Schmöögen..vad hände?

Ja vi påbörjade den 10 timmar långa bilfärd i onsdagskväll. Jag packade hela min stora resväska där jag knappt använde hälften men det är ju ändå som det ska vara. Vi åkte ner till Malung där Linda hade bokat en natt på ett vandrarhem som låg utanför i Hole.

Efter många om och men hittade vi iallafall dit men vi ville inte gå in. Det kändes som ett skämt! Huset såg helt obebott ut med skabbig utsida med en liten skylt på sidan där det stod RUM i taskig röd avdunstad färg. Jaha men sova måste man ju så vi tog mod till oss och ringde på. Öppna gjorde Pomperipossa himself. En man som sett bättre dagar med den största näsutväxt jag någonsin sett. Han var jättetrevlig och visade oss till rummet och vi däckade ganska fort. Frukosten stod på bordet prick halv åtta och sedan åkte vi vidare mot Smögen.

Vi kom fram runt lunch och irrade omkring bland kullarna efter skolgatans vandrarhem. Väl framme bytte vi om och gick ner på klipporna. Så himla vackert! Sverige är så fint och jag som inte varit så mycket på västkusten var i extas. Efter lite bränna gick vi hem och gjorde oss iordning. Det som hände sedan är så typiskt så det är skrattretande. Vi tänkte att ja men det är ju torsdag och det är ju i helgen folket kommer så vi tar det lite lugnt ikväll, jo HEJ.

Linda var nervös för hennes ex jobbade i baren dit vi skulle så hon började tidigt med ett glas rött. Jag var som vanligt inte sen att hänga på och Emelie protesterade då inte heller. Efter en bag-in-box, diverse lekar och skandalavslöjanden dånade vi ner mot hamnen. Jag bokstavligen dånade ner för jag stukade foten, rejält! Mina fina klackisar på kullersten var ingen bra idé och sen var ju promillehalten kanske en aning för hög också.

Väl inne så tar Linda hand om min fot som såg vi det laget ut som en ballong. Is och högläge på krogen, varför inte liksom? Brattsen kollade med avsmak på oss för så gör man väl inte i deras kretsar.

Jag gick/hoppade/haltade hem själv. Och alla som känner mig vet ju att jag har noll lokalsinne. Ingen aning om ens vilket håll jag kom ifrån började jag ta mig hemåt. Jag gick såklart vilse och hade ingen mobil på mig. Som tur är Smögen inte stort så jag hittade iaf hem till slut. Skön kväll.

Fredagen var lugn för vi var alla bakis, även jag trots TVÅ resorb. Findrack lite med Lindas fd svärföräldrar från Göteborg som var hur trevliga som helst.

Lördagen tog vi färjan ut till Hållö. Emelies ex kom också från Stockholm så vi åkte dit allihopa. Så fint därute i skärgården men min jävla bultande fot gjorde så att jag knappt kunde gå på klipporna. Men jag har iallafall badat.

Kvällen började med förfest på vandrarhemmet. Tre dödsheta norskar och fyra muppar från Säffle. Hur kul som helst. Det började regna så vi stuvade in oss på ett av rummen med soffor och satt där bra länge innan vi gick ner till hamnen.

Det blev faktiskt en helg utan skandaler från min sida och trots fetaste foten på ön orkade jag inte ens med ett sympatiragg. En klapp på kinden sen fick det vara bra.  En riktig tjejhelg helt enkelt och det bådar gott inför Norge.

Bilder kommer senare, är på jöbbet just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0