kurrade i min fyra hårdbröd macks baserade mage. Bålen var visst ganska stark och efter två glas och en tipspromenad kände jag mig lite på tura men då kom maten och det lade sig ganska fort.

Det var jättegod mat och jättefina tårtor till efterrätt. Sedan blev det paketöppning för Leah och Elias inne och alla bänkade sig iallafall vi tjejer =). Jag hade köpt en vit pyjamas med svarta dödskallar på och en rosa tröja till lilla sötnosen Leah.

Barn, amning, bajsprat i all ära men allt mammaprat fick mig att inse att det kommer dröja bra många år innan jag vill skaffa familj och binda mig för livet.

Imorron kommer det en kille och ska kolla på min lägenhet och jag hoppas att han tycker om den. Sen kommer min älsklings Matilda!!

Nu ska jag göra lite sallad och sen blir det en prommis med Martina.

Hejje

Att gå

på jobbet klockan 05.15 på en lördag morgon känns ungefär som när man tidigt som tusan går hem från en bortamatch,  fast utan kladd mellan benen och intorkad mascara. Dvs förjärvligt!

När vi nu är inne på det spåret så kan jag berätta att första samtalet lät såhär. Hej Mikaela (sluddrar) Ja hejhej...öhh har du en pojkvän?..mm nej det har jag inte..varför inte?...ja för att jag inte har det...men vill du bli ihop med mig? ..nej jag känner ju inte dig så jag tror inte det..men jag är svintät, min farsa är miljonär. Jaha det var ju trevligt för dig..men vadå jag kan ju försörja dig...ja men det är inte riktigt det jag är ute efter....nähe men hur ser du ut då? är du knubbig? (vill skrika LÄGG NER)...jag måste jobba vidare så söker du inget nummer kommer vi nog inte så mycket längre...(Hans kompis har sex med en tjej i bakgrunden och hon tokskriker och stönar) haha hör du frågar tönten mig? Ehh ja tyvärr vi måste nog lägga på annars spyr jag. Ja okej då gör vi det men är du säker på att du inte vill bli ihop? Ja det är jag! Okej hejdå.

En dag som denna känns livet helt underbart..eller?

...

Att jobba natt på mitt jobb låter ungefär såhär nattetid.

taxi taxi taxi..Kan alla jävla taxi nummer i hela Sverige i sömnen utantill. Folk som ringer och säger vad fin du låter, vilken sexig röst du har, du låter som en riktig pingla, vill du ses nån dag, jag har aldrig gjort nått sånt här förut men jag vill verkligen inte sluta prata med dig för du låter så himla söt. Visst jag pratar gärna det är ju du som pungar ut  med 11,25 spänn i minuten.

Dryga gubbar och fisförnäma stockholms kärringar.

Numret till mekonomen i falun...du menar adressen? Öh ja just det. Ja då är det ryckepungsvägen 1...(högtalartelefonen på) HAHA va saaru jag hörde inte... Ryyyyyyyyyyyyyyckepungsvägen 1..kul va? HAHAHA ja tack hej.

Sedan finns det även rara gamla damer och herrar och ringer och frågar vad är klockan? är det dag eller natt? vilken veckodag är det idag? vilket år är det? Ja faktiskt det har hänt!

Hanna kom och höll mig sällskap en stund innan jag skulle gå på jobbet och det var en superbra anledning för mig att få tummen ur arslet och städa. Dammsugade, skurade och diskade. Vädrade sängkläderna så det var riktigt angenämt att komma hem imorse till mitt fiina hem.

Lysröret är inte lagat än. Igår fick jag duscha och tvätta håret med tända ljus och det var ju mysigt =)

Sov bara drygt fem timmar tills pappa ringde och väckte mig. Ingen större idé att somna om så jag Hanna och Marie tog en vända på stan och jag hittade världens finaste gammelrosa klänning!! dock extremt urringad så jag får ha ett linne under. Fyndade även ett par svarta högklackade skor på Sko Mårten för halva priset. Hur läckra som helst. Köpte även en liten present till Leah.

Så nu är det vatten och bröd som gäller den här månaden ut. Har gett mig tusan på att äta ur maten som jag har i frysen också innan det bär av till mellanöstern. Jag bara handlar och handlar men äter aldrig upp maten. Min frys är konstant fullproppad.

Tänkte åka hem till Brunflo nästa vecka men då visade det sig att mamma, hennes fjås och mina syskon ska åka till Skara Sommarland. Jaha då var det ingen idé att åka hem för lite sällskap utan det får blir ännu en vecka i stan.

Nu ska jag snart krypa till kojs. Börjar 05.30 och måste upp och tvätta håret innan jobbet så jag hinner på dopet i tid.

Sovsött.


tyvärr

Under min semester så blev jag lite smått beroende av livstids serien Glamour. När jag sist kollade för flera år sedan var Ridge gift med Taylor och dom hade tre barn tillsammans och var lyckligt gifta.Sen dess har det varit många turer fram och tillbaka bla att Taylor dog och Ridge gifte om sig med Brooke som legat med både hans pappa som hon har barn med och med hans bror Thorne. Hon har även legat med sin dotters man som hon blev gravid med och sedan snodde från hennes egen dotter. Som sagt ganska grötigt! Men nu har Taylor stigit från dom döda och är tillbaka! Ridge tvekade inte en enda sekund och slängde ut Brooke med deras gemensamma dotter och gifte om sig med Taylor. Jag tyckte det var helt rätt. Brooke är en hemsk kvinna som avlar hit och dit för att behålla en karl trots det vill ingen av dom ha henne. Och nu när hon är lämnad och sårad vem kommer och tröstar..Jo hennes dotters nya fästman som hon tydligen har ett litet förflutet med. Bridget (Brookes dotter) kommer på dom och springer gråtandes till Danté som är hur heeet som helst. Tröstar sig lite men får ångest och går tillbaka till Nick hennes fästman som egentligen är kär i hennes mamma. Jaja

Jag borde göra nånting vettigt idag eftersom jag inte börjar jobba förrens 23.00.

På lördag ska jag på dop eller det är väl snarare ett namnkalas för Mikaelas och hennes systers små bäbisar.

hejhej

OCH

Till råga på allt så har lysröret på min toalett gått sönder!! Det blinkar så att sminka sig var som att stå mitt i ett åskoväder med ett epilepsianfall.

På väg till jobbet går jag alltid förbi pizzeria Milano som inte ens heter det nu men ja iallafall så står det en alldeles för ful kille utanför där med fula shorts och smal som en pinne och pratar i telefon. Jag ser han på kanske 15 meters avstånd och han GLOR hela vägen tills ja kommer fram och passerar honom då slickar han sig om läpparna samtidigt som hans smala äckliga råttögon glor på mina bröst! Jag ville köra upp min LOKA flaska och gå därifrån med ett belåtet flin. Men det gjorde jag inte.

Måste ringa den enda karln som jag litar på i den här världen och fråga hur jag ska göra med lysröret...pappsen!

Kul liv.

Ingen bra dag

Vaknade idag av att min jävlacpmongofitt granne satte igång med sin dödsmetall. Basen i sitt esse och mitt tak skakade. Gahhh hade kunnat dräpa han på fläcken men jag höll ut och avreagerade mig på annat sätt. Sen blev det tyst men vid tre satte han igång igen men då spelar han LIMP BIZKIT!!! VEM FAN LYSSNAR PÅ LIMP BIZKIT??!! Endast han och hans jävla pack med bönder.

Det är också sååå himla kul att börja jobba just den här veckan också när det är så fult väder. Mmm verkligen kul. Skulle lämna tillbaka en klänning idag som jag har köpt men nej då har jag SÅKLART tappat bort kvittot!

Och om en halvtimme sitter jag på jobbet med åtta härliga timmar framför mig.

Bitterhet är inte särsklit attraktivt men det skiter jag i. Jag vill grina nu och behöver en kram.

Jaha då var dessa två veckors semester slut.

Men jag har haft två helt underbart sköna veckor. Yran veckan var väl iofs ganska hetsig och försvann alldeles för fort men den här veckan har jag återhämtat mig. Städat och donat lite här hemma. Läst, gått promenader och fikat massor med Emelie och med Tina =)
I fredags var jag vinsugen. Trodde dock att det skulle dröja innan det ryckte i tarmen efter stråket och yran men icke. Ringde Elin och hon är ju aldrig omöjlig =) Flickstackarn hade ingen mat hemma så mamma mickan fick rycka in och leverera en bit hemgjord pizza och kladdkaka....jo det var jag som hade bakat den!

Riktiga kvinnor som vi är blev det några öl innan vi högg in på vinet. Strax efter det anlände ett gäng Brunflo killar (igen!) jag vet...Jag har ju svurit att aldrig ta i en sån med tång igen men vad tusan. In desperate times..haha

Jag och Elin blev ganska bladiga (som mamma brukar säga) men vi höll oss från att gå på krogen så kvällen slutade på sibylla och sen en alldeles för lååång promenad hem kl halv fyra. Jag vaknade halv tio av att jag var apbakis! Kan inte förstå varför för jag tog slaviskt en resorb när jag kom hem plus att jag hade ätit på natten och då brukar det aldrig bli några problem. Drack en liter vatten på stående fot och svalde två Ipren och sen sov jag...hårt! förvånande nog utan öronproppar.

Mådde relativt bra när jag vaknade igen, fick en smärre chock när jag kollade ner på min antika nokia lur och ser att jag hade fått 15 sms!!!! Tänkte att nu jäklar har jag blivit kändis men så var inte fallet. M:s mobil hade tjorvat, låst sig och ville inte sluta sms:a mig =)

Emelie kom förbi och vi drack snabbkaffe på min balle och solade lite. Hon rökte sina mentol cigaretter och jag höll på att spy av min bakfylla. Anneli ringde och jag räknade snabbt ut att jag har blivit gammal och inte pallade en Marité kväll. Hon blev nog ganska lättad för det var jag som hade tjatat från början om att vi skulle gå ut.

Jag och Elin tog en promenad till Frösön och sen gick jag hem. Duschade, peelade hela kroppen och smörjde in mig och tog på mig min skönaste vita siden pyjamas med hjärtan på. Kröp upp i soffan med en skål vindruvor och en superbra bok. Nu kanske du tänker att jag är en tråkig gammal tant som sitter hemma på en lördag och så är det litegrann men framförallt så uppskattar jag mitt eget sällskap mer nu än förut. Efter Istiden (dvs istiden=tiden med C) så har jag kommit på att bara för att man är "ensam" så behöver man inte tröstäta och tycka synd om sig själv utan man kan uppskatta sitt eget sällskap istället och njuta av det. För det finns ju ingen som känner dig bättre än vad du själv gör. Och det bästa är att man får stanna uppe hur länge man vill, välja tv-kanal (ingen jävla sport) och lägga äggmökar i soffan utan att någon utbrister...meeeeen blääääähhhh haru fise?!

Efter den lilla predikan tänkte jag nu citera ur en bok som jag köpte när jag och Hanna var på stan. Jag har ju alltid varit fascinerad av det här med stjärntecken och alltid läst horoskop men nu tänkte jag att jag skulle forska lite mer i det så jag köpte en astrologibok för 25 spänn på bokrea.

Så det här är alltså jag...

"Oxekvinnan är en stor kvinna. Större själ än hjärta och hon klarar av nästan varje nödsituation som livet väljer att ställa henne inför. På många sätt är oxekvinnan jordens salt, en kombination av de flesta av de fullödiga egenskaper som varje man söker efter men sällan finner. Hon har kanske ett våldsamt temperament som kan få den starkaste mannen att springa till skogs eller iallafall ducka under bordet, men hon blir inte rasande utan att först provoceras kraftigt. Hon klarar av livets spel med ett beundransvärt svalt lugn. Hennes frispråkighet och grundläggande ärlighet är obesudlade av normala kvinnliga trix och tårar. Oxekvinnan har större moraliskt och känslomässigt mod en mången tuff man men hon har tillräckligt förtroende för sitt eget kön att för att låta dig vara chefen om du vill ha det jobbet. Klarar du inte uppgiften tar hon över och styr upp saker och ting. Hon söker en verklig man. Det beror på att hon vet att hon är en verklig kvinna och är stolt över det. Att vara en kvinna för henne del innebär inte nödvändigtvis att flirta, att vara en mental dunkudde eller en jamande kattunge som låtsas vara svag för att få sin vilja i genom. Det tar inte lång tid innan du inser att hon kan tänka själv och bara det att inte behöva ta sin tillflykt till list för att nå sitt mål är starkt."

Nu blir det två avsnitt McLeods Döttrar som jag lyckats ladda ner och sen en sista natt utan eniro hat.

Peace

Hemgjord pizza är gött..

Jag har vänt på dygnet totalt! Kan inte sova förrens jag har sett reprisen på Förhäxad som börjar vid 02.30 tiden. Jag har sett alla avsnitt typ 10 ggr förut men kan enkelt se dom 10 ggr till. Det är lite konstigt för böcker och filmer kan jag inte se/läsa mer än en gång, men serier såsom Förhäxad och Sex and the City kan jag se hur många ggr som helst.

Jag och Hanna satt på Tehuset i två timmar idag och planerade och surrade om Israel. Vi är överrens om att det största problemet kommer vara vilka kläder vi ska ha med oss. Hur många klänningar, kjolar, skor mm. Det känns som att vi ska åka på semester i tre månader men vi ska ju faktiskt åka dit och jobba. Vi tyckte att vi valde den perfekta årstiden eftersom sommaren där är ohyggligt het och torr så vi valde hösten och början på vintern istället. MEN det vi inte tänkte på att vi kommer få jobba mycket mer på hösten eftersom det inte är lika varmt då. Jag kommer vara helt utarbetad och utbränd när jag kommer hem. Från att sitta rakt upp och ner och knappa på en dator och prata i telefon på Eniro till att jobba och slita på fälten med att skörda allt från bomull till avokado. Min kropp kommer bli aktiverad som aldrig förr.


Min mamma är livrädd för att jag ska komma hem med en muslim. En jude är väl helt okej bara han inte är fanatisk jude, men en muslim är inte okej! Hon prackade på mig boken "Inte utan min dotter"  (som handlar om en man som kidnappar sin fru och barn och tvingar dom att stanna i hans hemland Iran) när jag var typ tolv år och sa..Såhär kan det gå om man ger sig ilag med en sån där.

Vi kommer iallafall få fira Hanukkah innan vi åker hem vilket ska bli väldigt spännande.

Köpte två böcker idag som jag ska krypa upp i soffan och börja läsa snart, men jag tror det blir ett fotbad först! Lägger in en bild på min fiiina och supergoda pizza som jag gjorde till middag.


RSS 2.0